Служебна загуба за Левски срещу Олимпиакос заради феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Служебна загуба за Левски срещу Олимпиакос заради феновете

Мнениеот ros » 12 дек 2012 22:13

Tommi написа:
ros написа:Вижте визията на Мартин Стоев на кадъра, на който главният рефер дава край на мача. Това е просто шокиращо. Такова задоволство е изписано на лицето му, че... :o

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=401171

Дали е задоволство, дали е безразличие, дали е иронична усмивка, изразяваща несъгласие - само може да гадаем. ;)

Каквото и да е - всичко е инспирирано от него и се случи заради него и неговото решение!!! А и не е нормално да реагира по този начин, просто не е нормално
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 дек 2012 22:15

South_Tribune написа:Да защитаваш честта си, престъпление ли е, бе ? Тези "левскари" които плюят по тези които са били в залата, да се замислят, дали не са объркали отбора :roll: Драскайте в форума и това е

Така ли се защитава чест бе? :o С кое точно действие си защитихте честта? Гърците ли са виновни за случая с Тампере?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 дек 2012 22:18

South_Tribune написа:Да защитаваш честта си, престъпление ли е, бе ? Тези "левскари" които плюят по тези които са били в залата, да се замислят, дали не са объркали отбора :roll: Драскайте в форума и това е

:o :o :o Така ли се защитава чест. Престъпление е начина по който това е направено. Самата постъпка не прави чест на главните действащи лица, а дори носи срам за цяла България. Тия грозни сцени ще обиколят света. Кой и как ще защити честта ни тогава?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2012 22:27

ros написа:Вижте визията на Мартин Стоев на кадъра, на който главният рефер дава край на мача. Това е просто шокиращо. Такова задоволство е изписано на лицето му, че... :o

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=401171

Боли го Кънчото Мартин Стоев за Левски . Той си върти далаверки с Данчо и сие , само че тоя път сметките им бяха без кръчмар . Жалко , е достойни момчета като Братоеви трябва да играят в България и да стават жертва на подобни решения . Какво пречеше да отстранят Тампере ? Щяха да бъдат истински подкрепени , в мача с по-силния отбор . Тиквените глави обаче си направиха тънките сметки и дадоха поле на изява на пияни лумпени ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 дек 2012 22:29

Вие чест нямате. И не сте Левскари и нямате право да се наричате така. Вие сте ултраси, а това е диагноза

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 12 дек 2012 23:02

Аз едно не мога да разбера има ли една основателна причина да се направи това. Четох тука, че било заради Тампере, това беше много смешно с отпадането от Тампере за ЦЕВ, обаче никакъв причина не е да има размирици да бъде ударен волейболист със стъклено шише и да се взривяват бомбички в зала.... Само да не ни вземат някоя квота за евроучастие или най-лошото да ни изхвърлят от евротурнирите, защото и до там може да се стигне. Заради банда лумпени се черни върху името на България като една от най-добрите волейболни държави в света... Обаче кой да мисли.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 12 дек 2012 23:22

Пловдивчанинът написа:Аз едно не мога да разбера има ли една основателна причина да се направи това. Четох тука, че било заради Тампере, това беше много смешно с отпадането от Тампере за ЦЕВ, обаче никакъв причина не е да има размирици да бъде ударен волейболист със стъклено шише и да се взривяват бомбички в зала.... Само да не ни вземат някоя квота за евроучастие или най-лошото да ни изхвърлят от евротурнирите, защото и до там може да се стигне. Заради банда лумпени се черни върху името на България като една от най-добрите волейболни държави в света... Обаче кой да мисли.

+1
нищо чудно целия волейбол да го отнесе сега
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 дек 2012 23:23

Това не е никакъв протест, а малоумщина.
Протестирали срещу собственият си отбор за мача с Тампере като свалили гръцкото знаме, замеряли гръцките волейболисти с бутилки, седалки и други предмети, изпращат ги със скандирания цигани и т.н.
Това говори за вандалщина, а не за протест, защото можеше да се протестира и срещата да бъде прекратена и по друг начин. Но явно алкохола и наркотичните вещества не прощават.
Последна промяна от v.r.s. на 12 дек 2012 23:27, променено общо 1 път.

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 12 дек 2012 23:24

Пълни олигофрени. Заради тези идиоти заслужават да извадят не само клубовете ни, ами дори и националния отбор от всички състезания за да видят дали няма да се замислят какво правят друг път. Пияни и надрусани ще ми обясняват, че го правели заради честа на Левски. Пълни простотии.Това не са фенове, а животни. Някои от тях дори незнаят и волейболните правила, но решили да мъстят за отпадането от ЦЕВ. Стоев си каза, че е имал контузии преди реванша, а и е преценил, че е по-добре да играем в Чалънджа. Все едно някои да обвинява Бразилия, че паднаха от нас и станаха световни. Италия си направи схема и взе медал от европейско.Заради вас честолюбивите смешковци сега българския волейбол съвсем олеква и ако до този сезон бяхме извоювали някакви квоти сега ще ни смажат от ЦЕВ. Малоумници.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 12 дек 2012 23:35

Малоумниците постигнаха своето :twisted:
Само феновете са важни!

Върни се в “Волейбол”