Бургас е на път да загуби стадион "Черноморец"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Бургас е на път да загуби стадион "Черноморец"

Мнениеот Devian » 12 дек 2012 05:49

Обгазените от завода пак са се загрижили за проблемите на Черноморец. Ама какво да направиш такива са си по рождение,създадени за развлечение на работниците от Нефтохима и за пристан на застаряващите звезди и ненужни играчи на Черноморец 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 дек 2012 06:33

За незапознатите със ситуацията:Статията на придворния на високия човек от село Микре журтитут Зарков(журналист,който проституира) идва като отговор на нападките от страна на Черноморец и изнесените в медиите положения,в които Черноморец се чуства ощетен от съдийската свирка обслужила великана от Микре по случай рождения му ден :x Като цяло статията е преразказ на предишните такива като в тази са вмъкнати и моменти на свободни съчинения.Митко Събев може много неща да иска,ама няма как да ги направи сам по простата причина,че акционер в Черноморец не е той,а Петрол,което обезсмисля цялото блудкаво писание по простата причина,че не от МС,а от Кирчо зависи какво ще става със стадион Черноморец,но за Зарков тези неща са маловажни,по-важно е журналистическото фелацио да бъде оценено с финикийски знаци от Инч Хай 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 12 дек 2012 08:33

Девианчо, всичко е постелено, и ако Кирчо реши, че този терен му е икономически изгоден за 15-20 млн. мислиш ли, че няма да го вземе набързо? По-добре ли ще ти стане, ако го вземе Кирчо, а не Събев? Пак приказвате колкото да си правите вятър "на ушите".
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 дек 2012 08:54

Само тъпи теми се пускат ей , вечно провокации това онова ! Имаме си стадион , играем си нали ? ;)

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 12 дек 2012 08:56

subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !! :mrgreen:

Аз си мисля, че дори и малките деца знаят на кой отбор е точно стадион "Лазур". ;) Това, че вие се нанесохте там, не прави стадиона ваш! Колкото и седалки да смените, ст. "Лазур" е само на зеления отбор в Бургас.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2012 09:22

:mrgreen: Поредно фелацио на придворната дама - един 101те далматинци на Гришата - Зарков. Само дето оргазъм получават зелените фенове :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2012 10:40

Tribune East 1912 написа:
subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !! :mrgreen:

Аз си мисля, че дори и малките деца знаят на кой отбор е точно стадион "Лазур". ;) Това, че вие се нанесохте там, не прави стадиона ваш! Колкото и седалки да смените, ст. "Лазур" е само на зеления отбор в Бургас.

Бряяяяяя. :|
Малките деца малко неща знаят...Явно и ти.
За статията: Ако някой потърси отговорност на този човек за всички глупости, които твори, повече химикал и клавиш няма да пипне през живота си. Време е в БГ някой да си потърси правата от такива "смукачи" на бисери. Този тип човечета са, като гларусите - изхождат се върху главите на хората, отлитат и си търсят "друга" цел. Успокоява ги факта, че летят и никой не им реже крилцата. Когато обаче това се случи ще забият човка в пясъка и ще се скрият, като гладна въшка в косите на Ванеса Уйлямс.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 12 дек 2012 12:56

Devian написа:Обгазените от завода пак са се загрижили за проблемите на Черноморец. Ама какво да направиш такива са си по рождение,създадени за развлечение на работниците от Нефтохима и за пристан на застаряващите звезди и ненужни играчи на Черноморец 8-)

По-глупаво и комплексирано мнение от фен на Черноморец не бях чел тук....Това е проблем на цял Бургас.Мен лично ме интересува базата да не попадне в ръцете на Събев или в Петрол,самият риск който никак не е малък тази база да премине в частни ръце по една толкова добре позната и можеща да се случи само в България схема е притеснителен.Тази база не е строена със пари на клубът Черноморец,че да ми казваш дали съм бил обгазен или не или ,че ако реша да си дам мнението значи злорадствам срещу Черноморец.Ако на теб ти е добре на всеки 5г общината да подарява по 140-150дк бази или земя в изключително добро местоположение за да живурка твоят отбор просто не виждам смисъл да влизам в дискусия с теб.Вземат ли стадиона в Акациите и Лазур заминава в небитието на 100%.После дори на нас няма да ни се налага да ви взимаме застаряващите и ненужни играчи :mrgreen: защото и двата отбора ще изчезнат.Но какво пък толкова според теб нищо фрапиращо не се е случило.Ами да им даде Николов и дивизията 40-50дк,ще стигнат още за 2-3г.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 12 дек 2012 15:41

ntodorov написа:Бряяяяяя. :|
Малките деца малко неща знаят...Явно и ти.
За статията: Ако някой потърси отговорност на този човек за всички глупости, които твори, повече химикал и клавиш няма да пипне през живота си. Време е в БГ някой да си потърси правата от такива "смукачи" на бисери. Този тип човечета са, като гларусите - изхождат се върху главите на хората, отлитат и си търсят "друга" цел. Успокоява ги факта, че летят и никой не им реже крилцата. Когато обаче това се случи ще забият човка в пясъка и ще се скрият, като гладна въшка в косите на Ванеса Уйлямс.
Че е клевета към момента в частта със заграбването, така е. Но според теб, ако тръгне да съди нали трябва да извади балансите? Аз казвам, че няма да рискува такова нещо.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 дек 2012 15:43

Това е класическа схема за приватизация. Точно по тази схема бяха приватизирани имотите на "Славия". В ПФК"Славия"АД акционер стана Софийска община, посредством апортна вноска на всичките имоти- стадион "Славия" залите около стадиона, терените, сградите, автогара Запад, парка до стадиона и т.н. Това стана по време на управлението на Стефан Софиянски. СИК официално управляваха "Славия", сегашният премиер все още беше шеф на охранителна фирма "Ипон" и охраняваше мачовете на ст."Славия" и други мероприятия на групиворката СИК.

После СИК вдигнаха капитала на АД-то и Софийска община стана миноритарен акционер, като не съм сигурен, дали после дори не си "продаде" акциите на собствениците на ПФК"Славия"АД. Сега собствениците на ПФК"Славия"АД ако желаят могат да сринат там всичко и да си построят офиси, жилища и т.н. Е, за целта трябва и разрешение за строеж т.е. одобрени проекти, но както добре знаем Петър Диков-главният архитект на Софийска община е доста сговорен човек срещу съответната сума. Той става много стриктен само когато става въпрос за стадион "Българска армия" и базата на ЦСКА на Панчерево. Иначе е много добър и разбран човек.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Върни се в “Футбол - България”