Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Къде е фланелката на Гунди?

Мнениеот terata » 11 дек 2012 17:43

Teo написа:
terata написа:
Teo написа:Стегнете се бе все още карате на изпарения... вместо смените на метан... 50 години минаха вече, оффф забравих че нямате на кой друг да опънете фланелка, защото в подуяне е доста ограничено от към звезди.

Гео, ми то и ваште "евроуспехи" са от времето на черно-бялата телевизия ама не пречи да се гордеете с тях нали?

Да си видял да опъваме фланелка с големите успехи в Европа? или пък на Любо, Емо, Ицо, Митата, Жеков и още безброй големи червени легенди.... яко комплекса ви тресе вас.

П.П. Не ми се спори с безсмислени неща, айде със здраве.

Ми ние за разлика от вас си уважаваме легендите.
ПП: Намерихте ли Платини?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2012 17:44

[offtopic]Абе не разбирам, що се връзвате на елементарни червени провокации и то от човек, според който 1948г е дълбока древност. Или пък може и да е 1998г, не му се разбира много. И на всичкото отгоре го знаете, че единствената му цел тук е да ви дразни. Игнорирайте и това е.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 дек 2012 17:53

Фланелката е най-малкото от уважение към личността Георги Аспарухов. Явно обаче някои не разбират от такива неща. Все пак не им се водете по акъла. Наистина, някой няма ли информация къде е фланелката и в какво състояние е? С времето всичко се захабява, а най-пресен пример е ст.Българска Армия :mrgreen:
[offtopic]Абе, къде е Платини? :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Levski4Ever на 11 дек 2012 17:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 дек 2012 17:56

rhaegar написа:[offtopic]Абе не разбирам, що се връзвате на елементарни червени провокации и то от човек, според който 1948г е дълбока древност. Или пък може и да е 1998г, не му се разбира много. И на всичкото отгоре го знаете, че единствената му цел тук е да ви дразни. Игнорирайте и това е.[/offtopic]

Много ги толерирате, колега. Ей го пак оня с безопасната игла пак псува на майка, или като е в офтопика е позволено. Па кат им кажеш свине и се обиждат. Пълни олигофрени

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 11 дек 2012 18:00

Teo написа:
terata написа:
Teo написа:Стегнете се бе все още карате на изпарения... вместо смените на метан... 50 години минаха вече, оффф забравих че нямате на кой друг да опънете фланелка, защото в подуяне е доста ограничено от към звезди.

Гео, ми то и ваште "евроуспехи" са от времето на черно-бялата телевизия ама не пречи да се гордеете с тях нали?

Да си видял да опъваме фланелка с големите успехи в Европа? или пък на Любо, Емо, Ицо, Митата, Жеков и още безброй големи червени легенди.... яко комплекса ви тресе вас.

П.П. Не ми се спори с безсмислени неща, айде със здраве.

Не сте опънали фланелка, защото никога няма да се роди такава свиня, която да бъде изпратена от 200 000 българи, и то при медийно затъмнение!

http://www.blitz.bg/sport/article/97371

Айде, със здраве! ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 дек 2012 18:02

шивача написа:Май на днешния ден, Гунди е вкарал на англия :roll:

Вярно бе. И не само, че е вкарал на Англия, а е станал първият и единствен засега българин, вкарал гол на мъжкия национален отбор на Англия на митичния "Уембли". :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 дек 2012 18:03

Момчето пита "защо"....вие почнахте да дълбаете на всякъде! Даже и на мен ми стана любопитно, защо не я издигате....????
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 дек 2012 18:04

Tommi написа:
шивача написа:Май на днешния ден, Гунди е вкарал на англия :roll:

Вярно бе. И не само, че е вкарал на Англия, а е станал първият и единствен засега българин, вкарал гол на мъжкия национален отбор на Англия на митичния "Уембли". :!:

Браво, не е малко!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 11 дек 2012 18:29

terata написа: ПП: Намерихте ли Платини?

:lol: :lol: :lol: :lol:

PAAZO
Контакти:

Мнениеот PAAZO » 11 дек 2012 18:30

За всички нас левскари Гунди винаги ще си остане най-добрия !!!
От баща на син ,от дядо на внук ще продължи да се предава за :
Голът на "Уембли" ,след слалом през цялата защита на световния шампион Англия !
Финтът,с който просна на земята един от най-големите защитници на времето Шнелингер от Милан !
Головете с/у носителя на КЕШ Бенфика на Еузебио !
Двата гола във Флоренция, класирали България на световното в Англия и т.н !

Върни се в “Левски”