Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над
Със сигурност знам повече история от теб!Само,че не успя да схванеш смисъла на думите ми...както и да е!

Alternative написа:Със сигурност знам повече история от теб!Само,че не успя да схванеш смисъла на думите ми...както и да е!
И кое те кара да мислиш, че знаеш повече от мен, като не ме познаваш. А да сетих се, аграрите говорят наизуст и си мислят, че като са го казали те, е истина. Не можете да си представите колко сте жалки в очите на един нормално мислещ човек.
- Alternative
- Контакти:
plovdivram написа:AlternativeАз ти пиша от гледна точка на фенското мислене,че победи над Левски и Цска са ни радвали повече от победите над вас
Добре бе майна... Покажи го, че е така... Дай да видим на база какво смяташ така... Аз като гледам през годините мачовете между двата отбора по начина по който са били отразявани с нищо не потвръждават твърдението ти... Още преди 9 септември мача между двата отбора е бил определян от пресата като дерби мача на Пловдив... И т'ва от 30-те години насам вече повече от 70 години... А 'тва на вас като фенове какво ви се иска си е съвсем отделен въпрос... Утре може да решите, че "големите ви съперници" са тези, с които проглушихте на всички вече ушите - Байерн и Барса!!! т.е. от всичко казано досега единственото нещо, което стана отново ясно е че - верно е това, което вие смятате за такова... реалността не е важна!!!
Мисля,че е по-приятно да чуеш в ушите си имената на такива колоси в Европа отколкото победите над градският съперник!Ех...ако можех да се поставя на твое място

Винаги имаме самочувствието да сме най-старият отбор в Пловдив/като учреждение и в България/,ние сме отборът с наи-големи успехи в този град!Затова винаги сме се радвали повече на успехите над левски и цска!Това е.Дори към вас не сме изпитвали омраза...винаги сме казвали "нашето" Локо,защото сте от Пловдив!Надявам се ме разбрахте

- Alternative
- Контакти:
staria написа:Alternative написа:Със сигурност знам повече история от теб!Само,че не успя да схванеш смисъла на думите ми...както и да е!
И кое те кара да мислиш, че знаеш повече от мен, като не ме познаваш. А да сетих се, аграрите говорят наизуст и си мислят, че като са го казали те, е истина. Не можете да си представите колко сте жалки в очите на един нормално мислещ човек.
Ако си забелязал по-горе ти изложих достатъчно доказателства за историята на моят отбор!Сляп ли си,какъв си...обичаш да спориш дори и да губиш!Явно си някой мазохист!

Знаеш, друг път!
Все едно и също - същия сорт човек, същия маниер на изразяване, същите съчинения и свободно творчество. Заформя се поредна, напълно безплодна дискусия. Да се надяваме, че все някога насреща ще застане персона или няколко, с поне малко скромност, достойнство и чувство за мярка, за да обсъдим логично, подредено и с факти каквото и да е от "взаимната" ни история с тях, е безсмислено. Да си вярват, че са били големи и велики колкото им се иска. Ние ще потвърдим, че също се надяваме надеждите им да се сбъднат и тогава, както преди, както и сега за нас ще е огромно удоволствие да ги изплющим отново с нещо от рода на 7:3. Подобно на театрите в древен Филипопол, на най-големите комици - най-големите плесници.
Останалото никне от непресъхващия, "животворящ" извор на комплексирано в страдалното си битие съзнание
Все едно и също - същия сорт човек, същия маниер на изразяване, същите съчинения и свободно творчество. Заформя се поредна, напълно безплодна дискусия. Да се надяваме, че все някога насреща ще застане персона или няколко, с поне малко скромност, достойнство и чувство за мярка, за да обсъдим логично, подредено и с факти каквото и да е от "взаимната" ни история с тях, е безсмислено. Да си вярват, че са били големи и велики колкото им се иска. Ние ще потвърдим, че също се надяваме надеждите им да се сбъднат и тогава, както преди, както и сега за нас ще е огромно удоволствие да ги изплющим отново с нещо от рода на 7:3. Подобно на театрите в древен Филипопол, на най-големите комици - най-големите плесници.
Останалото никне от непресъхващия, "животворящ" извор на комплексирано в страдалното си битие съзнание

Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- plovdivram
- Контакти:
Alternative
Не искам да съм адвокат на стария, но.... не си съвсем прав, защото дискусията не беше кой е по-титулуваният клуб, а съвсем друго нещо... незнам защо, но ти беше този, който ни-в-клин-ни-в-ръкав зачена тази посока... а дискусията се заформи по повод това, че се появиха твърдения, че видите ли преди Жоро Илиев сте ни мачкали в дербитата!!! т.е. спора се въртеше около дербитата, а не за титлите на клубовете... В този смисъл незнам за какви "загуби" говориш след като нито веднъж не защитихте твърденията си, че видите ли "тотално сте ни превъзхождали" в мачовете между двата клуба... или пък това, че дербито между Локо Пд и Ботев всъщност не било такова /за вас/, защото вие сте имали такива с ЦСКА и с Левски!!!
Ако си забелязал по-горе ти изложих достатъчно доказателства за историята на моят отбор!Сляп ли си,какъв си...обичаш да спориш дори и да губиш!Явно си някой мазохист!
Не искам да съм адвокат на стария, но.... не си съвсем прав, защото дискусията не беше кой е по-титулуваният клуб, а съвсем друго нещо... незнам защо, но ти беше този, който ни-в-клин-ни-в-ръкав зачена тази посока... а дискусията се заформи по повод това, че се появиха твърдения, че видите ли преди Жоро Илиев сте ни мачкали в дербитата!!! т.е. спора се въртеше около дербитата, а не за титлите на клубовете... В този смисъл незнам за какви "загуби" говориш след като нито веднъж не защитихте твърденията си, че видите ли "тотално сте ни превъзхождали" в мачовете между двата клуба... или пък това, че дербито между Локо Пд и Ботев всъщност не било такова /за вас/, защото вие сте имали такива с ЦСКА и с Левски!!!

- Alternative
- Контакти:
Туше написа:Знаеш, друг път!
След като видях аватарът ти ми стана ясно,че живееш в образа на шизофреник...ДА ПО-ВЕЛИКИ СМЕ И ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ?!ТОЛКОВА ЛИ СТЕ СЛЕПИ ДА ГО ВИДИТЕ!БЪДЕТЕ ПОНЕ МАЛКО СКРОМНИ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ,НАЛИ ЗНАЕТЕ ИЗТЪРКАНАТА ПРИКАЗКА"КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!КОЛКОТО ДО ПРЕКИТЕ ДВУБОИ И СТАТИСТИКАТА...СЛЕД ВРЕМЕ ПАК ЩЕ ВИ МИНЕМ НЯМА ДА Е ВИНАГИ ТАКА...ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО!ЗАЩО ШИЗОФРЕНИКА Туше НЕ ВИЖДА,МОЖЕ БИ ОТ ШЛЕМА?!

ЩЕ ИМА ПАК 5:0,5:0,5:2...НО НИЕ НЕ ПРАЗНУВАМЕ...ЗА НАС БЯХА РУТИННИ ПОБЕДИ!

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Alternative, ти си изперкал папагал с промит мозък.По-тъп от теб в тоя форум не съм срещал.Така че, нашите момчета да спрът да ти обръщата внимание, защото с ненормалници не може да се спори.Като оздравееш тогава пак може да пишеш, но до тогава, тихо.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- Alternative
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Alternative, ти си изперкал папагал с промит мозък.По-тъп от теб в тоя форум не съм срещал.Така че, нашите момчета да спрът да ти обръщата внимание, защото с ненормалници не може да се спори.Като оздравееш тогава пак може да пишеш, но до тогава, тихо.
Дай ми някакви заключения щом съм тъп и с промит мозък?Явно интелектуалното ти ниво е доста ограничено и като гледам всяка втора дума ти е псувня или обида!Нали знаеш,че е най-лесно да се обижда и псува!Аз също си позволявам да използвам епитети,но за да си стигне дотам явно човека отсреща е доста неориентиран...

Интересно като само с ЦСКА и Левски се сравнявате (поне това се опитвате да ни втълпите, когато фактите вземат да стават неудобни за вас), защо не отидеш във форумите на вашите "съперници" и не напишеш за "великите ви успехи" и не вземете да си спорите така между "грандове", а си дошъл тук, да те учим на история? Защо?