Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Мнениеот Teo » 15 дек 2012 12:57

костенурк написа:Цска Локо сф на националния стадион двеса човека :oops:

бяха около 100 феновете и около още толкова роднините, общо 200-250 човека без официалните лица бяха на мача. ЦСКА е в най-трудната част от живота си в момента, но все пак и тези хора който отиват може и да са малко, но са там. А Левски в момента са на 1 точка от Лудогорец, обезпечени финансово, не ги пишат всеки ден по медиите за пари и комисиони и ходят по 2к човека?!?!?!?!?!? даже когато Ботев има гостува на Герена бяха повече канарчетата :lol:

and1teachera
Контакти:

Мнениеот and1teachera » 15 дек 2012 12:59

Blue1914 написа:17% :shock: Верно, че тука се напълни с майни, ама не вярвам да сте останали 55 000... :mrgreen:

Благодаря на Бога, че съм гражданин на един интересен град, в който да "мааш" до Подуене за мачове с Берое и Локо Пд далеч не е най-забавното нещо, което той ти предлага! ;) 8-)

И все пак имаме едно 15 мача, в които сме играли пред над 25 000 наши фенове в новата история на Васил Левски и на Герена. повечето от тези мачове при РАЗПРОДАДЕН стадион- 30 000 билета- свършили! 40 000 билета- СВЪРШИЛИ! Вие изобщо можете ли да си представите такова нещо, или мама и тате разказват... :roll: Жълтите на върха на въодушевлението изкупиха чутовните 12 000 билета за мача с розовите и вече "кой кат нас". Ония пък дето събират по 12 000 при непълни прибуни за 9 000 души изобщо няма какво да се коментират... Или пък онези в Стара Загора, дето се събират по 15 хиляди на една трибуна за 7 000... и те като "коравите ултраси" от Трибуна Изток са се настанили на най-хубавите места на стадиона... смешна и нелепа история.

ти имаш сериозни психически проблеми... опитай се да се лекуваш ... съвет...и щом софия е интересен ГРАД :Х ти наистина май си много болен :(

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 15 дек 2012 13:02

Red Warrior написа:Мача на ЦСКА го даваха бе :!: Още си спомням как Пепи Димитров бродираше по крилото. :lol:

много добре си спомням как цяла седмица основна новина беше че нямало да го дават мача

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 15 дек 2012 13:04

talpata написа:
от Gesha1986 на 15 Дек 2012 12:23
виж ся... аз когато отида на мач 1-ВО ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ФУТБОЛ! не може един пас на 5 метра да не може да подаде човек които взема заплата 10-20 хиляди евро!
Не може когато се центрира една топка ... ВСЕ ЕДНО ТОПКАТА ПАДА ОТ МАРС ... такива балони центрирания ... не мерси!
това че българския футбол се превърна в всичко друго но не и футбол аз или някои друг фен е виновен че не ходим на мач ... примерно!
МНОГО ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ХОДЯ НА МАЧ .. АЗ НЕ СЪМ МАЗУХИСТ ЗА ДА СЕ ИЗМЪЧВАМ...
както казва баща ми ... два месеца да бягам да имам малко въздух 5 пъти по добре ще играя от тези които носят червени и сини фланелки...

Баща ти така казвал,и ти като него,как иначе,нали никога не сте играли тази игра така както трябва да се играе,а на асфалта в училище.На приказки сте много големи и ако имаш достатъчно въздух,както казваш и по някаква магична причина това да влезете да играете :shock: се случи,ще сте най-големия смях :) ,който ще съм гледал по стадионите.
А за истинските левскари,Левски е не само отбор,затова дори и когато не играят добре,аз съм на стадиона и ги подкрепям.

офф млъкни ве смешен...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 дек 2012 13:06

костенурк написа:
Blue1914 написа:17% :shock: Верно, че тука се напълни с майни, ама не вярвам да сте останали 55 000... :mrgreen:

Благодаря на Бога, че съм гражданин на един интересен град, в който да "мааш" до Подуене за мачове от А-група далеч не е най-забавното нещо, което той ти предлага! ;) 8-)

И все пак имаме едно 15 мача, в които сме играли пред над 25 000 наши фенове в новата история на Васил Левски и на Герена. повечето от тези мачове при РАЗПРОДАДЕН стадион- 30 000 билета- свършили! "40 000 билета- СВЪРШИЛИ! Вие изобщо можете ли да си представите такова нещо, или мама и тате разказват... :roll: Жълтите на върха на въодушевлението изкупиха чутовните 12 000 билета за мача с розовите и вече "кой кат нас". Ония пък дето събират по 12 000 при непълни прибуни за 9 000 души изобщо няма какво да се коментират... Или пък онези в Стара Загора, дето се събират по 15 хиляди на една трибуна за 7 000... и те като "коравите ултраси" от Трибуна Изток са се настанили на най-хубавите места на стадиона... смешна и нелепа история.

Само осемте домакинства на Канарчетата през този полусезон са гледани колкото мачовете на Левски и ЦСКА взети заедно, че и отгоре с още 10 000. Точно 77 420 души са викали за Ботев от трибуните.

