Във връзка с притесненията на ръководството на ЦСКА от падналия студ за реванша срещу Чавдар (Етрополе) от турнира за Купата на България беше намерено решение, съобщава "Проспорт.бг". То от една страна ще спести десетките хиляди за наем на Националния стадион или стадион "Славия", а от друга ще бъде подарък за феновете на "червените" от Югозапад.
Като отчел управленското неудобство за ЦСКА да изиграе реванша отново в Етрополе, както първия мач, спечелен с 2:0 от подопечените на Стойчо Младенов, известният на цяла България червен ултрас Емил Димитров взел нещата в свои ръце. Депутатът е провел разговор с кмета на Благоевград, който е потвърдил приемливо мекото време за футбол в града. Освен това господин Атанас Камбитов е приел идеята с ентусиазъм и е обещал да предостави стадион "Христо Ботев" напълно безплатно на ЦСКА, като подарък към хилядите привърженици на "армейците" от Пиринския край.
Двубоят по програма е на 15 декември (събота) от 13:00 часа.
Георги Илиев-Майкъла е информиран за постигнатата договорка и оттук нататък "топката" е в Борисовата градина.
ЦСКА ще домакинства в Благоевград без пари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FC Pirin - Real
- Контакти:
Re: ЦСКА ще домакинства в Благоевград без пари
Зимата може да видиш повече пички с къси поли, отколкото футболисти по къси гащи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Някой хора никога няма да се научат. Заедно с Наков ви фалираха самосиндикално отбора, после ви откраднаха останалите футболисти без пари (след като не платиха и за другите) и сега пак с тях на хорото... Да бяхте взели едно 10 000 лв наем, щяхте да си вържете 1/10 от бюджета до края на годината 

Точно когато ще е мача с Чавдар дневните температури ще са около -5.... идеално време за контузии 

-
- Контакти:
Без пари.Но със сметка.Хората от този край са зажаднели за футбол,а на трибуните ще има повече зрители отколкото на Армията.Вярвайте ми.Вижте класацията по посещаемост и мястото на малкото градче Гоце Делчев.Когато някои ми се подиграваха за тях сега нека ми се извиняват.Защото съм ги гледал на живо в Карлово когато те не са били родени.Егати и шоуто.
Браво! Закриха ви отбора, сега за благодарност им дайте да ви играят на стадиона 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Това ще бъде най-голямата подигравка с феновете на Пирин и гражданите на Благоевград , да предоставят стадиона на "екзекутора на Пирин" безплатно .Да не говорим , че в момента стадиона е затрупан със сняг , който тази нощ ще замръзне .Сигурно ще поискат в петък и безплатно да им го почистим .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
- FC Pirin - Real
- Контакти:
rsk написа:Браво! Закриха ви отбора, сега за благодарност им дайте да ви играят на стадиона
Кметчето доста бързо започна да се излага според мен !
- obi4am_pirin
- Контакти:
Какво решиха за този мач ще го бъде или не?Аз предпочитам да не се играе на "Митичния"...на това калпаво време само ще го развалят...при това безплатно!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции