Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Пълни глупости ! Много ги е яд ейй , но за тяхно съжаление вървим напред и финансово се въстановяваме !
Двама руснаци се събрали да пият и на другата сутрин звъни телефонът на единия:
- Митя, мы с тебя вчера в пивницу были?
- Да, были.
- А водку пили?
- Ну, да, пили.
- Коняк пили?
- Да, пили.
- Рокетное гориво?
- Да, рокетное гориво тоже пили...
- А тъй сегодня в туалет ходил?
- Нет, еще не ходил.
- НЕ ХОДИ МИТЯ, не ходи!!!... Я из Токио звоню...
- Митя, мы с тебя вчера в пивницу были?
- Да, были.
- А водку пили?
- Ну, да, пили.
- Коняк пили?
- Да, пили.
- Рокетное гориво?
- Да, рокетное гориво тоже пили...
- А тъй сегодня в туалет ходил?
- Нет, еще не ходил.
- НЕ ХОДИ МИТЯ, не ходи!!!... Я из Токио звоню...
Бургас вдига морска арена
В средата на 2013 г. в Бургас започва строеж на многофункционална спортна зала със 7000 места, научи "Стандарт". В момента се довършва идейният проект, но в управляващата партия в морския град вече я наричат "Мини Арена Армеец" и "красавицата на Бургас" по аналогия на начина, по който премиерът Бойко Борисов нарече новата зала в София.
Съоръжението в морския град ще е за всички дисциплини в леката атлетика, както и за груповите спортове. Ще има добра акустика, за да се провеждат в нея концерти на закрито. До залата ще се построи и спортно училище, каза пред "Стандарт" кметът на Бургас Димитър Николов. Общината е готова да осигури до 50% от нужните средства за инвестиции, добави той.
Строежът ще струва около 10 млн. лв. Останалите пари ще трябва да дойдат от републиканския бюджет. Вече се водят разговори с премиера за финансова помощ. По неофициална информация правителството е обещало да осигури парите, обясниха от "Дондуков" 1. Голямата амбиция на Бургас е да бъде домакин на Европейското първенство по лека атлетика на закрито през 2019 г. За да стане това обаче, залата трябва да е готова до 2014 г., за да бъде инспектирана от Европейската федерация, разказаха общинари.
Съоръжението ще се извиси на входа на Бургас. Там след кръговото има бивши дивизии, чийто терен от около 23 декара вече е прехвърлен на общината от Министерството на отбраната. "Залата ще се вижда от всички, ще е на входа на града от магистрала "Тракия". И Бургас ще има своя красавица", каза кметът.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Бургас вдига морска арена
В средата на 2013 г. в Бургас започва строеж на многофункционална спортна зала със 7000 места, научи "Стандарт". В момента се довършва идейният проект, но в управляващата партия в морския град вече я наричат "Мини Арена Армеец" и "красавицата на Бургас" по аналогия на начина, по който премиерът Бойко Борисов нарече новата зала в София.
Съоръжението в морския град ще е за всички дисциплини в леката атлетика, както и за груповите спортове. Ще има добра акустика, за да се провеждат в нея концерти на закрито. До залата ще се построи и спортно училище, каза пред "Стандарт" кметът на Бургас Димитър Николов. Общината е готова да осигури до 50% от нужните средства за инвестиции, добави той.
Строежът ще струва около 10 млн. лв. Останалите пари ще трябва да дойдат от републиканския бюджет. Вече се водят разговори с премиера за финансова помощ. По неофициална информация правителството е обещало да осигури парите, обясниха от "Дондуков" 1. Голямата амбиция на Бургас е да бъде домакин на Европейското първенство по лека атлетика на закрито през 2019 г. За да стане това обаче, залата трябва да е готова до 2014 г., за да бъде инспектирана от Европейската федерация, разказаха общинари.
Съоръжението ще се извиси на входа на Бургас. Там след кръговото има бивши дивизии, чийто терен от около 23 декара вече е прехвърлен на общината от Министерството на отбраната. "Залата ще се вижда от всички, ще е на входа на града от магистрала "Тракия". И Бургас ще има своя красавица", каза кметът.
Най-голямата простотия, говореха за това преди година - две. На мястото на дивизията има огромни 40-50 годишни дървета. И иглолистни, и широколистни. Най-голямата глупост ще е да ги отрежат. Не съм фен на тази идея. А иначе да вметна, правим балон на мястото на едната сгур. Онзи ден го почнаха, до колкото видях.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Не го прочетох до края, това, което знам е, че задълженията за момента са около 20 милиона, а Шарки вземаше ако не се лъжа към 800 лв. Но той имаше и друга работа в клуба. В момента клуба се издържа изцяло самичък, че и плаща стари задължения към трети лица. Че се източваха пари е ясно и за това хората до сега не могат да дойдат на стадиона. Другите глупости не ги прочетох.
Трябва да обменим малко информация ... защото официалните счетоводни документи говорят точно обратното - клуба не само не се самоиздържа , ами и продължава да затъва в дългове .

Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Не го прочетох до края, това, което знам е, че задълженията за момента са около 20 милиона, а Шарки вземаше ако не се лъжа към 800 лв. Но той имаше и друга работа в клуба. В момента клуба се издържа изцяло самичък, че и плаща стари задължения към трети лица. Че се източваха пари е ясно и за това хората до сега не могат да дойдат на стадиона. Другите глупости не ги прочетох.
Трябва да обменим малко информация ... защото официалните счетоводни документи говорят точно обратното - клуба не само не се самоиздържа , ами и продължава да затъва в дългове .Но правя уговорката , че моята информация е стара и е валидна към дата 31.12.2011
Клубът не дължи повече от миналата година по това време.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Не го прочетох до края, това, което знам е, че задълженията за момента са около 20 милиона, а Шарки вземаше ако не се лъжа към 800 лв. Но той имаше и друга работа в клуба. В момента клуба се издържа изцяло самичък, че и плаща стари задължения към трети лица. Че се източваха пари е ясно и за това хората до сега не могат да дойдат на стадиона. Другите глупости не ги прочетох.
Трябва да обменим малко информация ... защото официалните счетоводни документи говорят точно обратното - клуба не само не се самоиздържа , ами и продължава да затъва в дългове .Но правя уговорката , че моята информация е стара и е валидна към дата 31.12.2011
Клубът не дължи повече от миналата година по това време.
Позволи ми да се съмнявам , докато не го видя в официален документ ... Ако това което казваш е вярно , простата сметка показва , че само през текущата 2012 година клуба трябва да е повишил приходите си с над 10 млн лева .

Миро, все да си на контра. Това, което знам аз е, че клубът дължи около 20 милиона и около половин на трети лица. Не знам от къде ги мислиш тези 30, но информатора ти може би знае. Тоест и знам кой е 

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Миро, все да си на контра. Това, което знам аз е, че клубът дължи около 20 милиона и около половин на трети лица. Не знам от къде ги мислиш тези 30, но информатора ти може би знае. Тоест и знам кой е
Айде пак ... защо да съм на контра

Ти твърдиш , че към момента клуба дължи толкова колкото и миналата година . Ок , възможно е да е така . Казах само че се съмнявам и се аргументирах :
През 2011-а клуба е на загуба с малко над 10 млн лева ( според одита ) . За да се остане на същото ниво , както твърдиш , е необходимо през 2012-а клуба да е на минимална печалба , или поне да не е на загуба . Тоест - трябва да е увеличил приходите си с 10 млн лева .
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Миро, все да си на контра. Това, което знам аз е, че клубът дължи около 20 милиона и около половин на трети лица. Не знам от къде ги мислиш тези 30, но информатора ти може би знае. Тоест и знам кой е
Айде пак ... защо да съм на контра. Тук информатор не ми е нужен .
Официалната информация за финансовото състояние я има в одита на дружеството , който е публично достъпен . Там са отразени всички задължения към дата 31.12.2011 . Към сегашния момент едва ли някой може да каже с точност какво е положението . Това ще стане в началото на следващата година , когато се изготви следващия одит ...
Ти твърдиш , че към момента клуба дължи толкова колкото и миналата година . Ок , възможно е да е така . Казах само че се съмнявам и се аргументирах :
През 2011-а клуба е на загуба с малко над 10 млн лева ( според одита ) . За да се остане на същото ниво , както твърдиш , е необходимо през 2012-а клуба да е на минимална печалба , или поне да не е на загуба . Тоест - трябва да е увеличил приходите си с 10 млн лева .
http://e-burgas.com/?p=37304
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.