subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !!
Интересно, какво разбираш под "НАШ". Ваш...на кого точно?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !!
xadez написа:Devian написа:Обгазените от завода пак са се загрижили за проблемите на Черноморец. Ама какво да направиш такива са си по рождение,създадени за развлечение на работниците от Нефтохима и за пристан на застаряващите звезди и ненужни играчи на Черноморец
По-глупаво и комплексирано мнение от фен на Черноморец не бях чел тук....Това е проблем на цял Бургас.Мен лично ме интересува базата да не попадне в ръцете на Събев или в Петрол,самият риск който никак не е малък тази база да премине в частни ръце по една толкова добре позната и можеща да се случи само в България схема е притеснителен.Тази база не е строена със пари на клубът Черноморец,че да ми казваш дали съм бил обгазен или не или ,че ако реша да си дам мнението значи злорадствам срещу Черноморец.Ако на теб ти е добре на всеки 5г общината да подарява по 140-150дк бази или земя в изключително добро местоположение за да живурка твоят отбор просто не виждам смисъл да влизам в дискусия с теб.Вземат ли стадиона в Акациите и Лазур заминава в небитието на 100%.После дори на нас няма да ни се налага да ви взимаме застаряващите и ненужни играчизащото и двата отбора ще изчезнат.Но какво пък толкова според теб нищо фрапиращо не се е случило.Ами да им даде Николов и дивизията 40-50дк,ще стигнат още за 2-3г.
Hrabar написа:subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !!
maldin1 написа:Че е клевета към момента в частта със заграбването, така е. Но според теб, ако тръгне да съди нали трябва да извади балансите? Аз казвам, че няма да рискува такова нещо.ntodorov написа:Бряяяяяя.![]()
Малките деца малко неща знаят...Явно и ти.
За статията: Ако някой потърси отговорност на този човек за всички глупости, които твори, повече химикал и клавиш няма да пипне през живота си. Време е в БГ някой да си потърси правата от такива "смукачи" на бисери. Този тип човечета са, като гларусите - изхождат се върху главите на хората, отлитат и си търсят "друга" цел. Успокоява ги факта, че летят и никой не им реже крилцата. Когато обаче това се случи ще забият човка в пясъка и ще се скрият, като гладна въшка в косите на Ванеса Уйлямс.
ntodorov написа:Hrabar написа:subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !!
Точно към този момент Лазур не е нито на Нефтохимик, нито на Черноморец. Дай боже този стадион ОТНОВО да стане нечий.
Моето желание е всеки да си влезне в гьола: Черноморец на акациите, Нефтохимик на Лазур...Въпросът обаче другари и другарки вече
е политически и отдавна е извън пределите фенски. Което не трябва да ни прави и равнодушни де.
калпазанчо написа:Стадион Лазур към момента не е на Общината![]()
Хадез, как така когато се опитвате да се закачате е в Комлука, обяснявате как е цигански квартал и прочие, а после обяснявате колко добро място е и колко повече струвал навремето от 25 млн леваДоизяснете се моля, че ми е трудно да схвана
Hrabar написа:калпазанчо написа:Стадион Лазур към момента не е на Общината![]()
Хадез, как така когато се опитвате да се закачате е в Комлука, обяснявате как е цигански квартал и прочие, а после обяснявате колко добро място е и колко повече струвал навремето от 25 млн леваДоизяснете се моля, че ми е трудно да схвана
Стадионът не е Общински а е на ПСФК"Черноморец"АД нали така? А ПСФК-то е...чия собственост? На Община Бургас и Митко Събев...нали така? Е, Митко Събев вдига капитала и Общината става миноритерен(малък, дребен, с малък пакет акции) собственик...и чия собственост мислиш става сатдион "Лазур"?
Тази схема е ПЕРФЕКТНА, отработена е в годините, във Варна ситуацията със стадион "Юрий Гагарин"е същата. Там дори стадионът беше сринат...нов няма...май няма и да има...
калпазанчо написа:Hrabar написа:калпазанчо написа:Стадион Лазур към момента не е на Общината![]()
Стадионът не е Общински а е на ПСФК"Черноморец"АД нали така? А ПСФК-то е...чия собственост? На Община Бургас и Митко Събев...нали така? Е, Митко Събев вдига капитала и Общината става миноритерен(малък, дребен, с малък пакет акции) собственик...и чия собственост мислиш става сатдион "Лазур"?
Тази схема е ПЕРФЕКТНА, отработена е в годините, във Варна ситуацията със стадион "Юрий Гагарин"е същата. Там дори стадионът беше сринат...нов няма...май няма и да има...
Стадиона е не е нито на общината, нито на футболния клуб, а на 3то дружество - "Спорт пропърти нещо си там"
калпазанчо написа:Стадион Лазур към момента не е на Общината![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта