Serie "A"(Сезон 2012/2013)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)
За съжаление Купата на Италия в този си формат не е никакъв стимул за отборите в страната, че дори и малките отбори.. На мен лично мача между Ювентус и Каляри ми бе абсолютно много скучен и го гледах ей така от нямане на работа..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:За съжаление Купата на Италия в този си формат не е никакъв стимул за отборите в страната, че дори и малките отбори.. На мен лично мача между Ювентус и Каляри ми бе абсолютно много скучен и го гледах ей така от нямане на работа..
Именно за това говоря! Друго си е сега, когато ще играете с Милан, пълни трибуни, ще играят и титулярите, защото тук купата не играе толкова голяма роля, колкото престижа и самочувствието на отборите.
Довечера да гледаш Лацио - Интер

- storm
- Контакти:
Ако знаеш какъв мерак имам да ги гледам, ама ще съм на работа дейба и ще ги следя само на лайвскора..
storm написа:Ако знаеш какъв мерак имам да ги гледам, ама ще съм на работа дейба и ще ги следя само на лайвскора..
Казвай на шефовете да те слагат само дневна смяна

- storm
- Контакти:
durex написа:storm написа:Ако знаеш какъв мерак имам да ги гледам, ама ще съм на работа дейба и ще ги следя само на лайвскора..
За да гледам Ювентус в последния месец все бях 1-ва смяна..

storm написа:durex написа:storm написа:Ако знаеш какъв мерак имам да ги гледам, ама ще съм на работа дейба и ще ги следя само на лайвскора..
За да гледам Ювентус в последния месец все бях 1-ва смяна..Ся няма как малко ще и пропусна...
За празниците няма ли да ви пускат почивка?
- storm
- Контакти:
Амме.. т.е ще бачкаме само през деня.. Ся ще гледам да си сменя на 20-ти да съм втора смяна, че да гледам жребия за Шампионската Лига.. 

Е то за ШЛ кво да му гледаш..по-добре си направи така да гледаш последния мач на Ювентус другата седмица 

Ювентус договори Дрогба!
[offtopic]Дидие подписа за 18 месеца, ще вземе 6 милиона евро за това време
Италианският шампион Ювентус най-накрая намери звездния голмайстор, от който има нужда в последните два сезона. Според днешния брой на вестник „Тутоспорт“, ръководството на „Старата госпожа“ вече е постигнало договорка с живата легенда на Челси – Дидие Дрога.
35-годишният таран от няколко месеца иска да напусне китайския Шенхай Шенхуа, където има сериозни финансови неуредици, а от друга страна е трансферна цел на „бианконерите“ откакто напусна лондонския тим.
Първоначално агентът на Дрогба е настоявал за договор от 2 години и половина, докато от Юве са предлагали само наем за 6 месеца. В крайна сметка обаче двете страни са постигнали споразумение за договор за 18 месеца с годишно възнаграждение от 4 милиона евро.
Това с 60% по-малка заплата, отколкото Дидие трябва да взима в Шенхай, но въпреки това той се е съгласил на тези условия, само и само, за да се завърне в европейския футбол. Също така в договора му има клауза за сериозен бонус, ако Ювентус достигне до финала на шампионската лига тази година.[/offtopic]
[offtopic]Дидие подписа за 18 месеца, ще вземе 6 милиона евро за това време
Италианският шампион Ювентус най-накрая намери звездния голмайстор, от който има нужда в последните два сезона. Според днешния брой на вестник „Тутоспорт“, ръководството на „Старата госпожа“ вече е постигнало договорка с живата легенда на Челси – Дидие Дрога.
35-годишният таран от няколко месеца иска да напусне китайския Шенхай Шенхуа, където има сериозни финансови неуредици, а от друга страна е трансферна цел на „бианконерите“ откакто напусна лондонския тим.
Първоначално агентът на Дрогба е настоявал за договор от 2 години и половина, докато от Юве са предлагали само наем за 6 месеца. В крайна сметка обаче двете страни са постигнали споразумение за договор за 18 месеца с годишно възнаграждение от 4 милиона евро.
Това с 60% по-малка заплата, отколкото Дидие трябва да взима в Шенхай, но въпреки това той се е съгласил на тези условия, само и само, за да се завърне в европейския футбол. Също така в договора му има клауза за сериозен бонус, ако Ювентус достигне до финала на шампионската лига тази година.[/offtopic]
Не е още на 100% сигурно