Дани Пеев: Празните трибуни са убийствено нещо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Дани Пеев: Празните трибуни са убийствено нещо

Мнениеот loko1 » 13 дек 2012 18:11

Даниел Пеев, който бе героят за Локомотив София при равенството с ЦСКА, даде интервю за "Меридиан мач". Халфът е оптимист за предстоящото гостуване на Черноморец за Купата на България. Според Пеев Локо София играе само за кефа на собственика Никола Гигов. "Железничарите" нямат подкрепата на феновете си, което на практика обезсмисля представянето им.

- Предстои ви мач с Черноморец за Купата на България. Какво очаквате от него?
- Ще бъде труден мач със сигурност. Те са в много добра форма. Все пак смятам, че двата гола аванс от първата среща ни правят фаворит. Спокойни сме и съм сигурен, че ще продъл­жим. Вкараха ни гол в първата среща, което им дава шанс. Мачовете за Купата на България може да осмислят сезона.

- Ще играете ли по-дефанзивно в Бургас предвид резултата от първата среща?
- Убеден съм, че няма да се защитаваме. Ще търсим гол, за да си осигурим класирането. Локомотив не се плаши от никой отбор в България. Трябва да подходим със самочувствие и максимална концентра­ция.

- Какво се промени след назначаването на Емил Велев?
- Не е коректно да коментирам какво се промени. Уважавам Антон Велков и Емил Велев. Затова не ми се иска да сравнявам работата им. Мога спокойно да кажа, че Емил Велев има различни виждания за играта и постройката на отбора. Всеки един от футболистите се раздава, за да го впечатли. Лично аз съм работил с него в Славия и Левски и се познаваме много добре.

- Защо се стигна до незавидното класиране в първенството?
- Причините са много. Когато нещата в клуба не вървят, значи, че нещо не е наред, футболистите също сме виновни. Главната причина за слабото представяне е, че не играем на нашия стадион. Празните трибуни са убийствено нещо. футболът е за хората, а не само
за кефа на президентите. Няма никакъв смисъл от това. В единия случай гостуваме някъде, а след това играем на неутрален терен.

- Липсата на точки не ви ли тежи?
- Определено това е проблем. В дербита­та с ЦСКА, Левски, Лудогорец и Литекс
играхме добре. Срещу слабите се представихме трагично. Нещата тръгнаха на зле от мача със Славия. Тогава се борехме за третото място, от което изоставахме само на 2 точки. По-лошо няма как да се представим. За това се надявам да тръгнем нагоре.

- Слабите резултати не предизви­каха ли гнева на Николай Гигов?
- Г-н Гигов е във футбола от 20 години и е преминавал през различни ситуации. Той ни подкрепя напълно. Президентът не се отказа в най-трудния момент за клуба. На нас ни казва, че нещата ще се оправят. Локомотив София ще го има и в скоро време нещата ще си дойдат на мястото.

- Докъде се простират възможностите на отбора според теб?
- Реалната ни цел е възможно най-бързо да се отдалечим от зоната на изпадащите. Шансът ни е за Купата на България. Всичко друго е абсолютно нереалистично.

- Мачът с ЦСКА беше ли по-специален?
- Определено това е двубой с голяма тръпка. Все пак аз съм юноша на Левски. Всички софийски дербита са с особен заряд. Искахме да по­бедим ЦСКА и можеше да го направим. Тези мачове са най-важни за Локо София.

- "Армейците" бяха фаворит, това помогна ли ви?
- Преди този мач те бяха трети, а ние в зоната на изпадащите. При нас имаше напрежение, но това е нормално. Само мъртвите хора не изпитват нищо. Доказа се, че в мачовете между софийските отбори няма значение на кое място си. Бяхме разузнали добре ЦСКА и успяхме да им се проти­вопоставим. Тази точка е много важна за нас.

- Знаеше ли се предварително кой ще изпълни дузпата?
- Аз бях определен за изпълнител. Нямах съмнение, че ще вка­рам от бялата точка. При домакинството на Мастер за Купата про­пуснах. Нямах грешка от дузпа 10 години. През това време съм вкарал поне 20 пъти. Предварително знаех, че Черни си избира ъгъл, и затова бих в средата.

