Манчестър Сити 2:3 Манчестър Юнайтед КР
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед | 09.12.2012 | 15:30
Мисля,че всички бяхме така при гола 

Хахаха,аз бях в много по-тежко състояние,ама не е за пред хора...

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини влетял бесен в съблекалнята на "гражданите" след загубата на неговия отбор в дербито с Ман Юнайтед. "Червените дяволи" спечелиха с 3:2 на "Етихад" с гол от пряк свободен удар в добавеното време на мача. Това е вбесило италианеца, който първо е стоварил гнева си върху вратаря Джо Хар, заявявайки че вината за загубата е негова. След това Манчини се е насочил към Самир Насри и Карлос Тевес. Аржентинецът направи нарушението, след което се оттегли и не се включи в построяването на стената пред Харт. Насри пък направи необяснимо движение, потягайки крак, с което отклони изстреляната от Ван Перси топка и я прати извън обсега на Харт. Последният, който изпитал гнева на Манчини, бил неговият любимец Балотели, който започна като титуляр, но игра много слабо, а при смяната си не поздрави Манчини и се насочи директно към съблекалнята, вместо да седне на резервната скамейка.
"Манчини беше полудял, изглеждаше така, все едно е готов да се сбие с всеки", признава източник, присъствал в съблекалнята на Ман Сити минути след последния съдийски сигнал на дербито.

"Манчини беше полудял, изглеждаше така, все едно е готов да се сбие с всеки", признава източник, присъствал в съблекалнята на Ман Сити минути след последния съдийски сигнал на дербито.

Тевез,ти всеки ден с различна на аватара. 

tevez написа:Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини влетял бесен в съблекалнята на "гражданите" след загубата на неговия отбор в дербито с Ман Юнайтед. "Червените дяволи" спечелиха с 3:2 на "Етихад" с гол от пряк свободен удар в добавеното време на мача. Това е вбесило италианеца, който първо е стоварил гнева си върху вратаря Джо Хар, заявявайки че вината за загубата е негова. След това Манчини се е насочил към Самир Насри и Карлос Тевес. Аржентинецът направи нарушението, след което се оттегли и не се включи в построяването на стената пред Харт. Насри пък направи необяснимо движение, потягайки крак, с което отклони изстреляната от Ван Перси топка и я прати извън обсега на Харт. Последният, който изпитал гнева на Манчини, бил неговият любимец Балотели, който започна като титуляр, но игра много слабо, а при смяната си не поздрави Манчини и се насочи директно към съблекалнята, вместо да седне на резервната скамейка.
![]()
![]()

Харт пък с какво е виновен

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Това с Манчини са спекулации. Аз не мога да си представя как ще крещи на играчите си.
По-скоро си мисля, че те го понабили след мача. Бас държа, че Балотели го е шамарил още на полувремето.
Ако е имал някакъв странен вид на излизане, то е от страха, който е брал в съблекалните. 

Спечелихме, но сега, преглеждайки спокойно мача, забелязах някои лоши неща...
1. Валенсия беше трагичен, но смяната му закъсня много, прекалено много чак като се контузи. Не обвинявам Антонио в нищо, страдаше от контузия и т.н. Нужно му е време да навлезе в игрови ритъм. Вярно е и че си е риск да се пусне този играч, но при положение, че беше трагичен второто полувреме особено - не една и две атаки вместо да ги изиграе перфектно ги изкара в тъч, а след 60 минута нямаше енергия и да диша... Защо тогава по дяволите САФ не го извади преди това. Лошото е, че може и да си е влошил здравословното състояние.
2. Неадекватната смяна Джоунс... Вторият гол стана изцяло заради тази смяна. Не казвам, че Джоунс е виновен, но просто тази смяна обърка играчите и схемата. В крайна сметка резултатът беше, че Сабалета остана непокрит при корнера и вкара за 2-2 и пълната драма.
Обобщението ми излиза, че грешките на САФ за това развитие са много. Не отричам, че с малко късмет началото на мача беше много добро особено първите 45 минути, но смените (изключение прави Смолинг) бяха адски неадекватни. САФ беше "изплашен" и сякаш не знаеше с какво може да подобри положението и състоянието на отбора чрез смяна. Вярно е, че е голям и най-великия, но този път само и единствено късметът го покри. Големият въпрос е до кога ще можем да продължим така. Даже се замислям дали няма да е по-добре да видим нещо интересно от типа на някакъв тандем и то между САФ и личност, склонна да му се противпостави, защото от наблюденията ми г-н Филан не е от най-силните характери, които биха казали на САФ какво да прави.
1. Валенсия беше трагичен, но смяната му закъсня много, прекалено много чак като се контузи. Не обвинявам Антонио в нищо, страдаше от контузия и т.н. Нужно му е време да навлезе в игрови ритъм. Вярно е и че си е риск да се пусне този играч, но при положение, че беше трагичен второто полувреме особено - не една и две атаки вместо да ги изиграе перфектно ги изкара в тъч, а след 60 минута нямаше енергия и да диша... Защо тогава по дяволите САФ не го извади преди това. Лошото е, че може и да си е влошил здравословното състояние.
2. Неадекватната смяна Джоунс... Вторият гол стана изцяло заради тази смяна. Не казвам, че Джоунс е виновен, но просто тази смяна обърка играчите и схемата. В крайна сметка резултатът беше, че Сабалета остана непокрит при корнера и вкара за 2-2 и пълната драма.
Обобщението ми излиза, че грешките на САФ за това развитие са много. Не отричам, че с малко късмет началото на мача беше много добро особено първите 45 минути, но смените (изключение прави Смолинг) бяха адски неадекватни. САФ беше "изплашен" и сякаш не знаеше с какво може да подобри положението и състоянието на отбора чрез смяна. Вярно е, че е голям и най-великия, но този път само и единствено късметът го покри. Големият въпрос е до кога ще можем да продължим така. Даже се замислям дали няма да е по-добре да видим нещо интересно от типа на някакъв тандем и то между САФ и личност, склонна да му се противпостави, защото от наблюденията ми г-н Филан не е от най-силните характери, които биха казали на САФ какво да прави.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Re: Манчестър Сити 2:3 Манчестър Юнайтед КР
Аз също мисля,че САФ изпусна мача в последните 10 мин ,добре ,че беше индивидуалната класа на РВП.Естествено има оправдание с незачетения гол.Не знам дали САФ се е "изплашил",обаче аз се ядосах,че с лека ръка за малко да изпуснат заслужената победа.А иначе се вижда ,че дори когато най-големият в занаята сбърка,има кой да го покрие. 

Re: Манчестър Сити 2:3 Манчестър Юнайтед КР
Ако трябва да бъда честен,аз преди мача бях доволен и на равен. 

fr3ak_boy написа:Спечелихме, но сега, преглеждайки спокойно мача, забелязах някои лоши неща...
Пич , не знам защо си се вързал на глупостите на коментатора , че смяната е дефанзивна и че Фил ще играе на нова позиция като трети централен халф т.е. дефанзивен . Истината е , че няма кой от резервите да играе дясно крило и остана само Клевърли да заеме фунциите на Валенсия и така Фил зае неговото място във ценръра . Да тъпо беше , че нямаше никой на дъгата . но това не се случи защото Фил е заел някаква " нова позиция " точно пред ЦЗ .