Брей ти много суеверен излезе,за мастодонт,какъвто все се изписваш

Виж 'кво хубаво го е описал мача,пича над нас.Та значи тази година думата КЪСМЕТ стана основен фактор при неуспехи

И 'кво точно те топли,като сме били мишките при положение че не можахме да бием нито един от 9те отбора над нас.16 кръга минаха,а ние още сме 10ти...и въпреки това още преди месец,като бяхме 15ти писах че имаме шансове за топ4 и още го твърдя.Отбора има потенциал,ама дали ще го развие зависи само от треньора...а и естествено от КЪСМЕТА

Айде лека седмица от мен и гледай в петък да не ти минава котка път,че в събота играем с Астън Вила

[/quote]
първата стъпка е налице-почваме да бием мишките! втората стъпка ще бъде да правим хиксове със грандовете,а за третата няма да говоря...котка път няма да ми мине,аз си знам кво да правя преди мача.замалко да забравя-аз не само се изписвам,аз съм АБСОЛЮТЕН МАСТОДОНТ на тема футбол!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.