- Има ли оферти от някой клуб към теб?
- Мразя да се шуми около мен за тази работа. Не харесвам футболисти, които сами правят така, че да се говори за тях. Докато не се подпише договорът, не трябва да се приказват празни приказки. Всичко друго е глупаво.

- Преди време можеше да играеш в Амкар с брат си Георги. Какво се случи тогава?
- Преди около две години бяхме на подготовка със Славия в Анталия. Играхме контрола с Амкар и след нея разбрах за интерес от страна на руснаците. Лично техният спортен директор ме хареса. Като се прибрахме в България, клубовете вече се бяха уговорили и заминах за Австрия. Там минах всички необходими прегледи. Играх контрола с екипа на Амкар заедно с брат ми Георги. Победихме и се представих на ниво. За мое съжаление преминаването ми в Амкар зависеше от трансфер на техен играч в Украйна. Всичко се провали и аз се прибрах в Славия.

Източник: Меридиан мач

Дано скоро се върнем в "Надежда" и спрем бойкота.

Определено един от най-интелигентните български футболисти. Само не разбрах какъв юноша на Левски е. Кой знае казал ли го e или поредната измислица на ММ?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Дани Пеев: Празните трибуни са убийствено нещо

Мнениеот shotgun blues » 13 дек 2012 18:35

Ами то и футболът дето го играят е убийствено нещо ,кво да се прави
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 дек 2012 18:40

ДАНИ Е ГОЛЯМ !
ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ШИЕ МРЕЖИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 13 дек 2012 21:01

ДАНИ, НА КОЙ ОТБОР ЮНОША СИ ТИ?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 дек 2012 08:10

loko29 написа:ДАНИ, НА КОЙ ОТБОР ЮНОША СИ ТИ?

Дано е измислица на писача :oops:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 14 дек 2012 15:20

В последния кръг на "А" група за 2012 г. Даниел Пеев донесе точка на "Локо" (Сф) с гол от дузпа за 1:1 срещу ЦСКА. "24 часа" го потърси, за да уточни колко са попаденията му срещу "червените".

- За кой път вкара на "червените"?

- Не мога да се сетя с точност, но мисля, че имам поне 6 гола. Родният ми клуб "Локомотив" (Сф) е четвъртият, с чийто екип успявам да се разпиша във вратата на ЦСКА.

- Кои са другите три и кой гол ви е най-сладък?

- "Родопа", "Пирин" и "Славия". Само като бях в "Левски", не успях да вкарам на ЦСКА. Всички голове срещу "червените" са ми били сладки, най-вече защото след тях отборът ми никога не е губил. С "Родопа" бяхме почти изпаднали, когато се разписах за победата с 1:0, която ни остави в елита. Отбелязах за "Пирин" и елиминирахме ЦСКА за купата насред "Българска армия". С екипа на "Славия" вкарах от близо 40 м за 1:0, а "белите" нямаха победа в дербито повече от 7 г. Сега успях да запиша гол и за родния си клуб и "Локо" взе точка.

- Играл си в три столични отбора и само ЦСКА ти липсва, за да запишеш "Голям шлем". Виждаш ли се и с червена фланелка?

- Всъщност преди време имаше вариант да подпиша с ЦСКА, но тогава взех друго решение. За в бъдеще нищо не се знае. Никога не казвай никога.

- Изпълни дузпата доста аристократично с копване в центъра на вратата. Не се ли притесняваше, че от това зависи резултатът от мача?

- Бил съм над 20 дузпи, като поне 10 от тях са били подобни. Имам опит. На ЦСКА съм вкарвал още една такава за купата. Бях уверен в себе си. Плюс това знаех, че вратарят на "червените" е чужденец и отскоро е у нас, тъй че едва ли може да знае как изпълнявам дузпи.

- Направихте 1:1 с "Левски" и ЦСКА, в Разград за малко не изравнихте в края на "Лудогорец". Защо в други срещи бяхте толкова слаби?

- Каквото и да си говорим, мотивацията за мачовете не е еднаква. Имаше такива, в които бяхме трагични. От голямо значение е и това, че не играем на своя стадион.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1673515
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 14 дек 2012 16:55

Журналисти-терористи, егати и кефа да напишете че е юноша на Левски.Нахрани ли си децата, драскачо?
Едва ли.
Локомотив за нас е всичко!!!

Върни се в “Локо София”