Френски агенти нахлуха в България, МВР и ДАНС още спят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Френски агенти нахлуха в България, МВР и ДАНС още спят

Мнениеот Lyubaka01 » 13 дек 2012 16:13

tsonpen написа:От мухата се прави слон. А Цв.Цв. за пореден път се дъни с глупави оправдания. Не ги превъзнасяйте въпросните български селяни, защото първо, че са били въоръжени, а второ - толкова неадекватни, че да не различат циганин от френски парашутист. Като знам и колко българи има дето се занимават с екстремни спортове, като стотици километри пеши преходи из страната, въпрос на време е да има нелепо спречкване само между българи. Сблъсквал съм се с такива елементи, които в главата разполагат само с няколко инстинкта и центрове на удоволствие и страх, та не мога да симпатизирам на въпросните български "герои", ранили с огнестрелно оръжие хора, които едва ли са ги заплашавли с нещо.

Ми да, то на френските парашутисти на главите им има еднометрови табели със светещи надписи на основните световни езици+хинди и суахили "ФРЕНСКИ ПАРАШУТИСТ"... И това френски парашутисти да ти кацат в нивата посред нощята е нещо ама съвсем естествено! Да помислиш, че са цигани-крадци, а не френски парашутисти означава, че си наистина "неадекватен български селянин"...

П.С. Въоръжен е бил един от тях и той е полицай. Толкова странно ли ти се вижда полицай да е въоръжен?!?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 13 дек 2012 16:16

tsonpen написа:От мухата се прави слон. А Цв.Цв. за пореден път се дъни с глупави оправдания. Не ги превъзнасяйте въпросните български селяни, защото първо, че са били въоръжени, а второ - толкова неадекватни, че да не различат циганин от френски парашутист. Като знам и колко българи има дето се занимават с екстремни спортове, като стотици километри пеши преходи из страната, въпрос на време е да има нелепо спречкване само между българи. Сблъсквал съм се с такива елементи, които в главата разполагат само с няколко инстинкта и центрове на удоволствие и страх, та не мога да симпатизирам на въпросните български "герои", ранили с огнестрелно оръжие хора, които едва ли са ги заплашавли с нещо.

Ако живееше в малко село, поминъка ти беше една нива, ще ше да знаеш на какво са подложени хората там. Аз работя точно с такива хора, които си спят по нивите за да си опазят стоката! В повечето села кметове и полиция са вдигнали ръце от населението и не правят нищо за да го защитят. В това поне хората са се организирали законно, за да се бранят от мангалите! Но не е там въпроса, и не искам да измествам центъра на темата.
Не искам да вярвам, че е възможно до такава степен да изпитвате апатия към случващото се в страната ни! Защото аз съм убеден, че т.н. ИРАНСКИ ТЕРОРИСТ В БУРГАС Е ВЛЯЗЪЛ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН В СТРАНАТА НИ И Е СПОНСОРИРАН Я ОТ ЕВРЕИТЕ, Я ОТ САЩ! Тея също не са говорели на френски разбираемо. Един Господ знае за какво са ги пратили французите!
Последна промяна от MoNteSo на 13 дек 2012 16:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2012 16:16

dodo7271 написа:
v.r.s. написа:
dodo7271 написа:

И кое е глупост според теб, че на наша територия влизат някакви субекти и ги чакат други с джип оборудван с медицинска апаратура. Или глупост е, че разбираме от чуждите медии, че това са френски разузнавачи, че министъра на вътрешните работи лъже, че това са били само туристи, че кмета на селото е заплашван да си мълчи, че полицаят е наказан и братята които са били с него са били тикнати в ареста, докато тези "френски туристи" са пуснати да се приберат във Франция.
Ако това за теб е нещо нормално, то за повечето българи не е.
Иначе грешката, че сме от седем години в ЕС е недопустима и предполагам, че автора се е объркал нещо, може би е имал предвид 2007, но е написал седма година.

И какво от това, че някакви влезли с някакъв оборудван джип в някакво българско село. Какво има там? Ядрена централа? Военна база ли има? База за изстрелване на совалки ли? Правят си тренировка и какво толкова? Ами естествено, че през Дунава ще направя скока, защото там няма граница, нали с Румъния сме в ЕС. Този фалшив патриотизъм направо ме подлудява, честно.

Ти да си чувал нещо за търговия с човешки органи и за безследно изчезнали българи през годините. Но дори и да не било това целта, то лъжите на вътрешният министър и последствията за хората участвали в тази случка е показателно, че държавата се държи като васална. Хайде отиди във Франция с подобно оборудване или скочи с парашут и да видим дали ако те хванат ще се завърнеш в България, както стана с френските разузнавачи. Колкото до "фалшивият патриотизъм" той е много по-добър от истинският нихилизъм.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 16:22

Lyubaka01 написа:Ми да, то на френските парашутисти на главите им има еднометрови табели със светещи надписи на основните световни езици+хинди и суахили "ФРЕНСКИ ПАРАШУТИСТ"... И това френски парашутисти да ти кацат в нивата посред нощята е нещо ама съвсем естествено! Да помислиш, че са цигани-крадци, а не френски парашутисти означава, че си наистина "неадекватен български селянин"...

П.С. Въоръжен е бил един от тях и той е полицай. Толкова странно ли ти се вижда полицай да е въоръжен?!?

