Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 12:51

Със сигурност знам повече история от теб!Само,че не успя да схванеш смисъла на думите ми...както и да е!
Изображение
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 12:55

Alternative написа:Със сигурност знам повече история от теб!Само,че не успя да схванеш смисъла на думите ми...както и да е!

И кое те кара да мислиш, че знаеш повече от мен, като не ме познаваш. А да сетих се, аграрите говорят наизуст и си мислят, че като са го казали те, е истина. Не можете да си представите колко сте жалки в очите на един нормално мислещ човек.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 12:56

plovdivram написа:Alternative
Аз ти пиша от гледна точка на фенското мислене,че победи над Левски и Цска са ни радвали повече от победите над вас

Добре бе майна... Покажи го, че е така... Дай да видим на база какво смяташ така... Аз като гледам през годините мачовете между двата отбора по начина по който са били отразявани с нищо не потвръждават твърдението ти... Още преди 9 септември мача между двата отбора е бил определян от пресата като дерби мача на Пловдив... И т'ва от 30-те години насам вече повече от 70 години... А 'тва на вас като фенове какво ви се иска си е съвсем отделен въпрос... Утре може да решите, че "големите ви съперници" са тези, с които проглушихте на всички вече ушите - Байерн и Барса!!! т.е. от всичко казано досега единственото нещо, което стана отново ясно е че - верно е това, което вие смятате за такова... реалността не е важна!!!

Мисля,че е по-приятно да чуеш в ушите си имената на такива колоси в Европа отколкото победите над градският съперник!Ех...ако можех да се поставя на твое място :lol:

Винаги имаме самочувствието да сме най-старият отбор в Пловдив/като учреждение и в България/,ние сме отборът с наи-големи успехи в този град!Затова винаги сме се радвали повече на успехите над левски и цска!Това е.Дори към вас не сме изпитвали омраза...винаги сме казвали "нашето" Локо,защото сте от Пловдив!Надявам се ме разбрахте
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 12:59

staria написа:
Alternative написа:Със сигурност знам повече история от теб!Само,че не успя да схванеш смисъла на думите ми...както и да е!

И кое те кара да мислиш, че знаеш повече от мен, като не ме познаваш. А да сетих се, аграрите говорят наизуст и си мислят, че като са го казали те, е истина. Не можете да си представите колко сте жалки в очите на един нормално мислещ човек.

Ако си забелязал по-горе ти изложих достатъчно доказателства за историята на моят отбор!Сляп ли си,какъв си...обичаш да спориш дори и да губиш!Явно си някой мазохист! :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 10 сеп 2009 13:10

Знаеш, друг път!

Все едно и също - същия сорт човек, същия маниер на изразяване, същите съчинения и свободно творчество. Заформя се поредна, напълно безплодна дискусия. Да се надяваме, че все някога насреща ще застане персона или няколко, с поне малко скромност, достойнство и чувство за мярка, за да обсъдим логично, подредено и с факти каквото и да е от "взаимната" ни история с тях, е безсмислено. Да си вярват, че са били големи и велики колкото им се иска. Ние ще потвърдим, че също се надяваме надеждите им да се сбъднат и тогава, както преди, както и сега за нас ще е огромно удоволствие да ги изплющим отново с нещо от рода на 7:3. Подобно на театрите в древен Филипопол, на най-големите комици - най-големите плесници.

Останалото никне от непресъхващия, "животворящ" извор на комплексирано в страдалното си битие съзнание :)
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 сеп 2009 13:11

Alternative
Ако си забелязал по-горе ти изложих достатъчно доказателства за историята на моят отбор!Сляп ли си,какъв си...обичаш да спориш дори и да губиш!Явно си някой мазохист!

Не искам да съм адвокат на стария, но.... не си съвсем прав, защото дискусията не беше кой е по-титулуваният клуб, а съвсем друго нещо... незнам защо, но ти беше този, който ни-в-клин-ни-в-ръкав зачена тази посока... а дискусията се заформи по повод това, че се появиха твърдения, че видите ли преди Жоро Илиев сте ни мачкали в дербитата!!! т.е. спора се въртеше около дербитата, а не за титлите на клубовете... В този смисъл незнам за какви "загуби" говориш след като нито веднъж не защитихте твърденията си, че видите ли "тотално сте ни превъзхождали" в мачовете между двата клуба... или пък това, че дербито между Локо Пд и Ботев всъщност не било такова /за вас/, защото вие сте имали такива с ЦСКА и с Левски!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 14:11

Туше написа:Знаеш, друг път!

Все едно и също - същия сорт човек, същия маниер на изразяване, същите съчинения и свободно творчество. Заформя се поредна, напълно безплодна дискусия. Да се надяваме, че все някога насреща ще застане персона или няколко, с поне малко скромност, достойнство и чувство за мярка, за да обсъдим логично, подредено и с факти каквото и да е от "взаимната" ни история с тях, е безсмислено. Да си вярват, че са били големи и велики колкото им се иска. Ние ще потвърдим, че също се надяваме надеждите им да се сбъднат и тогава, както преди, както и сега за нас ще е огромно удоволствие да ги изплющим отново с нещо от рода на 7:3. Подобно на театрите в древен Филипопол, на най-големите комици - най-големите плесници.

Останалото никне от непресъхващия, "животворящ" извор на комплексирано в страдалното си битие съзнание :)

След като видях аватарът ти ми стана ясно,че живееш в образа на шизофреник...ДА ПО-ВЕЛИКИ СМЕ И ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ?!ТОЛКОВА ЛИ СТЕ СЛЕПИ ДА ГО ВИДИТЕ!БЪДЕТЕ ПОНЕ МАЛКО СКРОМНИ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ,НАЛИ ЗНАЕТЕ ИЗТЪРКАНАТА ПРИКАЗКА"КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!КОЛКОТО ДО ПРЕКИТЕ ДВУБОИ И СТАТИСТИКАТА...СЛЕД ВРЕМЕ ПАК ЩЕ ВИ МИНЕМ НЯМА ДА Е ВИНАГИ ТАКА...ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО!ЗАЩО ШИЗОФРЕНИКА Туше НЕ ВИЖДА,МОЖЕ БИ ОТ ШЛЕМА?! :lol:
ЩЕ ИМА ПАК 5:0,5:0,5:2...НО НИЕ НЕ ПРАЗНУВАМЕ...ЗА НАС БЯХА РУТИННИ ПОБЕДИ!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 сеп 2009 14:29

Alternative, ти си изперкал папагал с промит мозък.По-тъп от теб в тоя форум не съм срещал.Така че, нашите момчета да спрът да ти обръщата внимание, защото с ненормалници не може да се спори.Като оздравееш тогава пак може да пишеш, но до тогава, тихо.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 14:45

AREA BIANCONERA написа:Alternative, ти си изперкал папагал с промит мозък.По-тъп от теб в тоя форум не съм срещал.Така че, нашите момчета да спрът да ти обръщата внимание, защото с ненормалници не може да се спори.Като оздравееш тогава пак може да пишеш, но до тогава, тихо.

Дай ми някакви заключения щом съм тъп и с промит мозък?Явно интелектуалното ти ниво е доста ограничено и като гледам всяка втора дума ти е псувня или обида!Нали знаеш,че е най-лесно да се обижда и псува!Аз също си позволявам да използвам епитети,но за да си стигне дотам явно човека отсреща е доста неориентиран... :mrgreen:
Изображение
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 14:51

Интересно като само с ЦСКА и Левски се сравнявате (поне това се опитвате да ни втълпите, когато фактите вземат да стават неудобни за вас), защо не отидеш във форумите на вашите "съперници" и не напишеш за "великите ви успехи" и не вземете да си спорите така между "грандове", а си дошъл тук, да те учим на история? Защо?

Върни се в “Локо Пловдив”