Ми като нямате какво друго да правите в Пловдив,стадиона е на половин час, а за 1 полусезон дават 1 мач по национална телевизия- естествено че ще ходите! :mrgreen: Тука в столицата сме по-разглезени! 8-) И не ми сравнявай цифри от най-интересният ви и силен сезон от 20 години насам с поредната скучна и невзрачна година за сините фенове. ;)

and1teachera
Контакти:

Мнениеот and1teachera » 15 дек 2012 13:09

Blue1914 написа:
костенурк написа:

Благодаря на Бога, че съм гражданин на един интересен град, в който да "мааш" до Подуене за мачове от А-група далеч не е най-забавното нещо, което той ти предлага! ;) 8-)

И все пак имаме едно 15 мача, в които сме играли пред над 25 000 наши фенове в новата история на Васил Левски и на Герена. повечето от тези мачове при РАЗПРОДАДЕН стадион- 30 000 билета- свършили! "40 000 билета- СВЪРШИЛИ! Вие изобщо можете ли да си представите такова нещо, или мама и тате разказват... :roll: Жълтите на върха на въодушевлението изкупиха чутовните 12 000 билета за мача с розовите и вече "кой кат нас". Ония пък дето събират по 12 000 при непълни прибуни за 9 000 души изобщо няма какво да се коментират... Или пък онези в Стара Загора, дето се събират по 15 хиляди на една трибуна за 7 000... и те като "коравите ултраси" от Трибуна Изток са се настанили на най-хубавите места на стадиона... смешна и нелепа история.

Само осемте домакинства на Канарчетата през този полусезон са гледани колкото мачовете на Левски и ЦСКА взети заедно, че и отгоре с още 10 000. Точно 77 420 души са викали за Ботев от трибуните.

Ми като нямате какво друго да правите в Пловдив,стадиона е на половин час, а за 1 полусезон дават 1 мач по национална телевизия- естествено че ще ходите! :mrgreen: Тука в столицата сме по-разглезени! 8-) И не ми сравнявай цифри от най-интересният ви и силен сезон от 20 години насам с поредната скучна и невзрачна година за сините фенове. ;)

http://www.sportabg.com/drugi/top/50159 ... -televizii
няма какво повече да ти кажа.... а ти "столичанино" от къде си? Исперих?Червен бряг? стой си на село и си мълчи... не усещате ли че сте смешни... петък вечер столичани си отиват по родните места и в столицата задръстване :Х

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 дек 2012 13:11

Майни.... Пловдив е провинция на София това не го ли разбрахте бе???

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 15 дек 2012 13:11

Само осемте домакинства на Канарчетата през този полусезон са гледани колкото мачовете на Левски и ЦСКА взети заедно, че и отгоре с още 10 000.

Ключ на темата
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 15 дек 2012 13:12

Teo написа:
костенурк написа:Цска Локо сф на националния стадион двеса човека :oops:

бяха около 100 феновете и около още толкова роднините, общо 200-250 човека без официалните лица бяха на мача. ЦСКА е в най-трудната част от живота си в момента, но все пак и тези хора който отиват може и да са малко, но са там. А Левски в момента са на 1 точка от Лудогорец, обезпечени финансово, не ги пишат всеки ден по медиите за пари и комисиони и ходят по 2к човека?!?!?!?!?!? даже когато Ботев има гостува на Герена бяха повече канарчетата :lol:

Как пък са били повече Ботев бе? 3000 повече ли е от 9000. Айде стига сте писали само, за да се правите на интересни!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 дек 2012 13:14

and1teachera написа:

Благодаря на Бога, че съм гражданин на един интересен град, в който да "мааш" до Подуене за мачове с Берое и Локо Пд далеч не е най-забавното нещо, което той ти предлага! ;) 8-)

И все пак имаме едно 15 мача, в които сме играли пред над 25 000 наши фенове в новата история на Васил Левски и на Герена. повечето от тези мачове при РАЗПРОДАДЕН стадион- 30 000 билета- свършили! 40 000 билета- СВЪРШИЛИ! Вие изобщо можете ли да си представите такова нещо, или мама и тате разказват... :roll: Жълтите на върха на въодушевлението изкупиха чутовните 12 000 билета за мача с розовите и вече "кой кат нас". Ония пък дето събират по 12 000 при непълни прибуни за 9 000 души изобщо няма какво да се коментират... Или пък онези в Стара Загора, дето се събират по 15 хиляди на една трибуна за 7 000... и те като "коравите ултраси" от Трибуна Изток са се настанили на най-хубавите места на стадиона... смешна и нелепа история.

ти имаш сериозни психически проблеми... опитай се да се лекуваш ... съвет...и щом софия е интересен ГРАД :Х ти наистина май си много болен :(

Ами като си от гарата до това дето го няма в твоето градче и после обратно- така ще си мислиш. ;) Я кажи колко кина само за некомерсиални филми има в градчето ти? Или театрални постановки? Или концерти (за чуждестранни изпълнители изобщо няма да питам) Колко изложби, събития и така нататък? Или пък някакви други културни мероприятия? За комерсиални молове, кина, дискотеки и ресторанти не говорим- всичките на по-високо ниво от това да отделиш 4-5 часа за мач, който дават и по телевизията. Я в твоето градче колко пъти идва телевизията да предава футболна среща...

Върни се в “Футбол - България”