Служебна загуба за Левски срещу Олимпиакос заради феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Служебна загуба за Левски срещу Олимпиакос заради феновете

Мнениеот Eminem » 12 дек 2012 20:11

bilyaletdinov написа:Съгласен съм , че продажниците заслужават да отпаднат , но вандалщината ми идва малко в повече. А това ръководство е толкова нагло , че едва ли нещо може да го стресне ...

Не знам точно как са действали, но гледам, че има стъклени бутилки, което е пълно безумие. Могат сериозно да наранят човек с тях. Напълно съм съгласен, че са прекалили, има много по-мек начин да прекратят срещата.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2012 20:15

Eminem написа:Не знам точно как са действали, но гледам, че има стъклени бутилки, което е пълно безумие. Могат сериозно да наранят човек с тях. Напълно съм съгласен, че са прекалили, има много по-мек начин да прекратят срещата.

Е с тая бутилка са разцепили главата на гръцки волейболист ...отделно има хвърлена бомбичка и още зулуми...За мен не е това начина да се прекрати мача , това можеше да стане по по-цивилизован начин .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 дек 2012 20:17

bilyaletdinov написа:Е с тая бутилка са разцепили главата на гръцки волейболист ...отделно има хвърлена бомбичка и още зулуми...За мен не е това начина да се прекрати мача , това можеше да стане по по-цивилизован начин .

Съгласен съм.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 дек 2012 20:23

Eminem написа:
petko.h.markov написа:
Eminem написа:очно така трябва. Браво на феновете !!! След всеки уреден мач на Левски Волей трябва да има такива случки !

Защо си тук? Трябва да си в залата.Там ти е мястото а след това всички
на 4-ти километър.После да платите глоба с лични пари-някъде около 30 000 евро.

Ти искаш Левски да продължи да си урежда мачовете, така ли ?

А ти сигурен ли си че е бил уреден? Или си плещиш глупости защото са безплатни.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 дек 2012 20:27

Ето и нещо също толкова просташко след този мач

Лумпенизирани фенове на Левски по изключително нагъл и безцеремонен начин нападнаха и биха репортера на Livesport.bg Виктор Трифонов. Това се случи преди минути близо до входа на зала „Христо Ботев", където волейболистите на Левски играят мач срещу гръцкия Олимпиакос от турнира Чалъндж Къп.

Трифонов, който бе изпратен да отрази този двубой бе нападнат от група от близо десетина запалянковци на Левски, които с викове „мръсен чорбар" го нападнаха и му нанесоха удари. В резултат на това журналистът на Livesport.bg е с разкървавена устна.

В момента той се намира в 7 РПУ на град София, където ще подаде официална жалба срещу нападателите. Журналистическият екип на Livesport.bg протестира срещу безумното и нечовешко отношение от страна на самозабравилите се „сини" фенове и призовава полицията да свърши работата си и да издири нападателите на Виктор Трифонов.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 дек 2012 20:28

Може ли някой спец във волейбола да ми припомни кой стана шампион миналия сезон и кой игра в Шампионската лига?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 дек 2012 20:29

Изключителна простотия. :roll: Има десетки начини за протест, ама с такива вандалски прояви не става. Като целиш гърците с какво ли не, като ги псуваш, като хвърляш бомби, като говориш по диктофона някакви несвързани неща за гръцката кризата, едва-ли някой може да схване идеята за протест. Като са отишли да протестират, защо не вдигнаха примерно транспарант, свързан с това, а не за полицейската държава? А пък келешите, които взеха гръцкото знаме, няма какво да ги коментирам, сигурно и те протестираха заради Тампере. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 12 дек 2012 20:30

ros написа:Ето и нещо също толкова просташко след този мач

Лумпенизирани фенове на Левски по изключително нагъл и безцеремонен начин нападнаха и биха репортера на Livesport.bg Виктор Трифонов. Това се случи преди минути близо до входа на зала „Христо Ботев", където волейболистите на Левски играят мач срещу гръцкия Олимпиакос от турнира Чалъндж Къп.

Трифонов, който бе изпратен да отрази този двубой бе нападнат от група от близо десетина запалянковци на Левски, които с викове „мръсен чорбар" го нападнаха и му нанесоха удари. В резултат на това журналистът на Livesport.bg е с разкървавена устна.

В момента той се намира в 7 РПУ на град София, където ще подаде официална жалба срещу нападателите. Журналистическият екип на Livesport.bg протестира срещу безумното и нечовешко отношение от страна на самозабравилите се „сини" фенове и призовава полицията да свърши работата си и да издири нападателите на Виктор Трифонов.

Още по - големи простаци са шефовете му дето са го изпратили там.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 12 дек 2012 20:30

Че трябваше да се направи нещо след онази гавра във Финландия е така, но това е прекалено.

Върни се в “Волейбол”