Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 дек 2012 11:44

За пореден път се убеждавам, че ако аз съм президент и имам да давам по 5 милиона Евро на сезон на този отбор, той ще е шампион всяка година! Толкова прости и първо сигнални са президентите на отборите в България, че няма на къде! Всичко е бързи резултати на мига и веднага! А стратегия за бъдещето, време и свобода за треньора и работа в стил Бате Борисов са неща немислими за тях!!! Тези хорица за толкова години така и не разбраха, че футбола не е бизнеса който те си въртят! Във футбола трябва да се работи по-коренно различен начин от техният за да има успехи! Но тези хора май никога няма да го проумеят това нещо, никога!!! Мислят си, че като дават те парите са господ :lol: ама за тяхно съжаление не са и тая работа не става само с пари, требе си и малко акъл (футболен, не друг)!!! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 11 дек 2012 11:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 11 дек 2012 11:46

СВОБОДЕН написа:Ръководството на Ботев трябва да има търпение и Мъри наистина може да изгради добър отбор. Всички вече знаят, че на него му трябва време за това. Ако бъде уволнен заради една загуба или лоша серия нищо няма да стане. Успех Мъри, като изключвам на мача с Левски.

Но, трябва и Наско Сираков!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 12:20

Avanti_Ragazzi написа:За пореден път се убеждавам, че ако аз съм президент и имам да давам по 5 милиона Евро на сезон на този отбор, той ще е шампион всяка година! Толкова прости и първо сигнални са президентите на отборите в България, че няма на къде! Всичко е бързи резултати на мига и веднага! А стратегия за бъдещето, време и свобода за треньора и работа в стил Бате Борисов са неща немислими за тях!!! Тези хорица за толкова години така и не разбраха, че футбола не е бизнеса който те си въртят! Във футбола трябва да се работи по-коренно различен начин от техният за да има успехи! Но тези хора май никога няма да го проумеят това нещо, никога!!! Мислят си, че като дават те парите са господ :lol: ама за тяхно съжаление не са и тая работа не става само с пари, требе си и малко акъл (футболен, не друг)!!! :lol: :lol: :lol:

Много си прав.Обаче до повечето футболни президенти има футболни "специалисти",които са в основата на случващото се в момента в Ботев и периодично във всеки отбор.Жалко,че възкресението на Ботев беше толкова кратко.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 12:22

balgarin написа:
botev_plovdlv написа:феро не е никакъв треньор.Като човек може да е добър ама за треньор не става

Феро не знам какъв треньор е, но в никакъв случай не е Хари Потър. Защото с тази селекция лятото само магьосник можеше да изгради по-добър отбор от това което е отбора Ви в момента. Че играта на отбора не е толкова красива, колкото ви се иска много бързо забравихте, че този отбор, в този си състав играе от лятото на 2012 г. :idea: Четвърти сте все пак, да не сте на 12 място.
п.п.: Феро ела в Берое и бъди втория Илиан Илиев за нас :) .

С тези финанси и играчи и с тази публика това място е Пълно Разочарование.Закво взехме Цветков -15 000 евро заплата.Паласуеловци и Иршаци скъпоплатени чужденци.Пирин Гоце Делчев и Локо Пловдив играят наща игра с момчета със заплати на минималната

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 дек 2012 12:39

Бюджета на Ботев тази година само за отбора е 9 милиона лева,а този на Литекс е 3 милиона лева.Ловченлии са трети,а Ботев пети.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 11 дек 2012 12:44

Нищо добро не чака Ботев с Мъри,който се проваля навсякъде след Левски

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 дек 2012 12:50

Avanti_Ragazzi написа:За пореден път се убеждавам, че ако аз съм президент и имам да давам по 5 милиона Евро на сезон на този отбор, той ще е шампион всяка година! Толкова прости и първо сигнални са президентите на отборите в България, че няма на къде! Всичко е бързи резултати на мига и веднага! А стратегия за бъдещето, време и свобода за треньора и работа в стил Бате Борисов са неща немислими за тях!!! Тези хорица за толкова години така и не разбраха, че футбола не е бизнеса който те си въртят! Във футбола трябва да се работи по-коренно различен начин от техният за да има успехи! Но тези хора май никога няма да го проумеят това нещо, никога!!! Мислят си, че като дават те парите са господ :lol: ама за тяхно съжаление не са и тая работа не става само с пари, требе си и малко акъл (футболен, не друг)!!! :lol: :lol: :lol:

Василев на всяко интервю говори че не иска бързи резултати за базата за стадиона.Базата на Ботев може би наи голямата е наполовина готова концесията на стадиона е готова за внасяне март или април трябва да го почват.Тва ако не е стратегия за бъдещето.Гадно се отнесоха с феро но живота продължава.Не сравняваите човек които управлява стпотици милиони с хора като Борат и венци корема съвсем друго ниво е и много добре знае кво прави 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 12:57

Parmalat написа:Бюджета на Ботев тази година само за отбора е 9 милиона лева,а този на Литекс е 3 милиона лева.Ловченлии са трети,а Ботев пети.

Е затва Говора и аз.После доволни биле от Феро-Който е доволен не разбира нищо от футбол

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 11 дек 2012 12:58

Parmalat написа:Бюджета на Ботев тази година само за отбора е 9 милиона лева,а този на Литекс е 3 милиона лева.Ловченлии са трети,а Ботев пети.

Некоректни са твоите сравнения, Литекс имат засилка от предни години, запазаиха си най-можещите и важни играчи а и не на последно място натрупаха опит от 15 години нерпестанно участие в А група и почти всеки сезон ЕКТ.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 13:03

kambata написа:

Некоректни са твоите сравнения, Литекс имат засилка от предни години, запазаиха си най-можещите и важни играчи а и не на последно място натрупаха опит от 15 години нерпестанно участие в А група и почти всеки сезон ЕКТ.

А Черноморец и те ли си запазиха играчите-продадаха си най добрите и пак са по добре от нас.Натрупали опит Литекс от 15 години -то тогава играчите им трябва да са минимум на 33-35 години бе пич.Кво приказваш

Върни се в “Ботев”