калпазанчо написа:Радвам се когато има хора на различни мнения. Това е добре за демокрацията. Но все пак държа да подчертая, че наистина някои хора буквално по цял ден правим разни неща да се случват, а други само пишат по форумите...
Аз знам примерно Тошко как по цял ден обикаля с неговата кола наляво надясно да събира хора за екскурзията, как не спира да звъни по телефоните, да пише във фейсбука и т.н. Всичко го правим без тънки сметки за какво и защо...А някои хора не са си мръднали пръста и имат претенции...примерно за някакво заглавие на някаква статия. Ама хайде малкко по-сериозно - не сме на 12 години. Така все едно плюете на нашия труд - на мен, на Тошко, на Нейчо, на Петьо, на Коцето, на Дидовците, на Никитата, на Събин....да не ги изброявам всички които ПРАВИМ нещо реално.
Ето такива мнения ме убеждават в правотата на решението ми да се дистанцирам от фен клуба и дейността му . И засилват опасенията ми , че в крайна сметка той може да се превърне в казионна клакьорска организация към самия клуб . Надявам се че Събин , ще съумее да не допусне това да се случи ... но се надявам и да има необходимата подкрепа . Ако не смятах , че той е правилния човек - нямаше да го предложа за поста . Никой не се беше сетил за него , докато не споделих , че той е човека от който бъдещия фен клуб има нужда ... Така че може да се каже , че с този си макар малък и несъществен принос съм си извоювал правото да не се съгласявам с интервютата на Киряков и да си позволявам да изразявам несъгласието си гласно и в писмен вид . А и ако сте забелязали , се въздържам от коментари в "официалния форум" .
Въпреки всичко , щом критиките ми към ръководството на клуба се определят като нападки към ръководството на ФЕН КЛУБА ... то поднасям извиненията си към всички които са се почувствали засегнати .