Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот PFC Litex » 11 дек 2012 13:05

Parmalat написа:Бюджета на Ботев тази година само за отбора е 9 милиона лева,а този на Литекс е 3 милиона лева.Ловченлии са трети,а Ботев пети.

Сухата статистика не е меродавна. Разликата между Литекс и Ботев е само една кирлива точка и то в средата на сезона, та 1 точка ли е причината за уволнение?
Ботев ако бяха трети щеше ли да бъде уволнен Феро?

Относно темата, Европа се атакува с качество, а такова у нас няма и скоро няма да има, така че съветниците на Цветан Василев са повече вредни отколкото полезни.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 дек 2012 13:07

kambata написа:
Parmalat написа:Бюджета на Ботев тази година само за отбора е 9 милиона лева,а този на Литекс е 3 милиона лева.Ловченлии са трети,а Ботев пети.

Некоректни са твоите сравнения, Литекс имат засилка от предни години, запазаиха си най-можещите и важни играчи а и не на последно място натрупаха опит от 15 години нерпестанно участие в А група и почти всеки сезон ЕКТ.

Литекс има функционираща школа от която излизат много таланти.В момента имат 12 юноши като Стоичков не се страхува да ги налага.Скоро ще видите как ще продават и ще си осигуряват бюджета само от юноши и всичко ще е рентабилно в отбора им.От стария отбор на Литекс останаха много малко играчи и в момента имат почти изцяло нов и много млад и перспективен.Средната възраст на отбора е 22 година за сравнение тази на Левски е 25.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 дек 2012 13:11

botev_plovdlv написа:
kambata написа:

Некоректни са твоите сравнения, Литекс имат засилка от предни години, запазаиха си най-можещите и важни играчи а и не на последно място натрупаха опит от 15 години нерпестанно участие в А група и почти всеки сезон ЕКТ.

А Черноморец и те ли си запазиха играчите-продадаха си най добрите и пак са по добре от нас.Натрупали опит Литекс от 15 години -то тогава играчите им трябва да са минимум на 33-35 години бе пич.Кво приказваш

Ние като Литекс взимаме играчи от школата.От началото на този сезон две 17 годишни момчета са в отбора и играха полседните мачове.Чужденците са ни огранцихени до 5,6 ,но и ние като Литекс имаме добре функционираща школа за която се хвърлиха много пари и средства.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 дек 2012 14:24

Канари,Мъри Стоилов с Левски бърка по дупките на всичко живо в България преди 5-6 години и това никога няма да му бъде простено,най-вече от червените под**ги :roll: За мен това е топ трансфер,ще кажа и защо.Мъри е човек с философия и разбиране за футбола за разлика от 90 % от треньорите в България.Много жалкари му се опитват да омаловажават методите и изказванията му,но с това те стават смешни и най-вече жалки.Само ще ви кажа,че ако бъде оставен да работи,ама да работи ЗДРАВО успехите ви няма да закъснеят - ГАРАНЦИЯ!Левски стана шампион с неговия отбор след неговото напускане,Литекс стана 2 пъти поред шампион с неговия отбор,макар да отпадна от БАТ3 - просто при него старта е труден,но той вижда грешките си и ги поправя,стига да бъде оставен да работи.И накрая искам да ви успокоя като кажа,че ако си направи отбора,но се случи така че бъде уволнен пак ще имате гръбнак на отбора,а няма да почвате от нулата.

Голям респект за клуба на Ботев и неговите привърженици! Успех ! ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 11 дек 2012 14:25

botev_plovdlv написа:феро не е никакъв треньор.Като човек може да е добър ама за треньор не става

С Мъри случихте .:) Това кое поред разкриване ще му е? :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 дек 2012 14:27

И ние имаме 6-7 чужденци , не е там проблема ! Проблема за мен е че Феро е прекалено добър и културен човек , не е арогантен и надменен ,не е конфликтен и лицемерен и може би за това всички го харесваме ! Но пък от друга страна Василев е прав , за да постигаш успехи трябва да си точно темерут и егоцентрик ! За човек който ръководи толкова ресурси , мисля че има правилна преценка за нещата , но пък като видях мърльо в жълто черно и ми се доповръща :oops: Просто не знам как да си пречупя съзнанието и да се абстрахирам от факта че ми е от най антипатичните лица в БГ футбола :?
Последна промяна от za nas e toj religiq на 11 дек 2012 14:32, променено общо 1 път.

haha

Мнениеот haha » 11 дек 2012 14:31

С какво заслужихте това наказание Мъри да ви е треньор... :(
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 14:34

za nas e toj religiq написа:И ние имаме 6-7 чужденци , не е там проблема ! Проблема за мен е че Феро е прекалено добър и културен човек , не е арогантен и надменен ,не е конфликтен и лицемерен и може би за това всички го харесваме ! Но пък от друга страна Василев е прав , за да постигаш успехи трябва да си точно темерут и егоцентрик ! За човек който ръководи толкова ресурси , мисля че има правилна преценка за нещата , но пък като видях мърльо в жълто черно и ми се доповръща :oops: Просто не знам как да си пречупя съзнанието и да се абстрахирам от факта че ми е от най антипатичните лица в БГ футбола :?

А нужно ли е да се абстрахираш?Аз като видя лайно на пътя и след това не минавам по същия път.Казах го още когато беше слух за мен ходенето на мач било на вън или домакинство приключва с подписа на Мърльо.Успех на Ботев,но не и на треньора.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 11 дек 2012 14:36

Мъри ще има покой до края на февруари. От мачът Ботев Пловдив - Левски на Колежа ще зависи дали ще е"Осанна" или "Разпни го". Това е.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 дек 2012 14:45

hetfield написа:
za nas e toj religiq написа:И ние имаме 6-7 чужденци , не е там проблема ! Проблема за мен е че Феро е прекалено добър и културен човек , не е арогантен и надменен ,не е конфликтен и лицемерен и може би за това всички го харесваме ! Но пък от друга страна Василев е прав , за да постигаш успехи трябва да си точно темерут и егоцентрик ! За човек който ръководи толкова ресурси , мисля че има правилна преценка за нещата , но пък като видях мърльо в жълто черно и ми се доповръща :oops: Просто не знам как да си пречупя съзнанието и да се абстрахирам от факта че ми е от най антипатичните лица в БГ футбола :?

А нужно ли е да се абстрахираш?Аз като видя лайно на пътя и след това не минавам по същия път.Казах го още когато беше слух за мен ходенето на мач било на вън или домакинство приключва с подписа на Мърльо.Успех на Ботев,но не и на треньора.

Не знам брат , и аз се чувствам тъпо , но все пак трябва да подкрепяме отбора ! Чудя се ако "съра" стане тренер на Ливърпул как ли ще го приемат ??? За мен е равносилно :x

Върни се в “Ботев”