Teo написа:T&T написа:tzvetan_tee написа:Стига глупости... Колко зрители имаше на Левски - Цска и колко на Локомотив - Ботев?
Цска - Левски - над 17 000 зрители, тази година и 23 000 през пролетта.
Локо - Ботев - над 10 000 зрители...
Не са глупости за твое съжаление. Ако Ботев и Локомотив играят на неутрален стадион без ограничения за феновете на гостуващия отбор на стадиона ще има минимум 20 000 зрители. Истината е, че феновете на Левски и ЦСКА са основно от провинцията и ходенето до София на мач им излиза скъпо. Населението на София може да е 2 милиона, но повечето от тях са приселници, които не симпатизират нито на Левски, нито на ЦСКА и не можеш да ги накараш да отидат до стадиона, ако там не играе Барселона, Челски или Ливърпул, но ако някой от тези отбори гостува в Пловдив, то същите тези хора също ще дойдат. Няма спор, че футболният град на България е Пловдив и затова националният стадион трябва да бъде построен тук, колкото и това да не се харесва на някои.
Че сте футболен град няма спор, но чак пък да построят национален стадион в Пловдив е повече от смешно, вие не сте повече от 400 хиляди души...
Вие като сте 2м що ходите по 1000 човека на мач ? за какво ви е национален стадион ? кой ще го пълни ? Хвалите ми се с пълни трибуни от евро мачове .. смяхххх !!! Ами нали на тези евро мачове 80% от хората на стадиона са от провинцията , дошли да гледат любимеца си на живо за 3ти път в живота си

Я си поразгледайте снимките и вижте какво пише по знамената на целия ви стадион ? Шумен , Разград, Плевен , Враца и тн..........................

Истина е че сте повече фенове от нас , но е истина че и 90% от тези фенове не са софиянци за това и стадионите са ви празни , а не че било криза или че не играел добре отбора ви ! И не мислите ли че националния стадион е за ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , а не само за софиянци ? И на тези българи ще им е по изгодно да пътуват до Пловдив който е в центъра на страната , от колкото до София ???
А за всички незнаещи деца ,ще поясня че Пловдив е град на 8000 години , обявен за Културна столица на България не от мен !!! Още по зле ми става като четох някой как ми се хвали какво имало в Софията

Хора четете , гледайте , слушайте , не се излагайте така !
Истината е че самия град Пловдив има в пъти повече фенове на футбола от колкото в София , Не казвам в БГ а в София ! и Няма как да ми търсите сравнения при положение че на единия стадион капацитета му е 10 000 човека и те биле толкова , ами няма как да са 20 000 колкото е капацитета на вашия , който не помните кога за последно сте го пълнили в мач от А група