Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 22:01

Аз мисля,че дискусиите вече са безмислени.Някой някъде си взима решения и си ги прилага без да се интересува от отзива и резултата на това.Какво е станало ще се разбере по трибуните и аз знам,че всеки сам е преценил за себе си.Кой как ще изрази разочарованието си е въпрос на личен избор.Просто ми е тъжно,че губим идентичност почвайки да се сравняваме кой как какво правил в Левски,ЦСКА или в Локомотив.Там ако искат и свирки да си правят,аз не искам да съм част от помията.Наслука и весели празници на всички

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 11 дек 2012 22:08

sudromanista73 написа:
Don Rumen написа:Ясен Петров е много добър Бг треньор, защо да не дойде? Какво му е прегрешението, че е професионалист и трябваше да намери начин да изхранва жена си и трите си деца ли?! Е как все на нас някой скача, обижда и т.н. сигурно сме му ръкопляскали и ни е обидил, невярвам. Осъзнайте се малко и най-вече освободете се от злобата.

Не ми отговори на въпроса преди Яшар...А относно него,защо мислиш беше кукла на конци в Левски?Защото беше добър?В мен няма капка злоба,при теб има тъй разпостраненото примиренчество независимо какво става около нас...

Е, как да не съм ти отговорил, преди да те обиди, публиката него обиждали ли го е или му е ръкопляскала? Ти, какво очакваш от него? Аплодисменти? Премиренчество при мен едва ли има, защото на колкото протести съм бил, ти едва ли си присъствал, но не в това е проблема. На мен футбола, който играхме до сега не ми харесва, затова приветствам смяната.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 22:09

fiesta написа:Потребителя botev_plovdlv "съвсем случайно" има най-много мнения в тази тема! Доживях да видя и платев фен на футболен отбор!

Тя, политиката не прощава! Пък и от бюджета на МВР не са изхарчени всички пари за "активни мероприятия"!

Ми Мъри плаща добре не е стиснат като Феро :-))))))
Последна промяна от botev_plovdlv на 11 дек 2012 22:14, променено общо 1 път.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 11 дек 2012 22:13

hetfield написа:Аз мисля,че дискусиите вече са безмислени.Някой някъде си взима решения и си ги прилага без да се интересува от отзива и резултата на това.Какво е станало ще се разбере по трибуните и аз знам,че всеки сам е преценил за себе си.Кой как ще изрази разочарованието си е въпрос на личен избор.Просто ми е тъжно,че губим идентичност почвайки да се сравняваме кой как какво правил в Левски,ЦСКА или в Локомотив.Там ако искат и свирки да си правят,аз не искам да съм част от помията.Наслука и весели празници на всички

Да взем да го махнем "този някой някъде си" и да се свършва всичко, от къде на къде ще дава пари, а и на всичкото отгоре ще казва, какво да става. Нали се видяхме хилядите фенове, който щяхме да издържаме отбора 240 членове на сдружението, сега сме на половина.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 дек 2012 22:26

Част от феновете на Ботев май заслужавате Гонзи за мениджър

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 дек 2012 22:48

za nas e toj religiq написа: Проблема за мен е че Феро е прекалено добър и културен човек , не е арогантен и надменен ,не е конфликтен и лицемерен и може би за това всички го харесваме ! Но пък от друга страна Василев е прав , за да постигаш успехи трябва да си точно темерут и егоцентрик !

Значи според Ц.В.. Юрген Клоп никога няма да постигне успехи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 дек 2012 23:00

Преди да мине мача с Левски, няма какво да се каже. Стоилов ако бие в 17 кръг, всички ще му простят. До тогава ... весели празници!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 11 дек 2012 23:36

Аз между другото съм сигурен ,че в момента няма левскар ,който да не ви завижда ........ но явно вие си знаете вашето , а именно "К*р за Левски и всички левскари" - жалко е не мислите ли ? Дайте му шанс ! Все пак се е доказал - аз наистина ви завиждам ( нямам нищо против Илиев , но Мъри се е доказал в Левски , докато Илиев все още го чакаме ) . Успех на Мъри в ЕКТ с Ботев Пловдив - 100% ще ви класира ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 дек 2012 23:39

PFK_Levski написа: Успех на Мъри в ЕКТ с Ботев Пловдив - 100% ще ви класира ;)

При два негативни старта, ЕКТ ще видят, но не и този сезон.

Славия - Ботев
Ботев - Левски
Черноморец - Ботев

В тези три мача нищо чудно да има три загуби.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 12 дек 2012 03:17

botev_plovdlv написа:Мъри поне съдиите имат респект от него и няма всеки мач да ни режат като досега.Това никак не е малко само заради съдийски тесли сме 7-8 точки назад

Ти нали не говориш сериозно, че съдиите ни били рязали защото нямали респект от Феро, а сега нямало да ни режат само защото много уважавали Стоилов?
Изображение

Върни се в “Ботев”