С този състав ще сме известни не само като държавата със синити евроидиоти, но и като държавата евроидиот
Перуци Джуниър
зетя лисицата/прякора на Лестър е лисиците/ Генев близнака
племенника на Лечков сърмата контузеният многолев
валери попето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Carpy написа:Стига сте ревали бе, кухороги. Статията е от sportline.bg. Значи може да се пускат теми за статии от ДБ и идиотщините на душевноболния Ефрем, а статии от спортлайн не може?
FK_Montana написа:futbolqga написа:FK_Montana написа:както има един израз: Чудя се с коя ръка да се прекръстя
мъри нормален ли е да вкарва толкова играчи на левски, като сините имат победа в европа толкова често колкото 10 слънчеви затъмнения, играхме с играчи, дето са в най-силните първенства и не можем, а с левскарите сигурно ще падаме от сан марино с поне 10 гола разлика
Слушай - това, че те е яд, че Левски има талантливи млади играчи си е съвсем друг въпрос.
А относно автора на темата - ВЗЕМИ СИ ХАПЧЕТАТААА!!!
като имате талантливи играчи, що не бихте дебрецен - шампиона на унгария, докато ние победихме 3я в Русия за изминалия сезон,
след мача ви батков каза, че сте играли като Барса - и какво иска да каже - че Барса-Дебрецен - 0:2![]()
![]()
, талантливи са ти играчите когато играят на запад, не на изток като вашите
cska_i_v_cyprus написа:zlostar написа:За да съм в тон с глупавата тема- "Отбора горе-долу става, но има 2-3 недоразумения и може би ако се помисли и за Божо Митрев, Данчо Милиев, Лъчо Балтанов, Ники Димитров и Гошето Христов, а защо не и Боян Табаков и състава заспива".
забравяш Цачев![]()
![]()
angelov написа:Tom Kruz написа:.....
Големият проблем на Стоилов е как да намери предтекст да се откаже и от Димитър Бербатов и Стилян Петров. Очертава се работата на Мъри с двамата да е доста тегава, след като вчера двете ни мегазвезди разкритикуваха играта на държавния тим. В отстраняването на двамата щял да помага отговорникът за националните отбори Наско Сираков.
....
Другите глупости не искам да ги коментирам, но специално този пасаж ми е доста интересен. Я ми припомни докато Стоилов и Сираков бяха в Левски, къде Стилян Петров поддържаше форма.
soilwork написа:cska_i_v_cyprus написа:zlostar написа:За да съм в тон с глупавата тема- "Отбора горе-долу става, но има 2-3 недоразумения и може би ако се помисли и за Божо Митрев, Данчо Милиев, Лъчо Балтанов, Ники Димитров и Гошето Христов, а защо не и Боян Табаков и състава заспива".
забравяш Цачев![]()
![]()
Що ве момчето играе добре засега? Абе вие там в Кипър да бяхте били Ейре-сега можеше да има надежда все още за ЮАР![]()
cska_i_v_cyprus написа:zlostar написа:За да съм в тон с глупавата тема- "Отбора горе-долу става, но има 2-3 недоразумения и може би ако се помисли и за Божо Митрев, Данчо Милиев, Лъчо Балтанов, Ники Димитров и Гошето Христов, а защо не и Боян Табаков и състава заспива".
забравяш Цачев![]()
![]()
cska_i_v_cyprus написа:angelov написа:Tom Kruz написа:.....
Големият проблем на Стоилов е как да намери предтекст да се откаже и от Димитър Бербатов и Стилян Петров. Очертава се работата на Мъри с двамата да е доста тегава, след като вчера двете ни мегазвезди разкритикуваха играта на държавния тим. В отстраняването на двамата щял да помага отговорникът за националните отбори Наско Сираков.
....
Другите глупости не искам да ги коментирам, но специално този пасаж ми е доста интересен. Я ми припомни докато Стоилов и Сираков бяха в Левски, къде Стилян Петров поддържаше форма.
че той винаги си е бил ливскар
дори на дербито пожела успех на Левски,и какво?
angelov написа:
Ми нали нац.отбор е щял да бъде Левски. Защо тогава Стилян Петров няма да е в него, след като е левскар?
Нещо май теорията издиша? Или е писана от някой с много тъмно червени очила.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта