Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Мнениеот Niksh0 » 13 дек 2012 17:18

shotgun blues написа:
PFC Litex написа:
shotgun blues написа:ЧЕРНОМОРЕЦ,уж отбора който играел честни мачове - според феновете му тук...а то кво стана - арести и черно тото :lol:

Отборът Черноморец, това че негови играчи са злоупотребявали каква вина има?
Ivo-Chernomoretz написа:Ако слушаш и гледаш внимателно в момента Канал 3 - Херо каза , че става въпрос за чужди мачове , а не в БГ
Херо няма как да знае каквото и да е било, защото в противен случай става и той "съучастник". Чужди или наши все тая.

Не гледам Канал 3 и незнам какво е казал ХЕРО,ама ако е казал че са залагали на чужди мачове - то закакво ги разпитват ??? Какъв проблема в залагането на чужди мачове :shock: :shock: :shock: Аз ако съм играч на ЧЦ и заложа 100 лева на Реал или Барса - какво е престъплението :shock:
Ще ги арестуват ако са залагали на БГ мачове,мачове които могат да уговорят...как тези играчи ще уговорят чужди мачове....ще се обадят на РЕАЛ да загубят ли :shock: ?????? черно тото е ако са залагали на БГ мачове..чужди не могат да уговорят ;)

Прочети млако и ще разбереш, че става дума за черно тото и нелегални букмейкъри. ;) Недей винаги да говориш наизуст.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 13 дек 2012 17:19

Лошото е, че навсякъде излиза различна информация. На места пише арестувани 12, другаде 11, 6 от Нефтохимик и 6 от Черноморец или 10 от Черноморец и двама от Нефтохимик. Другото интересно е как МВР в официално изявление казват, че тия 12 човека са АРЕСТУВАНИ и са с мярка за неотклонение за следващите 24 часа, а после излиза, че Любо и Галин само са ПРИВИКАНИ на разпит и после са пуснати, при положение че после са присъствали на тренировката на отбора.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re:

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2012 17:21

Elland написа:Лошото е, че навсякъде излиза различна информация. На места пише арестувани 12, другаде 11, 6 от Нефтохимик и 6 от Черноморец или 10 от Черноморец и двама от Нефтохимик. Другото интересно е как МВР в официално изявление казват, че тия 12 човека са АРЕСТУВАНИ и са с мярка за неотклонение за следващите 24 часа, а после излиза, че Любо и Галин само са ПРИВИКАНИ на разпит и после са пуснати, при положение че после са присъствали на тренировката на отбора.

Това е официалната информация http://press.mvr.bg/NEWS/news121213_05.htm вече на кои отбори са играчи не пише.
Последна промяна от PFC Litex на 13 дек 2012 17:27, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 13 дек 2012 17:22

Единствения отбор който е изваден от Европейските клубни турнири поради тази пречина е Ботев Пловдив

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2012 17:24

В духа на тази тема, ето тази новина ми е адски странна, спират с мачовете в петък, че може ли да се манипулират, а в събота и неделя все едно не могат :lol:

БФС се отказва от петъчните мачове

Пролетният полусезон стартира на 2-ри март
БФС се отказва от пе­тъчните мачове заради за­лози, съобщи отлично ин­формиран източник от централата.

Анализите по­казвали, че тогава се сла­гат най-големите суми на футбол, което е предпо­ставка за корупция. Наре­дено е програмата да бъде направена по такъв начин, че да няма мачове в този ден. Заради това пропадна­ла и идеята „Миньор" и „Банско" да изтеглят ре­ванша си за купата.

Пролетният полусезон в елита ни ще стартира на 2 март догодина. Решението за това трябва да бъде взето от изпълкома идната седмица. Вариантът за „Б" група, която е само от 14 тима, е да започне като елитната, а другият - със седмица по-късно.

Поне два междинни кръга ще има в програма­та, за да може всичко да приключи на 30 май. След това Любослав Пенев ще заведе националите до Казахстан.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 дек 2012 17:26

Я стига глупости. Били манипулирали чужди мачове. Щуротии... много ясно че никой няма да си признае. Големи радетели за честна игра се оказаха и тия.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 13 дек 2012 17:27

Няма "черно тото", бе. Питайте Боби!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 дек 2012 17:27

Няма нито един арестуван по последни данни
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 дек 2012 17:28

Направо съм потресен! Дано не е вярно...Ама щом са ги дебнали 2 месеца и са ги арестували едва ли ще е без хич. Не знам какво да мисля. В шок съм, меко казано. Ще следя с особен интерес продължението!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 дек 2012 17:30

калпазанчо написа:Направо съм потресен! Дано не е вярно...Ама щом са ги дебнали 2 месеца и са ги арестували едва ли ще е без хич. Не знам какво да мисля. В шок съм, меко казано. Ще следя с особен интерес продължението!

ве ко ша следиш бе .. само затварят устата на Херо ,че им бръкна длбоко в ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Футбол - България”