До кога едно и също

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

До кога едно и също

Мнениеот pomiqrat » 10 сеп 2009 13:57

Играхме добре, бяхме равностойни, създадохме положения, но нямахме късмет. Това нещо слушам за абсолютно всички български отбори през седемнадесетте години, в които гледам футбол. Вече ми омръзнаха тези заучени фрази. Как все ние играем и ни побеждават с по 2,3, 5 гола разлика и накрая пак казваме, че сме равностойни?
Ако това беше война и обстрелвахме цел със сто снаряда и не я оцелим, а врагът ни унищожи с един точен удар пак ли щяхме да излезем и да кажем бихме се равностойно и сме горди.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: До кога едно и също

Мнениеот FK_Montana » 10 сеп 2009 14:02

това нашето е голям карък, от 8 положения, на 4 да бях щях да вкарам, на останалите късмет за Буфон и скуадрата, просто всичко си е до късмет - примерно Бразия-Аржентина - селесао 2 положения са имали първото полувреме, 2 гола са вкарали, нямаме и реализатори
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
shamp
Контакти:

Мнениеот shamp » 10 сеп 2009 14:27

Докато е Мъри тренер дотогава , аман от мениджърски интереси.Сираков много се меси в нареждането на състава.Какво правеше Сърмов снощи три пъти му се името, да се беше обигравал в някой друг мач, не казвам че той е виновен , но с това ръководство и на европейско няма да отидем.
Това е мое мнение не ангажирам никого с него.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 10 сеп 2009 14:40

mari, mari ,mari. ta toi dori ne e trener.ne moje da ima6 zvezdi kato BOJINOV,BL.GEORGOEV, IVAN STOQNOV dori i IVAN IVANOV, koito dori ne povika, i da ne gi puska, a na vsi4koto otgore vika tapaci kato : sarmov, kolovati i st.angelov. dobre 4e gonzo se kontuzi za da izvika D.RANGELOV v otbora. za men toi e edin mar6lqk koito provali levski,litex a sega i "A" otbora. za men toi e ne6tastnik.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 сеп 2009 14:56

същото ще слушаме и в Лига Европа и пак и пак едно и също

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 сеп 2009 14:57

venelin_valchev написа:mari, mari ,mari. ta toi dori ne e trener.ne moje da ima6 zvezdi kato BOJINOV,BL.GEORGOEV, IVAN STOQNOV dori i IVAN IVANOV, koito dori ne povika, i da ne gi puska, a na vsi4koto otgore vika tapaci kato : sarmov, kolovati i st.angelov. dobre 4e gonzo se kontuzi za da izvika D.RANGELOV v otbora. za men toi e edin mar6lqk koito provali levski,litex a sega i "A" otbora. za men toi e ne6tastnik.

пиши на кирилица.........Иван Иванов сам е отказал а играе за националния

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 10 сеп 2009 16:52

....................... ama za mladejite

Върни се в “Национален отбор”