Най-малкото са говорили на френски или английски. Имали са екипировка.
Както казах, организират се нощни пеши преходи по нивята и горите. Въпрос на време някой елемент да стреля и по някой българин, че си е позволил нощно време да мине покрай нивата му. Страхът е лош съветник и съм сигурен, че се е стреляло най-вече от страх.
Полицаят има право да стреля само в определени случаи. Дали с право е стрелял не се знае. Хубаво, че не са ги убили от страх.
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 дек 2012 16:23

v.r.s. написа:
dodo7271 написа:
v.r.s. написа:

Ти да си чувал нещо за търговия с човешки органи и за безследно изчезнали българи през годините. Но дори и да не било това целта, то лъжите на вътрешният министър и последствията за хората участвали в тази случка е показателно, че държавата се държи като васална. Хайде отиди във Франция с подобно оборудване или скочи с парашут и да видим дали ако те хванат ще се завърнеш в България, както стана с френските разузнавачи. Колкото до "фалшивият патриотизъм" той е много по-добър от истинският нихилизъм.

Ти съвсем се вкара в някакви филми :) :) Човешки органи, безследно изчезнали...Логично помисли. Аз ако искам да ти взема органите, дали ще скоча с парашут??? Остави тази работа. Всичко е ясно и просто - някакви свръхнекадърни френски ченгета са си правили тренировки на наша земя. И са позволили някакви диваци да ги набият, при това май са пикали върху тях. Абе изобщо, от мухата стана един голям, розов слон. А лъжите на Цв. Цв. са нещо съвсем друго. Той е завършен глупак и не е знаел какво да каже и прави най-лесното, почва да лъже.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 16:28

MoNteSo написа:Ако живееше в малко село, поминъка ти беше една нива, ще ше да знаеш на какво са подложени хората там. Аз работя точно с такива хора, които си спят по нивите за да си опазят стоката! В повечето села кметове и полиция са вдигнали ръце от населението и не правят нищо за да го защитят. В това поне хората са се организирали законно, за да се бранят от мангалите! Но не е там въпроса, и не искам да измествам центъра на темата.
Не искам да вярвам, че е възможно до такава степен да изпитвате апатия към случващото се в страната ни! Защото аз съм убеден, че т.н. ИРАНСКИ ТЕРОРИСТ В БУРГАС Е ВЛЯЗЪЛ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН В СТРАНАТА НИ И Е СПОНСОРИРАН Я ОТ ЕВРЕИТЕ, Я ОТ САЩ! Тея също не са говорели на френски разбираемо. Един Господ знае за какво са ги пратили французите!

Аз не оспорвам правото на хората да си пазят нивите. Против съм да ги обявяваме за герои, защото ранили невъоръжени парашутисти, които помислили за цигани. Всъщност, това е издънка и на двете страни в конфликта.
Дразня се и на някои политици, които едва ли не обявяват, че имало диверсия във време, в което кандидатсваме за отворени граници и с Франция сме и в НАТО и в ЕС. Навремето и аз заради тръпката съм пресичал нелегално Дунав само за да стъпя в Румъния. И това беше много преди дори да кандидатсваме в ЕС. Добре, че някой див румънски селянин не ни е засякъл. Но сами щяхме да сме си виновни. Обаче ако някой беше направил после някакъв диверсионен скандал щеше да е нелепо.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2012 16:29

tsonpen написа:
Lyubaka01 написа:Ми да, то на френските парашутисти на главите им има еднометрови табели със светещи надписи на основните световни езици+хинди и суахили "ФРЕНСКИ ПАРАШУТИСТ"... И това френски парашутисти да ти кацат в нивата посред нощята е нещо ама съвсем естествено! Да помислиш, че са цигани-крадци, а не френски парашутисти означава, че си наистина "неадекватен български селянин"...

Както казах, организират се нощни пеши преходи по нивята и горите. Въпрос на време някой елемент да стреля и по някой българин, че си е позволил нощно време да мине покрай нивата му. Страхът е лош съветник и съм сигурен, че се е стреляло най-вече от страх.
Полицаят има право да стреля само в определени случаи. Дали с право е стрелял не се знае. Хубаво, че не са ги убили от страх.

Да, как може да се стреля и да се бият френски командоси, та те са ни братя и дори трябва да поднесем официално извинение на Република Франция, че някакви диви селяни са набили техните обучени командоси. И май не ги е било толкова страх тримата българи след като са понабили петима разузнавачи. Някои пишете наистина пълни глупости.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 13 дек 2012 16:32

tsonpen написа:

Щом се е наложило да стреля на месо СЛЕД предупредителни изстрели, значи нещо не е било съвсем така, както го мислиш...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 13 дек 2012 16:36

Lyubaka01 написа:
tsonpen написа:

Щом се е наложило да стреля на месо СЛЕД предупредителни изстрели, значи нещо не е било съвсем така, както го мислиш...

За да ги уцели в краката то полицая иска единствено да им попречи да избягат, но не и да ги убие защото знаеш после какво ще стане. Ще го изкарат расист, ще се намеси един куп организации за защита на малцинствата.
А в случая не си представяйте как над тримата българи са се спуснали парашути. Явно двете групи са били на прилично разстояние една от друга, и при проверка на тримата наши заварват ония да товарат нещо из нивата. От далечно разстояние в тъмното много ще разбереш апаратура ли е, картофи ли са.. ченгето е стреляло във въздуха ония са се уплашили и са тръгнали да избягат. Не е сложно да се досетиш какво се е случило..
Последна промяна от MoNteSo на 13 дек 2012 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 16:37

Lyubaka01 написа:Щом се е наложило да стреля на месо СЛЕД предупредителни изстрели, значи нещо не е било съвсем така, както го мислиш...

Може и така да е, но много е вероятно стрелците да са се шашнали и затова да са стреляли. Виждал съм хора в подобни ситуации какви глупости вършат. Ако и са дръпнали малко ракийка, което е нещо съвсем обичайно...

Върни се в “Свободна зона”