Съдийски отсъждания на рефера в Ловеч (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Съдийски отсъждания на рефера в Ловеч (видео)

Мнениеот balgarin » 10 дек 2012 14:22

Ще ме извиняван феновете на Литекс и Лудогорец, но защо все така им се свири? Кому е нужно такова подпиране. Нека съдиите оставят да се играе футбол, за да има повече атракция и да се понапълнят малко пустите стадиони. Като фен на Берое, ТАКОВА съдийство ми е много познато. Нас от както се помня така ни режат съдиите. Доста трябва да си нагъл, за да казваш, че обвиненията на бургазлии са неоснователни. Клипа е показателен, защото е безпристрастен! И показва ситуациите много добре. Този червен картон в Англия биха дали жълт картон за симулация сигурно. Много обратни отсъждания, все дребни неща които като цяло осакатяват противниковия отбор. Защото поне от тези кадри се вижда, че чернодрешковците не са дали на играчите на Черноморец да докоснат дори звездите на Стоичков.

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 дек 2012 14:25

Едно искам да знам, тази година играем със старшата и иначе страхотните отбори на които само мокрите поръчки на Гришата им пречат за да покажат нечувано добър футбол - пак недоволни. Какво искате, догодина да играем с подготвителните групи за да може някой от вашите отбори да хване ръка срещу нас ли? Тоя жалък хленч става вече меко казано досаден. :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 10 дек 2012 14:27

Според мен също няма кой знае какви фрапиращи грешки на съдиите. От това което е показано единствено има 2-3 спорни фала, другото си е отсъдено съвсем коректно и червеният картон си е реален, а за засада въобще не може да се говори, че има такава.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 10 дек 2012 14:33

Поредното "Баташко" клане ! За пореден път се уверих, че в България с честен футбол не става. Нямаш ли ЛОБИ в БФС, съдийски комисии, изградена "стройна" сателитна верига, не си ли хванеш съдии или противникови играчи и най - добрия да си, силите ти стигат до подножието на ЕТ . А когато имаш и президент, не надграждаш, а рушащ основите на постигнатото с много труд, мечтите се изплъзват и остават само надеждите. Да - надеждите, до следващата Коледа ! Когато отново ще има "коледен" подарък на лицето ДС / пълен джоб / от ново продадените нови звезди. Така ще бъди много години - весела Коледа за ДС и тъжна за феновете и най - вече за ХЕРО !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2012 14:47

Изтъкнете ми една сериозна причина поради която съдията умишлено да ни е подпирал и ще се съглася с претенциите ви?
Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 10 дек 2012 14:55

PFC Litex написа:Изтъкнете ми една сериозна причина поради която съдията умишлено да ни е подпирал и ще се съглася с претенциите ви?

По-скоро умишлено пречи на Черноморец , заради Херо и войната му със съдийските комисии . А е видно поне за нас които бяхме на стадиона ,че той диктуваше игровия ритъм , даже страничните не бяха в час с неговото мнение . Те вдигаха флагчета в една посока , той посочваше обратно и накрая както е видно от клипчето започнах да чакат той да даде нарушение .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 дек 2012 14:56

PFC Litex написа:Изтъкнете ми една сериозна причина поради която съдията умишлено да ни е подпирал и ще се съглася с претенциите ви?

Не мога да гадая какви са причините. Могат да са всякакви - от финансови, до стимул от други отбори, може да е всякаква връзката. Но все пак е факт че грешкатите са доста, не е една. И не се мереше с еднакъв аршин. Това е. Постнал съм някакво клипче, което го има на официалната страница, друго нямам. Но бях на мача и според мен съдията беше неадекватен. Нарочно ли е било или не, за какво и защо не ме интересува. И двата отбора бяха излезли да играят футбол, но на единия му резнаха крилцата на няколко пъти...Жалко, мача беше интерес, а можеше да стане и още по. Дали е умишлено или несъзнателно, пак повтарям - не съм гадател, следовател и т.н. - не зная.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 дек 2012 15:03

Акулите малко са се поизложили с тоя клип. :) Вярно, че съдията е сгрешил в някои ситуации (например не е трябвало да дава червен картон), ама е смешно да сглобиш клип, с който искаш да докажеш, че си ощетен, а пък половината ситуации да са правилно отсъдени или пък да не се виждат от тази камера.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2012 15:04

Bartolomej написа:

По-скоро умишлено пречи на Черноморец , заради Херо и войната му със съдийските комисии .

В този случай каква е вината на Литекс, че ни нападате?
Аз също бях на стадиона и нещата не са такива каквито се опитвате да ги изкарате, а и е хубаво когато се вадят спорни ситуации да се вадят всички и в двете посоки.

Херо всички го уважаваме, но винаги го боли когато загуби мач в Ловеч и не зная каква е причината, дори мача да е кристално чист, той пак ще намери причини за да роптае, върни си старите ленти и ще разбереш какво визирам.
Гледам, че в това видео пък вкарали игра с ръка ми то това вече е чудене какво да вкарат в него за да има по-голяма тежест, топката удари нашия играч в хълбока и излезе в ъглов, но виждаш ли имало игра с ръка. Някаква засада се опитват да вкарват без кадъра да е от линията на същия и т.н., и т.н.

Реалният резултат от този мач е 1:3, но защо не е такъв сте виновни само и единствено вие или по-точно вашите офанзивни футболисти, един от които се търкаляше по терена нон стоп, при което съдията му направи устна забележка, че почна да става грозно.

Ето много по-подробен репортаж на положенията, защото по БНТ има само ситуацията за червения картон и гола
http://pfclitex.com/site/bg/video.php?video=28
Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 10 дек 2012 15:24

По призумция е вината в Литекс и Гр.Ганчев . Години наред съдийчетата ви се слагаха или бяха инструктирани как да свирят . Точно от мачовете с Вас в последните години имаме най- много поводи да сме недоволни , защото най - безцеремонно и открито ни режат .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”