tsonpen написа:От мухата се прави слон. А Цв.Цв. за пореден път се дъни с глупави оправдания. Не ги превъзнасяйте въпросните български селяни, защото първо, че са били въоръжени, а второ - толкова неадекватни, че да не различат циганин от френски парашутист. Като знам и колко българи има дето се занимават с екстремни спортове, като стотици километри пеши преходи из страната, въпрос на време е да има нелепо спречкване само между българи. Сблъсквал съм се с такива елементи, които в главата разполагат само с няколко инстинкта и центрове на удоволствие и страх, та не мога да симпатизирам на въпросните български "герои", ранили с огнестрелно оръжие хора, които едва ли са ги заплашавли с нещо.
Ми да, то на френските парашутисти на главите им има еднометрови табели със светещи надписи на основните световни езици+хинди и суахили "ФРЕНСКИ ПАРАШУТИСТ"... И това френски парашутисти да ти кацат в нивата посред нощята е нещо ама съвсем естествено! Да помислиш, че са цигани-крадци, а не френски парашутисти означава, че си наистина "неадекватен български селянин"...
П.С. Въоръжен е бил един от тях и той е полицай. Толкова странно ли ти се вижда полицай да е въоръжен?!?

[/center]