Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Мнениеот Teo » 15 дек 2012 12:01

talpata написа:Ето вижте пълния "Васил Левски" на мача Левски-Шалке:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HYKHSsUj4KA[/youtube]

Без коментар просто пълен стадион, но искам снимка от Герена, защото никога не сте си пълнили клубния стадион до дупка. Ако играеше тогава ЦСКА с такъв отбор абсолютно същото щеше да бъде на Васил Левски, само че в червено, тогава имахте ''дрийм тийм''.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2012 12:03

Teo написа:
никки1912 написа:
tzvetan_tee написа:Стига глупости... Колко зрители имаше на Левски - Цска и колко на Локомотив - Ботев?
Цска - Левски - над 17 000 зрители, тази година и 23 000 през пролетта.
Локо - Ботев - над 10 000 зрители...

Глупостите са от теб, стадиона в Лаута събира 10 000 и беше пълен, а колко събира нациналния стадион 45 000. Ако в Пловдив имаше такъв стадион определено щеше да има около 35-40 000 души на пловдивското дерби.

Аре стига се изхвърляйте бе, къде ще напълните 35 000 хиляди :lol: :lol: , да ти пратя ли снимка от дербито ви ноември месец да видиш че имаше доста празни места на Лаута :?:

Бате кво се занимаваш да им обясняваш..Остави ги да си мислят, че те са най-великите!!В момента единствено феновете на Ботев Пд могат да се похвалят с горе долу добра посещаемост..Всички останали са под всякаква критика и е редно да замълчат, за да не се излагат! ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2012 12:11

Нека обобщим на кратко родната картинка - фалшив футбол, фалшиви стадиони и следователно фалшива публика..Това е!Всичко останало са жалки спорове и закачки!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 дек 2012 12:13

tzvetan_tee написа:
Teo написа:
tzvetan_tee написа:
Teo написа:]
Хахахаха преди Титан повече ли ходехте? :D Дойде еврошампионът Ливърпул и бяхте 20 000 на националния стадион. Това просто си ви е в същността.

Срещу Ливърпул и аз си нямам на идея защо толкова малко хора дойдоха, само си спомням че 40 лева беше за сектор В!35 000 хиляди срещу Фулъм 2009! Единствено ЦСКА е събирал най-много хора на националния последните 5 години., махнат ли се Титан и хората ще се върнат на стадиона., но като гледам едва ли имат такова намерения.

Левски не е играл последните 5 години на националния стадион... най-тъпото постижение изкара. Сложи го за последните 10 години :)
Левски - Удинезе - 40 000
Левски - АРТМЕДИЯ - 38 000
Левски - Шалке 04 - 42 000
Левски - Тампере - 30 000
Левски - ЛИВЪРПУЛ - 41 000

Доста отгоре си сложил като цифри, но както и да е. Покажи ми една снимка от Герена в който сте напълнили всяка една седалка от стадиона, без сектор Г !!

Левски - Лил - Изображение Изображение Изображение -

А за да не видиш, че преувеличавам цифрите от националния стадион:
Левски - Шалке Изображение Изображение [b]Това е вашият сектор - Сектор Г

Левски - Ливърпул - Изображение
Очаквам да кажеш нещо :)
П.С. Малко тъпо с линковете, но не ми дава да слагам повече от един URL
Последна промяна от tzvetan_tee на 15 дек 2012 12:17, променено общо 3 пъти.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2012 12:14

" Teo " ... Стига писа глупости бе момче.
Срещу Фулъм бяхте под 30 000 ... Ако сте били 35 000, това щеше да означава, че Националният е с капацитет от 55 хил.
А всички знаем колко е ...

На вашият мач с уелският ТНС колко бяхте ?
Знаеш ли , че с подобен съперник ( Дъндолк ) ... На Г. Аспарухов имаше над 15 000 ??

Искаш доказателства за пълен Г. Аспарухов в последните години ... Отваряш "Тубата" и пишеш: Левски - Аик ; Левски - Калмар ; Левски - Спартак Т. Дори на Левски - Сараево имаше над 17 хилки ...
Вие колко бяхте с "Мура-та" ???

И нарочно съм дал примери от предварителните кръгове на евротурнирите ... Че ако спорим за груповите фази, ще стане грозно.

Па и пловдивчани да не се перчат много ...
Когато съберете над 15 хил. срещу отбори с такава "мега-известност", каквито посочих по-нагоре, да се обаждат.
И номера с малките стадиони не минава ...
То в Пловдив просто няма 40 000 любители на футбола, те щели да напълнят подобен стадион с ботевисти и локомотивци ... :lol:

Вярно е, че живущите в София не ходят особено по-мачове ... Но точно тук е силата на Левски и ЦСКА - многобройните привърженици на двата Клуба от цялата страна спасяват положението.
Докато Ботев и Локо от Пловдив си имат лимит от пловдивски фенове, който не е особено голям.
Но си е доста приличен за "твърдо ядро", което трябва да се признае.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 15 дек 2012 12:18, променено общо 2 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 15 дек 2012 12:14

от bianchi на 15 Дек 2012 13:01

talpata написа:Ето вижте пълния "Васил Левски" на мача Левски-Шалке:

Покажи от А група стига с тези стари клипчета.Покажи на мача с Локо,Ботев, и с тези който сте домакини, покажи да видим закво става вьпрос.На една точка сте от 1-вия имате много пари и як отбор половината, откраднат от нас без пари както другия хартиен гранд.

Кажи ми как да напълним стадиона,когато играем с вас,след като не сте ни никакъв особен дразнител.Та вие сте отбори за местна консумация,каквито всъщност са и всички други.Левски е друга класа!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 дек 2012 12:15

Очевидно някои провинциалисти във форума продължават да се измъчват от комплекс за малоценност, придружен от неудовлетвореност от представянето на любимия отбор. Доказателство е 12345-та тема по въпроса за посещаемостта на мачовете в София и провинцията (визирам най-вече Пловдив). ;) Само две изречения по темата, защото нямам излишно свободно време: "Левски" и ЦСКА са най-популярните отбори с привърженици не само в София, а във всички краища на България. "Локомотив" и "Ботев" са обичани в Пловдив и околните села. Това е положението, ако ще някои хора да се пос**ат от мъка... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 дек 2012 12:17

За националния стадион ми е ясно имате няколко мача в който сте били по 40к и не може да кажеш на черното - бяло, но за клубния стадион говорим, това е снимката от мача с Лил в сектор Б, много ясно че ще бъде пълен... но колкото и мачове да съм гледал на Герена в Европа винаги е имало празни места в А и във В сектор..

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 дек 2012 12:19

Teo написа:За националния стадион ми е ясно имате няколко мача в който сте били по 40к и не може да кажеш на черното - бяло, но за клубния стадион говорим, това е снимката от мача с Лил в сектор Б, много ясно че ще бъде пълен... но колкото и мачове да съм гледал на Герена в Европа винаги е имало празни места в А и във В сектор..

Погледни пак... сложил съм ти и от А и В снимки :(
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 15 дек 2012 12:20

Image

Върни се в “Футбол - България”