Любима група от миналият век?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Любима група от миналият век?

Мнениеот Irish stout » 14 дек 2012 16:37

sps написа:PINK FLOYD :)

Малка корекция, това не е група, това е състояние на духа!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 дек 2012 16:40

Irish stout написа:
sps написа:PINK FLOYD :)

Малка корекция, това не е група, това е състояние на духа!

За мен това е направо религия. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 14 дек 2012 16:49

Добавям Kiss, Whitesnake, Rainbow... и много други. Няма вече такава музика. Жената иска да изхвърля дисковете от колата, щото й писнали и искала нещо по-модерно... ама как ще си го пусне това "по-модерното" като й чупя ръчичките не знам. :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 14 дек 2012 16:57

Дийп Пърпъл и всички техни производни - Рейнбоу, Снейк, Лорд енд Пейст за мн кратко, Линърд Скинърд страхотна банда, Бостън, AC/DC, швейцарците Крокус, Стейтъс, Моторхед - невероятно е трима души каква гюрултия могат да вдигнат и на всичко отгоре да са в ритъм, абе да се лее РОК.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 дек 2012 17:22

GUNS !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 дек 2012 17:41

Съвременната популярна музика става все по-дебилна главно заради това, че при всяко следващо поколение затъпяването е все по-голямо. За да шокираш (съответно да станеш популярен) сред младите вече е толкова трудно, че всеки опитващ се да прогресира изпълнител се чуди на колко по-голям идиот да се направи, вместо да създава наистина качествена музика. Как ще ги провокираш младите днес? Queen пускат клип, в който се правят на жени? Нищо ново. Дядо Ози се опитва да изглежда страшен? Нищо ново. Кис се гримират? Нищо ново. Някой си там е гей? Нищо ново. И именно този стремеж да се изненада все по-пренаситеното младо поколение води до идиоти като Бибър, Гага и подобни. И до все по-слаба като качество популярна музика.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 14 дек 2012 17:57

QUEEN .....малко по-лекички, но най-велеките според мен.
Иначе съм доста приятно изненадан от предпочитанията на колегите във форума. За разлика от футболните ни различия повечето от нас май-харесват истинска музика....

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 дек 2012 18:20

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 14 дек 2012 18:42

Обичам хубавата музика, тази, която може да изрази настроението ти и чувствата, които изпитваш.
Не обичам "душевните пуканки", които цъмъникат постоянно от радиото и телевизията, но понякога в това отношение просто нямаме избор. :)
Но да дам и аз едно видео. Другата година ги чакаме отново и този път ще отида, за съжаление първия концерт просто нямах възможност да посетя.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GP0_MNj8f1Q[/youtube]
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 дек 2012 19:05

Модерната музика, с малки изключения, е инфантилна, плоска и пластмасова. Човек вече го е гнус да си пусне радиото... Добре че са музикалните фонове на "Гонг"-а, че да се "пообразовам" за новите хитове малко :mrgreen:

Още свирещи- Хиподил, Контрол, Милена (Ревю), Уикеда, Сигнал, The Offspring (старите неща), Pearl Jam, Madness, Radiohead, The Cranberries, Metalica и др...

Несвирещи- "Клуб 27" и техните проекти, Pink Floyd, Queen, Beatles, The Police, Bob Marley, REM, Deep Purple, Димитър Воев, Miles Davis и още много други...

Великият Dave Brubeck, наскоро починал. (December 6, 1920 – December 5, 2012) RIP! :( :(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MSH63g2D2Mo[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”