Официално: Херо преподписа за 3 години с Черноморец (Бургас)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Официално: Херо преподписа за 3 години с Черноморец (Бургас)

Мнениеот subzero » 10 дек 2012 21:46

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Момчета, вие разбирате ли значението на тази новина?! Ами, че това си е повод за тридневен банкет!!! .....поне :)
Благодарим ти Мите!
Да си ни жив и здрав!

Аз поне много добре разбирам значението на такива новини . Всички много добре знаем каква е причината Херо да стои в Бургас ... И тя няма нищо общо с осигурените му от "ръководството" условия за работа . Дай боже Херо дълги години да прави футбол в Бургас . Но поради чисто футболни причини . Тази новина не е нищо друго , освен една ПР акция , на хора целящи да изтъкнат себе си - демек има ръководство което видиш ли , е "успяло" да задържи Херо в Черноморец .

Миро. Тук наистина не те разбрах.
Причината Херо да остане за още три години в Черноморец може би ще изскочи всеки момент. ;)
ПС: Ти наистина ли вярваш, че Херо остава за три години в Черноморец заради ПР-а на Събев или Киряков...Не вярвам да го мислиш.
Впрочем на, кой му трябва ПР сред гъмжило от грижливо отгледани прости и първични люде в милата ни татковина. Та за, какъв ПР иде дума ? Пред кой да изпъкнат ? Пред мен, теб и Ваньо Дизела ли ?
На Събев му е точно под мишницата, какво си мислим за него аз, ти и Ванката :mrgreen:

Особено последните двама. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 дек 2012 22:16

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Момчета, вие разбирате ли значението на тази новина?! Ами, че това си е повод за тридневен банкет!!! .....поне :)
Благодарим ти Мите!
Да си ни жив и здрав!

Аз поне много добре разбирам значението на такива новини . Всички много добре знаем каква е причината Херо да стои в Бургас ... И тя няма нищо общо с осигурените му от "ръководството" условия за работа . Дай боже Херо дълги години да прави футбол в Бургас . Но поради чисто футболни причини . Тази новина не е нищо друго , освен една ПР акция , на хора целящи да изтъкнат себе си - демек има ръководство което видиш ли , е "успяло" да задържи Херо в Черноморец .

Причината Херо да остане за още три години в Черноморец може би ще изскочи всеки момент. ;)
ПС: Ти наистина ли вярваш, че Херо остава за три години в Черноморец заради ПР-а на Събев или Киряков...Не вярвам да го мислиш.
Впрочем на, кой му трябва ПР сред гъмжило от грижливо отгледани прости и първични люде в милата ни татковина. Та за, какъв ПР иде дума ? Пред кой да изпъкнат ? Пред мен, теб и Ваньо Дизела ли ?
На Събев му е точно под мишницата, какво си мислим за него аз, ти и Ванката :mrgreen:

Ще се пробвам да съм по-ясен ;)
1. Причината Херо да е в Черноморец я знаем всички . Всъщност са повече от една причина . От все сърце му желая , тази ( или подобни причини ) да не влияят на професионалната му кариера .
2. Дали ще са 1 , 3 или 15 години ... един Херо само знае колко ще се задържи . Нито някой може да го спре ако иска да си тръгне . Договора , както каза Херо е просто лист хартия ... Аз пък не вярвам сериозно да мислиш , че "ръководството" му осигурява някакви елементарни условия за работа . Единствената им заслуга е , че не разбират нищо от футбол и почти не се месят в работата му .
3. ПР е за някои хорица , които искат да напомнят , че и те са на службица в клуба . Да се почустват значими в сянката на Херо . От самия Херо няма по-голям ПР ;) Спомни си само колко хора изтъкваха РОЛЯТА си , и ЗАСЛУГИТЕ си , когато Херо пое отбора .
Те това ми беше мисълта - това щеше да е супер новина ако отбора функционираше нормално , всичко около Херо беше наред ... и ако Херо беше предпочел този 3 годишен договор , пред възможността да води примерно отбор от Първа Бундеслига . ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 дек 2012 22:28

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:
Благодарим ти Мите!
Да си ни жив и здрав!

Ще се пробвам да съм по-ясен ;)
1. Причината Херо да е в Черноморец я знаем всички . Всъщност са повече от една причина . От все сърце му желая , тази ( или подобни причини ) да не влияят на професионалната му кариера .
2. Дали ще са 1 , 3 или 15 години ... един Херо само знае колко ще се задържи . Нито някой може да го спре ако иска да си тръгне . Договора , както каза Херо е просто лист хартия ... Аз пък не вярвам сериозно да мислиш , че "ръководството" му осигурява някакви елементарни условия за работа . Единствената им заслуга е , че не разбират нищо от футбол и почти не се месят в работата му .3. ПР е за някои хорица , които искат да напомнят , че и те са на службица в клуба . Да се почустват значими в сянката на Херо . От самия Херо няма по-голям ПР ;) Спомни си само колко хора изтъкваха РОЛЯТА си , и ЗАСЛУГИТЕ си , когато Херо пое отбора .
Те това ми беше мисълта - това щеше да е супер новина ако отбора функционираше нормално , всичко около Херо беше наред ... и ако Херо беше предпочел този 3 годишен договор , пред възможността да води примерно отбор от Първа Бундеслига . ;)

Миро, цитирай кои собственици разбират от футбол, ама много от тях се месят в работата на треньорите, а и ги сменят като носни кърпички. Нейчо имаше предвид нещо съвсем друго. За това ще се говори след известно време, но Херо е в течение.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 дек 2012 23:20

k.dimitrov написа:Миро, цитирай кои собственици разбират от футбол, ама много от тях се месят в работата на треньорите, а и ги сменят като носни кърпички. Нейчо имаше предвид нещо съвсем друго. За това ще се говори след известно време, но Херо е в течение.

