Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Бивши играчи и треньори
Да, измисляйки новата формация с трима централни нападателя и две крила... При наличието на Жоао и Вкарвальо, Гара е излишен. Той Илиян не знае как да разположи двамата, че да играят, че и Дембеле... Гара направи от един посредствен треньор като Ясен име, ред е може би на Илиян...кой знае... А дано Жоао върви напред - младо е момчето, Базил вече му текат точките за пенсия, така че нужда от нападател като Гара имаме, но ако е сам. Да търка пейката, който и да е от тримата ще е грешка, а тримата заедно не ми се струва практична идея. Така мисля.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Шанс за Левски - от Фрайбург официално се отказаха от Гара Д
Преди бях чел че повече не иска да играе в България,така че шанса е малък.Ако дойде да играе отново това е плюс за нас зрителите.Колкото повече качествени играчи има в първенството ни ,толкова по добре.Ще се вдига класата на отборите ни,а от там по голям шанс в евро турнирите.
Сега е момента г-н Иво Тонев да не спи и да ни върне Гарата - вече няма оправдание че няма пари- Пара има и искаме качествен централен нападател !!!
То и един африканец е вкарал повече голове от Мюлер и Меси ама никой не го знае. Така че си се радвайте на Гонзьо и Гундьо. Сираков за разлика от тях е добър а не измислен играч.
balef написа:Сега е момента г-н Иво Тонев да не спи и да ни върне Гарата - вече няма оправдание че няма пари- Пара има и искаме качествен централен нападател !!!
нашите отбори отдавна не вадят сериозни суми за футболисти, а немците едва ли ще искат под милион евро за него.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Тасевски обнадежди левскарите: Един ден ще се върна на "Герена"
"В Израел си взех българска телевизия, за да гледам всички мачове на любимия ми отбор", разкри халфът
Македонският национал - Дарко Тасевски обнадежди феновете на Левски, че един ден отново ще се върне да играе на "Герена". Техничният халф в момента се подвизава в израелския Ирони Кирят Шмона, за който през есента направи 5 асистенции и вкара един гол.
Привържениците на Левски пък дълбоко съжаляват, че ръководството продаде техничния халф, тъй като соченият за него заместник Марсиньо се оказа пълно менте и не притежава класата на Дарко.
"На стадион "Георги Аспарухов" оставих много приятни спомени. В отбора имам много приятели - като почнеш от футболистите и така до последния човек в клуба. В Израел си взех българска телевизия, за да гледам мачовете на любимия ми отбор Левски. Все пак 5 години от живота ми минаха в този тим. Винаги ще се връщам с радост на стадиона. Един ден може пак да играя за Левски", заяви Тасевски.
"Наблюдавах Марсиньо. Сигурно има качества, след като е играл на добро ниво в Кипър, но не му потръгна играта от самото начало. Дано да се отърси от трудностите и да започне да помага на Левски", каза още бившият плеймейкър на сините.
"В Израел си взех българска телевизия, за да гледам всички мачове на любимия ми отбор", разкри халфът
Македонският национал - Дарко Тасевски обнадежди феновете на Левски, че един ден отново ще се върне да играе на "Герена". Техничният халф в момента се подвизава в израелския Ирони Кирят Шмона, за който през есента направи 5 асистенции и вкара един гол.
Привържениците на Левски пък дълбоко съжаляват, че ръководството продаде техничния халф, тъй като соченият за него заместник Марсиньо се оказа пълно менте и не притежава класата на Дарко.
"На стадион "Георги Аспарухов" оставих много приятни спомени. В отбора имам много приятели - като почнеш от футболистите и така до последния човек в клуба. В Израел си взех българска телевизия, за да гледам мачовете на любимия ми отбор Левски. Все пак 5 години от живота ми минаха в този тим. Винаги ще се връщам с радост на стадиона. Един ден може пак да играя за Левски", заяви Тасевски.
"Наблюдавах Марсиньо. Сигурно има качества, след като е играл на добро ниво в Кипър, но не му потръгна играта от самото начало. Дано да се отърси от трудностите и да започне да помага на Левски", каза още бившият плеймейкър на сините.
Дарко: С Илиан и Тонев Левски е по-организиран, отколкото при Гонзо
"В националния на Македония има добри футболисти и сините няма да сбъркат, ако вземат някой от там", съветва халфът
Бившата звезда на Левски - Дарко Тасевски изрази сериозни съмнения в управленските качества на Георги Иванов. Македонецът намекна, че в по времето, когато Гонзо ръководеше сините - тимът не е бил достатъчно организиран, докато с идването на Иво Тонев и Илиан Илиев това се е променило.
"Сега някак си нещата в клуба ми изглеждат по-организирани, отколкото бяха преди. От друга страна пък отборът изпитва някои игрови проблеми, но съм убеден, че нещата ще потръгнат. Другият претендент за първото място - Лудогорец също има спад във формата", заяви техничният халф.
"Наблюденията ми са, че Илиан Илиев и неговият екип работят много добре. Вярвам, че ако успеят да подсилят тима с точните хора ще успеят да станат шампиони през пролетта", каза още той.
"В националния отбор на Македония има добри футболисти и Левски няма да сбърка, ако привлече някой от тях", посъветва Тасевски.
"В националния на Македония има добри футболисти и сините няма да сбъркат, ако вземат някой от там", съветва халфът
Бившата звезда на Левски - Дарко Тасевски изрази сериозни съмнения в управленските качества на Георги Иванов. Македонецът намекна, че в по времето, когато Гонзо ръководеше сините - тимът не е бил достатъчно организиран, докато с идването на Иво Тонев и Илиан Илиев това се е променило.
"Сега някак си нещата в клуба ми изглеждат по-организирани, отколкото бяха преди. От друга страна пък отборът изпитва някои игрови проблеми, но съм убеден, че нещата ще потръгнат. Другият претендент за първото място - Лудогорец също има спад във формата", заяви техничният халф.
"Наблюденията ми са, че Илиан Илиев и неговият екип работят много добре. Вярвам, че ако успеят да подсилят тима с точните хора ще успеят да станат шампиони през пролетта", каза още той.
"В националния отбор на Македония има добри футболисти и Левски няма да сбърка, ако привлече някой от тях", посъветва Тасевски.
metodito написа:Да, измисляйки новата формация с трима централни нападателя и две крила... При наличието на Жоао и Вкарвальо, Гара е излишен.
Принципно имаш относително право... най-вече върху това, че трима подобни централни нападатели няма как да съжителстват в един отбор който играе 15 макс 20 мача за 1/2 година. Само една съществена грешка имаш : 0 Правилното изречение е "При наличието на Дембеле - карвальо е излишен"

Друг въпрос е, че лично аз нямам надежди да си го приберем.
---
Що се отнася до Тасевски... по скоро точното заглавие е обезпокой, а не обнадежди.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Точно сега, когато отбора ни започна да добива облик и нещата потръгнаха идването на Дембеле може тотално да разбалансира отбора. На нашата къщичка не и трябват излишни тухлички. Вижте Ман. Сити, купуват най-добрите играчи на килограм, но после не знаят как да ги използват оптимално.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- blue avalanche
- Контакти:
-сподели Стоилов намеренията си.За мен ще бъде истинско удоволствие, ако успея да победя Левски,...
Смешник!!!