Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Мнениеот Eminem » 14 дек 2012 00:36

ShooterMan написа:Мене не ме вълнува това прахче в очите на хората,тинтири-минтири...ИСКАМ ДА ЗНАМ!!!

- КАКВО НАПРАВИ БФС ПО ОБВИНЕНИЯТА НА УЕФА,ЧЕ ОТБОРИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА СА УЧАСТВАЛИ В МНОГО,ПОВТАРЯМ МНОГО МАНИПУЛИРАНИ МАЧОВЕ???ТУК ЕВРОПА ОБВИНЯВА ТЕЗИ ДВА КЛУБА И ПИТАМ ГиДиБОП - КОГА ЩЕ ЩРАКНАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В СИНЬО И ЧЕРВЕНО???Кво ме занимавате с глупости,дори и тези малките далаверки пак ги правят бивши синьо-червени кадри,защото са обучени добре там в Панчарево и Подуене

Собствениците ви са едни от най-големите престъпници в България. Нещо за уреждане на мачове на Черно Море няма ли да кажеш ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 дек 2012 00:46

Ще кажа,че както ТИМ са най-големите престъпници в България,така под тяхна власт Черно Море не е изиграл нито един уговорен мач.Сегашното ни плачевно положение го доказва и въпреки него подложихме крак на ЦСКА.Миналата пролет докато ВСИЧКИ се гъзурчехте на Домуза ние го бихме насред Разград,пак така,просто за едната чест.Тука играчи играещи симулативно бяха изхвърлени още навремето като дойдаха и през годините гонеха безмилостно всеки,който пробваше пдобни номера.Може да са всякакви,но тука евала им правя,поне от това мръсно нещо ни държат настрана.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Бившият левскар Даниел Младенов е сред арестуваните в Бургас

Мнениеот GOLEADOR » 14 дек 2012 00:47

SobieskiVanilla написа:Ами да, Румен си е наш юноша. Но ако е участвал в уреждане на мачове, да си носи последствията.
А в гонг-а какво очакваш да има? То един престъпник ли имаше в Левски, пък не ги разнасяха така из сайта. Не бяха пияници, катастрофи с МПС. Но това не е толкова важно, ако искаш, чети спорт1.

Всички сме за това виновните да си понесат наказанието,но не е нужно когато става въпрос за футболист на Черноморец,да слагат снимка на играча с екип на ЦСКА!Ясно е,че ГОНГ мразят ЦСКА,но ако те са професионалисти , не биха сложили тази снимка под това заглавие!

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1355432175q.jpg[/rimg]

П.П.
vayk,вече има такава тема във форума за това не се учудвай ако заключат тази.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 14 дек 2012 02:04

Е НЯМА ТАКЪВ ЦИРК! Човек като прочете заглавията, които гръмнаха по всички медии, ще си каже , че едва ли не държавата е разбила организация, която манипулира и урежда българските мачове. А то кво се оказва- милиционерите на Цв.Цв. и Тиквата пазят бизнеса на Черепа от конкуренцията :mrgreen: А истинските неща, които трябва да се разследват, пак ще останат неразследвани.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 14 дек 2012 02:19

SobieskiVanilla написа:Ами да, Румен си е наш юноша. Но ако е участвал в уреждане на мачове, да си носи последствията.
А в гонг-а какво очакваш да има? То един престъпник ли имаше в Левски, пък не ги разнасяха така из сайта. Не бяха пияници, катастрофи с МПС. Но това не е толкова важно, ако искаш, чети спорт1.

Абе какво уреждане на мачове ви гони пък бе хора?!Четете малко за какво става дума, а не да ви правят на будали. :mrgreen: Футболистите просто са залагали в нета организирано в онлайн букмейкъри. Цвъ Цвъ едновременно си прави Пи Ар и пази бизнеса на Черепа от конкуренцията. :mrgreen:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 дек 2012 02:55

Всъщност, какво толкова е станало? Хората решили да залагат на европейски мачове и хоп - черно тото. Хем се оказа, че не са манипулирали мачове от България. Едва ли не сега ги изкараха престъпници.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 14 дек 2012 06:20

Добро утро приятели,
Беше ми много интересно да видя манипулирана информация поднасяне от т.н. обективни медии. Но французите отдавна са го казали, журналистиката е железница на лъжите...
Що се касае за случая, имам странното усещане , че това е почти шекспировска история....имам предвид "Много шум за нища", Български вариант...
А сега ви пожелавам лек и успешен ден и много щастие.
Че празници идат..

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 14 дек 2012 07:48

Дрън-дрън, че пляс! Задържали ги за нелегални залагания и ще им повдигнат обвинения...Явно като всички цвъкови изцвъкъници и тая е съшита с бели конци. Шум да има, пък нататък може хората да решат, че правят нещо...Футболистите залагали...Че кой може да им попречи да залагат на чуждите мачове. Ама не било "законното" тото, било някакво друго, по Интернет. Черепа явно не иска конкуренция и куките му вършат черната работа. Ми тогава да почнат от учениците, родителите, служителите...,дето масово залагат по Интернет и се хващам на бас, че никой не залага в "законните" сайтове, щото май такива няма. Залага си народът и хич не му пука, че Цвъки Скандала дебне със слушалките. Вместо да се заловят с "явните" уредени мачове, за които "уж" имало и доказателства, ченгетата пак правят пунта Мара... А БФС ги подкрепя! Смях! Ало, БФС, много поздрави от Естония, ЮАР и кой още беше... Или май: "Тука има едни пари,дето не отиват на правилното място, та дай да им налеем малко мозък в главите!А,да не забравя-ще делим!"

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 14 дек 2012 08:01

Хората са залагали във интернет при чужди букмейкъри, което само "високо интелигентната" личност на Цв. Цв. може да се определи като "черно тото" Може и да е незаконно, ама то гербистите такива закони изпонаправиха, че не съм сигурен, ако си купя нещо от ebay примерно дали няма да ме арестуват и мене...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 дек 2012 08:13

favaca8888 написа:Ако Пешо и Гошо
се фанат на бас
че
Локо ще бие и Левски и Цска
другия полусезон
на 100 лв
и примерно Пешо печели, какво ?? Трябва да отчете данък ли ?

трябва :lol: и нотариус да почерпят дори
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”