То в България всеки твърди , че разбира от футбол и политика 8-) Това в кръга на шегата ...
Този Черноморец не е създаден да преследва някакви спортни цели , така че е нормално да няма голямо текучество откъм треньори - 5 за седем години и половина ( Херо поема отбора на два пъти ) . НО пък особено този сезон в титулярите попадат играчи , не заради спортната им форма и спортно технически характеристики , а заради други фактори . Което означава , че и дори Херо не е изцяло независим в избора си на играчи .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 дек 2012 11:29

Думите на Херо ги помня много добре, бях на пресконференцията. Той каза, предложиха ми преди два дена и приех много бързо. Не мисля, че това е ПР. ПР за кого? След като в този клуб в момента без спортните личности работят 20 човека, в това число чистачките и пазачите? Айде моля ви се. Едно хубаво нещо не съм чул от вас. А толкова много неща правим ние. Майната му на клуба, поне нас оценете. И ги правим безвъзмезно от любов, не за пари или облаги други. Как пък така един път не чух, че Черноморец или ръководството му направиха нещо хубаво? Пояснявам, че повечето нови неща са наши предложения. Спирам да пиша тук, че само се нервя.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 дек 2012 13:04

Миро, или ти много си вдигнал нивото или аз съвсем съм изпростял, ама.....не те разбирам бе пич! Що все толкоз сложни ги правиш нещата? Какъв ПР, кви тънки сметки, кви 5 лв? Не могат ли нещата просто да не са толкова сложни, колкото ти ги виждаш? Знам що за човек си и не мога да те разбера понякога откъде го вадиш това магарешко упорство, което въобще не ти се връзва!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 дек 2012 15:25

petkan написа:Миро, или ти много си вдигнал нивото или аз съвсем съм изпростял, ама.....не те разбирам бе пич! Що все толкоз сложни ги правиш нещата? Какъв ПР, кви тънки сметки, кви 5 лв? Не могат ли нещата просто да не са толкова сложни, колкото ти ги виждаш? Знам що за човек си и не мога да те разбера понякога откъде го вадиш това магарешко упорство, което въобще не ти се връзва!

Ами те толкова прости нещата , приятелю , че няма повече накъде . Най-вероятно аз не мога да се изразя по възможно най-правилния начин :lol:
Новината , като новина е супер - Херо ще е още 3 години начело на Черноморец ... дай боже . Първо да го има отбора ( защото слухове всякакви ) . А на Херо желая този шампионат да е последния в който странични причини да влияят на избора му на отбор .
Обаче начина по който , беше обявена новината е изключително дразнещ . Ръководството на Черноморец "направило най-силния си трансфер" , след като Херо приел предложения му 3 годишен договор ... смях в залата . Излиза , че РЪКОВОДСТВОТО е БЛАГОВОЛИЛО да предложи на Херо нов договор ... Сигурно и Херо трябва да се почувства поласкан , едва ли не ...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 дек 2012 15:56

Слухове всякакви, някои с частица истина, някои не. Няма да коментирам тук и да правя кефа на "приятелите". Тази новина излезе от журналист, него питай защо го е написал така. Не е излязла от официалната пресслужба. И дано това е последния полусезон, в който Херо не може да сглоби отборът, който иска.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 11 дек 2012 17:41

Радвам се когато има хора на различни мнения. Това е добре за демокрацията. Но все пак държа да подчертая, че наистина някои хора буквално по цял ден правим разни неща да се случват, а други само пишат по форумите...
Аз знам примерно Тошко как по цял ден обикаля с неговата кола наляво надясно да събира хора за екскурзията, как не спира да звъни по телефоните, да пише във фейсбука и т.н. Всичко го правим без тънки сметки за какво и защо...А някои хора не са си мръднали пръста и имат претенции...примерно за някакво заглавие на някаква статия. Ама хайде малкко по-сериозно - не сме на 12 години. Така все едно плюете на нашия труд - на мен, на Тошко, на Нейчо, на Петьо, на Коцето, на Дидовците, на Никитата, на Събин....да не ги изброявам всички които ПРАВИМ нещо реално.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 дек 2012 18:36

Bourgas написа:Слухове всякакви, някои с частица истина, някои не. Няма да коментирам тук и да правя кефа на "приятелите". Тази новина излезе от журналист, него питай защо го е написал така. Не е излязла от официалната пресслужба. И дано това е последния полусезон, в който Херо не може да сглоби отборът, който иска.

Всяка "новина" излиза от журналист . Трябва да си разбрал вече , че не се водя от името на журналиста , медията и т.н . Интересуваме източника . В случая източника е Пламен Киряков :
Днес „Черноморец" направи най-силния си трансфер - постигнахме съгласие с наставника на тима Димитър Димитров за удължаването на договора му с нови 3 години", обяви изпълнителният директор на бургаския клуб Пламен Киряков.
Ръководството на клуба, както и акционерите, са изключително уверени за бъдещото му развитие за този период, защото го поверяваме в едни сигурни ръце. Както през изминалата година и половина г-н Димитров спаси клуба в една тежка ситуация, така се надявам и в следващите години да даде един нов тласък за развитие на Черноморец Бургас", каза още Киряков.

Върни се в “Черноморец”