CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и мишел знае и ръководството знае че в момента няма кой да го пожелае. ще остане при нас но постъпката му е за шамари
Трябва да разберат такива лайненца като него,че не са недосегаеми!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и мишел знае и ръководството знае че в момента няма кой да го пожелае. ще остане при нас но постъпката му е за шамари
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:незнам на мен този врачанин ми бие на куфар. освен стабилен един защитник трябва да притежава и скорост, този имам чувството че и черни ще даде по-добри показатели на 50 метра от място. НЕ
Teo написа:Тошко само като резерва да се пуска пролетта, трябва да вземем Златински от Локото, отделно трябва стабилен заместник на Венков от ляво..
dreben23 написа:Parmalat написа:http://www.zerozero.pt/jogador.php?id=138089
Централен защитник на 19 години.1.89 висок 85 кг.Юноша на Гояс играл през школата на Сантос и Америка.13 мача за Ботев Враца от началото на сезона 2 червени и 4 жълти картона.
Той направо притежава моите качества с тия картони, ама футбола не е балет... добре си се справя значи, това е най-важното. 19години- 85 кила, какви са тия футболисти у нас бре хора, те борци направо!
Много сериозни габарити са си това, дано да умее да тича момчето...
BigBrother написа:Ако това което пише по медиите е вярно и сме финализирали трансферите на Камбуров,Чочев и Жайро, мисля че този път сме се справили доста прилично с трансферите. Така се прави, да са на линия още за първия ден от подготовката, а не както винаги до сега, да се правят трансфери на пожар в последния момент и то колкото да вземем някой. Камбуров несъмнено е опитен голмайстор, от какъвто имаме нужда, Чочев е изгряващ талант, а Жайро ще донесе допълнителна вариативност в защита. Така че, засега съм доволен
[center][/center]
Eдна от звездите на Миньор (Перник) Фарес Брахими почти сигурно ще премине в ЦСКА, научи Football24.bg. Не е тайна интересът на "армейците" към алжирския футболист, който датира от близо половин година. В момента Аспарух Никодимов е на Стадиона на Мира в Перник, където наблюдава изявите на Брахими. Миньор много трудно ще успее да задържи звездата си предвид лошото финансово състояние на клуба.http://football24.bg/novina/95664-ekskl ... ka-ot-cska
Дата на раждане 22 октомври 1988 година
Място на раждане Регхая, Алжир
Второ гражданство френско
Ръст 176
Пост полузащитник
Кариера
Юношески отбори
2000-2007 АС Сент Етиен
Професионални отбори 1
2007
2008-2010
2011- US Cognac
US Feurs
ПФК Миньор (Перник) N/A
N/A
29 (6)
Пристигналият тази есен на "Армията" Тасио си стяга багажа за Бразилия
Първата раздяла в лагера на ЦСКА е факт. Със сигурност червената фланелка повече няма да носи бразилският нападател Тасио, който си стяга багажа обратно за родината си. Договорът между двете страни ще бъде прекратен по взаимно съгласие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта