Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 12 дек 2012 22:11

Да, измисляйки новата формация с трима централни нападателя и две крила... При наличието на Жоао и Вкарвальо, Гара е излишен. Той Илиян не знае как да разположи двамата, че да играят, че и Дембеле... Гара направи от един посредствен треньор като Ясен име, ред е може би на Илиян...кой знае... А дано Жоао върви напред - младо е момчето, Базил вече му текат точките за пенсия, така че нужда от нападател като Гара имаме, но ако е сам. Да търка пейката, който и да е от тримата ще е грешка, а тримата заедно не ми се струва практична идея. Така мисля.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Шанс за Левски - от Фрайбург официално се отказаха от Гара Д

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 12 дек 2012 22:17

Преди бях чел че повече не иска да играе в България,така че шанса е малък.Ако дойде да играе отново това е плюс за нас зрителите.Колкото повече качествени играчи има в първенството ни ,толкова по добре.Ще се вдига класата на отборите ни,а от там по голям шанс в евро турнирите.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 12 дек 2012 23:18

Сега е момента г-н Иво Тонев да не спи и да ни върне Гарата - вече няма оправдание че няма пари- Пара има и искаме качествен централен нападател !!!

ppppoooo
Контакти:

Мнениеот ppppoooo » 12 дек 2012 23:28

То и един африканец е вкарал повече голове от Мюлер и Меси ама никой не го знае. Така че си се радвайте на Гонзьо и Гундьо. Сираков за разлика от тях е добър а не измислен играч.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 дек 2012 00:13

balef написа:Сега е момента г-н Иво Тонев да не спи и да ни върне Гарата - вече няма оправдание че няма пари- Пара има и искаме качествен централен нападател !!!

нашите отбори отдавна не вадят сериозни суми за футболисти, а немците едва ли ще искат под милион евро за него.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 дек 2012 12:07

Тасевски обнадежди левскарите: Един ден ще се върна на "Герена"

"В Израел си взех българска телевизия, за да гледам всички мачове на любимия ми отбор", разкри халфът

Македонският национал - Дарко Тасевски обнадежди феновете на Левски, че един ден отново ще се върне да играе на "Герена". Техничният халф в момента се подвизава в израелския Ирони Кирят Шмона, за който през есента направи 5 асистенции и вкара един гол.

Привържениците на Левски пък дълбоко съжаляват, че ръководството продаде техничния халф, тъй като соченият за него заместник Марсиньо се оказа пълно менте и не притежава класата на Дарко.

"На стадион "Георги Аспарухов" оставих много приятни спомени. В отбора имам много приятели - като почнеш от футболистите и така до последния човек в клуба. В Израел си взех българска телевизия, за да гледам мачовете на любимия ми отбор Левски. Все пак 5 години от живота ми минаха в този тим. Винаги ще се връщам с радост на стадиона. Един ден може пак да играя за Левски", заяви Тасевски.

"Наблюдавах Марсиньо. Сигурно има качества, след като е играл на добро ниво в Кипър, но не му потръгна играта от самото начало. Дано да се отърси от трудностите и да започне да помага на Левски", каза още бившият плеймейкър на сините.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 дек 2012 15:43

Дарко: С Илиан и Тонев Левски е по-организиран, отколкото при Гонзо

"В националния на Македония има добри футболисти и сините няма да сбъркат, ако вземат някой от там", съветва халфът
Бившата звезда на Левски - Дарко Тасевски изрази сериозни съмнения в управленските качества на Георги Иванов. Македонецът намекна, че в по времето, когато Гонзо ръководеше сините - тимът не е бил достатъчно организиран, докато с идването на Иво Тонев и Илиан Илиев това се е променило.

"Сега някак си нещата в клуба ми изглеждат по-организирани, отколкото бяха преди. От друга страна пък отборът изпитва някои игрови проблеми, но съм убеден, че нещата ще потръгнат. Другият претендент за първото място - Лудогорец също има спад във формата", заяви техничният халф.

"Наблюденията ми са, че Илиан Илиев и неговият екип работят много добре. Вярвам, че ако успеят да подсилят тима с точните хора ще успеят да станат шампиони през пролетта", каза още той.

"В националния отбор на Македония има добри футболисти и Левски няма да сбърка, ако привлече някой от тях", посъветва Тасевски.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2012 16:31

metodito написа:Да, измисляйки новата формация с трима централни нападателя и две крила... При наличието на Жоао и Вкарвальо, Гара е излишен.

Принципно имаш относително право... най-вече върху това, че трима подобни централни нападатели няма как да съжителстват в един отбор който играе 15 макс 20 мача за 1/2 година. Само една съществена грешка имаш : 0 Правилното изречение е "При наличието на Дембеле - карвальо е излишен" :lol:
Друг въпрос е, че лично аз нямам надежди да си го приберем.

---
Що се отнася до Тасевски... по скоро точното заглавие е обезпокой, а не обнадежди.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 дек 2012 10:40

Точно сега, когато отбора ни започна да добива облик и нещата потръгнаха идването на Дембеле може тотално да разбалансира отбора. На нашата къщичка не и трябват излишни тухлички. Вижте Ман. Сити, купуват най-добрите играчи на килограм, но после не знаят как да ги използват оптимално.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2012 18:04

За мен ще бъде истинско удоволствие, ако успея да победя Левски,...
-сподели Стоилов намеренията си.

Смешник!!!

Върни се в “Левски”