Вижте новият национален отбор (левски)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FK_Montana
- Контакти:
Re: Вижте новият национален отбор (левски)
Делев не е келеш, какво е най-голямото постижение на Цачев - гол на Литекс, пирин и спартак вн - то както и да го погледнеш, всеки от тези отбори е 5 пъти по-добър от барса, манчестър юн. и челси взети заедно

ЦСКА Шампион
Големи глупости са се изписали тук. Въпроса не е играча от кой отбор е, а дали е във форма и дали в момента най-доброто за Бг. Тези, който искаме качествен треньор от чужбина имаме това в предвид. Пример: Марто, голям играч, но не е във форма, не играе и в неговия отбор, защо се робува на имена и менеджъри, който в момета е добре и показва качества той да играе. След година същия може да е пак на върха и да мачка, защо са тези крайности, край, подмладяване, повече никога в националния?
angelov написа:Carpy написа:angelov написа:
Ми нали нац.отбор е щял да бъде Левски. Защо тогава Стилян Петров няма да е в него, след като е левскар?
Нещо май теорията издиша? Или е писана от някой с много тъмно червени очила.
Защото ако изкара още 1 цикъл и ще бие Перуката по мачове в нац. отбор.
Доколкото знам Михайлов има 102 мача за България, а Стилиян има 84. Ако не бъркам със сметките това са 18 мача по малко. Ако Стилиян играе в оставащите два мача от този цикъл, стават 16 мача разлика. Кажи ми, как за един цикъл ще изиграе 16 мача за да го изравни и 17 да го мине.
Стенли има 88 мача. Още 2 и стават 90. Контроли преди и по време на цикъла плюс мачовете там и евентуално мачовете от класирането и минава Михайлов без проблеми. Нали ако се класираме не може да го махнат без причина тогава? То ще е видно защо го правят. Пич, тези хора са толкова цинични, че и майките си ще продадат само и само те да са най-най и да се задържат на позициите където са сега.
Последна промяна от Carpy на 10 сеп 2009 14:39, променено общо 1 път.
- levskarinvt
- Контакти:
FK_Montana написа:Делев не е келеш, какво е най-голямото постижение на Цачев - гол на Литекс, пирин и спартак вн - то както и да го погледнеш, всеки от тези отбори е 5 пъти по-добър от барса, манчестър юн. и челси взети заедно![]()
![]()
![]()
![]()
А какво толкова е направил Делев?
Mъри копира и имитира на поразия.Видя,че САФ пуска Бербатов зад нападателите и айде в национала същата работа.Само,че с какви играчи разполага съра?Видя,че вчера го биха със 7 човека на Ювентус и айде и той да направи същото.Учи се от големите хасковския каун
- AceVentura
- Контакти:
futbolqga написа:FK_Montana написа:Иванов- много добър защитник, то и Сироков е бойкотирал отбора през "93 с/у Франция, ама после е играл
за Янчев - то викаха и топузаков, така че същото
Чавдаров - нали говорим за шанс за младите, то ако не се обиграва ще си имаме 2-3 класни вратаря още 5-10 години и после ще разчитаме на вратарите на отборите от 2рата половина на таблицата
Делев - ако се пуска по 35-40 минути ще повиши класата си с няколко пъти
Иванов - попринцип като играч наистина е перфектен, обаче иначе е леке
Янчев - няма значение какво са викали , в момента говориме за подмладяване
Чавдаров - ако ще се дава шанс на млад вратар, то предпочитам това да е Марио Кирев или дори Михаил Иванов (мисля че така се казваше момчето от Сиена)
Делев - попринцип няма лошо да се пуска, защото в такива момчета, като него и Цачев ни е бъдещето, но да е само във вече решени мачове - не трябва да разчитаме на тях още от сега да ни ги решават.
Лично ли познаваш Иванов, че знаеш че е леке? И само не ми казвай, че отказал на младежите и затова е леке.
В момента е най-добрия защитник играещ в България, а е на 21 години! Ако можеш да посочиш друг защитник по-добър от него в България, заповядай.
Стилян да не спре да играе с този цикъл, нали ще има и приятелски мачове. Истината е, че голям спортист не става за ръководител, защото ще направят всичко възможно да унищожат всеки, който дръзне да ги изпревари. Вижте какво става в атлетиката Стефка Костадинова я унищожава, за да не се появи някоя, която може да я надскочи.
FK_Montana написа:zlostar написа:FK_Montana написа:Коста Янев, Костадин Стоянов, Делев, Тимонов, Чавдаров, Янчев, Иванов..... по кой фактор са по-зле от левскарите, по никой
Не се зимай на сериозно темата е т.ашак, въпреки че бих те попитал -а с какво са по-добри![]()
Както казва нашия Месия и Спасител, да му се свети името, Левски има най-добрите играчи в БГ и е не нормално Мъри да вика толкова малко левскари в нац. отбор![]()
![]()
НАЗДРАВЕ, ТОШЕ!
имаш предвид по-стари, изгонихте няколко играчи преди 2-3 години и сега си върнахте, това е нищо работа, да не говорим колко човека са ви над 30 години, ние поне направихме селекция и играчите които взехме ще станат много добри след 1-2 години
Имам предвид колко е глупава темата. 100% Мартин, Бербатов, Стилян, както и повечето от мача снощи ще останат поне до края на другите квалификации. Евентуално това са последни мачове за Кишишев, Ил. Стоянов, Томашич, Топузаков и може-би Иванков. От 2 думи на Мъри и некой безкадърен журналист почва да ръси глупости. Не виждам с Веско Минев на 28 за какво подмладяване става на въпрос. Но въпросния журналист и това не е проверил.
А относно вашите млади играчи ако от некой от тях стане нещо след 1-2 няма да е при вас.
- levskarinvt
- Контакти:
futbolqga написа:FK_Montana написа:Иванов- много добър защитник, то и Сироков е бойкотирал отбора през "93 с/у Франция, ама после е играл
за Янчев - то викаха и топузаков, така че същото
Чавдаров - нали говорим за шанс за младите, то ако не се обиграва ще си имаме 2-3 класни вратаря още 5-10 години и после ще разчитаме на вратарите на отборите от 2рата половина на таблицата
Делев - ако се пуска по 35-40 минути ще повиши класата си с няколко пъти
Иванов - попринцип като играч наистина е перфектен, обаче иначе е леке
Янчев - няма значение какво са викали , в момента говориме за подмладяване
Чавдаров - ако ще се дава шанс на млад вратар, то предпочитам това да е Марио Кирев или дори Михаил Иванов (мисля че така се казваше момчето от Сиена)
Делев - попринцип няма лошо да се пуска, защото в такива момчета, като него и Цачев ни е бъдещето, но да е само във вече решени мачове - не трябва да разчитаме на тях още от сега да ни ги решават.
Иван Иванов е много непостоянен.В последните мачове на ЦСКА Котев се представи много по-добре от него,а видяхме какво стана в събота срещу Черна Гора.Иванов го харесвам като играч,но не го възхвалявайте чак толкова.
Абе който и да извика все ми е тая! Ако ще от Марек да са не ми пука.Аз искам резултати,а не че ония бил от ЦСКА или от Левски -РЕЗУЛТАТИ искам накрая