Вижте новият национален отбор (левски)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: Вижте новият национален отбор (левски)

Мнениеот FK_Montana » 10 сеп 2009 14:11

Ники Михайлов, на двата фланга на защитата - Живко Миланов и Минев от Левски, централни бранители - Тунчев и Пламен Николов (подготвя се влизането и на Виктор Генев от Левски), вътрешни халфове - Сърмов и Гаджев, ляв халф - Иван Стоянов, десен - Станислав Манолев, нападатели - Домовчийски и Ивелин Попов.

С този състав ще сме известни не само като държавата със синити евроидиоти, но и като държавата евроидиот

:lol: :lol: :lol:
Перуци Джуниър
зетя лисицата/прякора на Лестър е лисиците/ Генев близнака
племенника на Лечков сърмата контузеният многолев
валери попето
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 14:12

Carpy написа:Стига сте ревали бе, кухороги. Статията е от sportline.bg. Значи може да се пускат теми за статии от ДБ и идиотщините на душевноболния Ефрем, а статии от спортлайн не може?

И ДБ и Спортал са на едно и също жълто ниво

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 сеп 2009 14:12

FK_Montana написа:
futbolqga написа:
FK_Montana написа:както има един израз: Чудя се с коя ръка да се прекръстя
мъри нормален ли е да вкарва толкова играчи на левски, като сините имат победа в европа толкова често колкото 10 слънчеви затъмнения, играхме с играчи, дето са в най-силните първенства и не можем, а с левскарите сигурно ще падаме от сан марино с поне 10 гола разлика

Слушай - това, че те е яд, че Левски има талантливи млади играчи си е съвсем друг въпрос.
А относно автора на темата - ВЗЕМИ СИ ХАПЧЕТАТААА!!!

като имате талантливи играчи, що не бихте дебрецен - шампиона на унгария, докато ние победихме 3я в Русия за изминалия сезон,
след мача ви батков каза, че сте играли като Барса - и какво иска да каже - че Барса-Дебрецен - 0:2 :lol: :lol: :lol: , талантливи са ти играчите когато играят на запад, не на изток като вашите

Вие бихте 7-я в Русия и не отричам успеха ви - дори се радвам за вас като Българи.Обаче свалете малко розовите очила защото момчета като Генев, Минев, Миланов и Гаджев имат място в националният, дори и като резерви ... Ако не смяташ така дай ми алтернативи на всички (4-5 алтернативи на Генев защото най-малко толкова защитници се викат в нац. отбор, 2-3 на Минев, 2-3 на Миланов и 4-5 на Гаджев защото също поне толкова централни халфове взимаме)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 сеп 2009 14:12

cska_i_v_cyprus написа:
zlostar написа:За да съм в тон с глупавата тема- "Отбора горе-долу става, но има 2-3 недоразумения и може би ако се помисли и за Божо Митрев, Данчо Милиев, Лъчо Балтанов, Ники Димитров и Гошето Христов, а защо не и Боян Табаков и състава заспива" :mrgreen: .

забравяш Цачев :) :) :)

Що ве момчето играе добре засега? Абе вие там в Кипър да бяхте били Ейре-сега можеше да има надежда все още за ЮАР :lol: :lol:

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 10 сеп 2009 14:13

angelov написа:
Tom Kruz написа:.....
Големият проблем на Стоилов е как да намери предтекст да се откаже и от Димитър Бербатов и Стилян Петров. Очертава се работата на Мъри с двамата да е доста тегава, след като вчера двете ни мегазвезди разкритикуваха играта на държавния тим. В отстраняването на двамата щял да помага отговорникът за националните отбори Наско Сираков.
....

Другите глупости не искам да ги коментирам, но специално този пасаж ми е доста интересен. Я ми припомни докато Стоилов и Сираков бяха в Левски, къде Стилян Петров поддържаше форма.

че той винаги си е бил ливскар
дори на дербито пожела успех на Левски,и какво?

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 10 сеп 2009 14:14

Коста Янев, Костадин Стоянов, Делев, Тимонов, Чавдаров, Янчев, Иванов..... по кой фактор са по-зле от левскарите, по никой
ЦСКА Шампион

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 10 сеп 2009 14:15

soilwork написа:
cska_i_v_cyprus написа:
zlostar написа:За да съм в тон с глупавата тема- "Отбора горе-долу става, но има 2-3 недоразумения и може би ако се помисли и за Божо Митрев, Данчо Милиев, Лъчо Балтанов, Ники Димитров и Гошето Христов, а защо не и Боян Табаков и състава заспива" :mrgreen: .

Що ве момчето играе добре засега? Абе вие там в Кипър да бяхте били Ейре-сега можеше да има надежда все още за ЮАР :lol: :lol:

отдавна вече съм си в БГ

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 14:16

cska_i_v_cyprus написа:

Знаех си, че пропускам някой :mrgreen:

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 сеп 2009 14:17

cska_i_v_cyprus написа:
angelov написа:
Tom Kruz написа:.....
Големият проблем на Стоилов е как да намери предтекст да се откаже и от Димитър Бербатов и Стилян Петров. Очертава се работата на Мъри с двамата да е доста тегава, след като вчера двете ни мегазвезди разкритикуваха играта на държавния тим. В отстраняването на двамата щял да помага отговорникът за националните отбори Наско Сираков.
....

Другите глупости не искам да ги коментирам, но специално този пасаж ми е доста интересен. Я ми припомни докато Стоилов и Сираков бяха в Левски, къде Стилян Петров поддържаше форма.

че той винаги си е бил ливскар
дори на дербито пожела успех на Левски,и какво?

Ми нали нац.отбор е щял да бъде Левски. Защо тогава Стилян Петров няма да е в него, след като е левскар?
Нещо май теорията издиша? Или е писана от някой с много тъмно червени очила ;) .

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 10 сеп 2009 14:19

angelov написа:
Ми нали нац.отбор е щял да бъде Левски. Защо тогава Стилян Петров няма да е в него, след като е левскар?
Нещо май теорията издиша? Или е писана от някой с много тъмно червени очила ;) .

Защото ако изкара още 1 цикъл и ще бие Перуката по мачове в нац. отбор.

Върни се в “Национален отбор”