Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот tyranta » 08 дек 2012 15:32

Parmalat написа:Я вижте нашия Платини в едно клипче на УЕФА с Меси,Роналдо,Фалкао,Касияс,Джо Харт и др. :shock:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... StsozsDa3A

е тои не е вашия Платини :П тои е нашия !!! зад него какво се чете и с какъв цвят е на дрехите :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 дек 2012 17:08

tyranta написа:
Parmalat написа:Я вижте нашия Платини в едно клипче на УЕФА с Меси,Роналдо,Фалкао,Касияс,Джо Харт и др. :shock:

е тои не е вашия Платини :П тои е нашия !!! зад него какво се чете и с какъв цвят е на дрехите :)

Чшшшш, Тирантич, видиш ми се порастнал вече. Що не земеш най-после да се определиш от кой пол си, пардон, отбор ;)
[center]Изображение[/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 08 дек 2012 17:51

petkan написа:
tyranta написа:

Чшшшш, Тирантич, видиш ми се порастнал вече. Що не земеш най-после да се определиш от кой пол си, пардон, отбор ;)

Отбора е ясен - ЦСКА ... тои е преди всичко ... Но немога и да остана безразличен към отбора от града в които съм роден , израснал и в които са минали 7 години от съществуването ми :) за които съм се морил , потил , състезавал и съм си давал здравето дет се вика ... така че си подкрепям двата отбора ... предполагам не е лошо , не е обидно и не засягам никого с това ? още повече че подкрепата си за черноморец съм я доказвал и продълйавам да го правя когато , както и с каквото мога :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 08 дек 2012 18:51

[offtopic]Ако може модераторска намеса в другия форум, нама да навреди да се поразчисти. :)
п.п. пиша го и тука, понеже някой все още пишат тука отколкото на другото място[/offtopic]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 дек 2012 20:14

subzero написа:Новината за Херо осмисли деня и живота ми. ;) Иначе продължава да ми е криво и тъпо. Търся си работа !!! Ако някой чуе нещо да се обади !!!
П.П. Попаднах на една група Devian. Жоро,има ли нещо общо твоя ник с това ??? И кога се връщаш,страшно искам да се запознаем ??

С групата нямам нищо общо,ника ми е производно от девиан-тно(поведение).Наслука при намирането на работа.И аз ще трябва да си търся нова работа, че нещо нещата не са както трябва, особено когато трябва да харчиш повече отколкото вадиш, защото някой не си е свършил работата когато трябва. Връщането ми за съжаление за сега е по-неизвестно от края на света :roll: Иначе и аз ще се радвам да се запознаем. ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2012 04:24

tyranta написа:
petkan написа:
tyranta написа:

Отбора е ясен - ЦСКА ... тои е преди всичко ... Но немога и да остана безразличен към отбора от града в които съм роден , израснал и в които са минали 7 години от съществуването ми :) за които съм се морил , потил , състезавал и съм си давал здравето дет се вика ... така че си подкрепям двата отбора ... предполагам не е лошо , не е обидно и не засягам никого с това ? още повече че подкрепата си за черноморец съм я доказвал и продълйавам да го правя когато , както и с каквото мога :)

Ти пък да не се засегна ся? Майтап бе Уили! Естествено, че ще подкрепяш който и колкото си поискаш, но именно защото те познавам, думите ти за "нашия и вашия Платини", излезли от твоята уста, звучат някак фалшиво ;)

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 10 дек 2012 11:20

Не бе, не съм се засегнал ... Ама и аз не казах кои знае какво апък вие палите ... тъи де .. с какъв екип е в момента ? Кои ще го прави национал от др лято :) апък и песничка си имаме за него така че си е наш хахаа :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 дек 2012 13:21

Тези яко ни плюят

Бургаски вечери, Събеви мрежи... Как афери за над 60 милиона лева съсипаха Черноморец и защо днес клубът е на прага на фалита?

Едно разследване на ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

Това е възможно само в България! Отбор, който за 5 сезона е изхарчил над 60 милиона лева, днес да е зависим от работата на един-единствен човек. При това водещ битка с рака! Ако в четвъртък Димитър Димитров не беше подновил договора си с Черноморец, никой в Бургас нямаше да се подпише, че отборът ще го има и догодина по това време. Звучи наистина страшно за клуб, чийто талисман -

акулата Шарки, до миналата година взимаше два пъти по-голяма заплата от... най-добрия футболист в България Георги Миланов от Литекс

Да, това е самата истина. Нещото, което дефилираше доскоро преди мачовете на "Лазур", е получавало по 3000 лева заплата за... общо 300 минути работа по време на двата домакински мача за месеца! Цялата разсипническа политика на мениджърския екип пък може да бъде описана в учебник на тема "Как не трябва да се управлява".

На практика от завръщането си в Бургас миналия сезон, та чак досега Димитър Димитров прави едно-единствено нещо - спасява Черноморец. Двамата заедно с прокуриста Пламен Киряков правят и невъзможното, за да го има клуба. Нещо повече, те имат да оправят бакии за над 10 милиона лева, забъркани при мандата на Красимир Балъков. Това е ерата, в която клубът източи страшно много пари от спонсора "Петрол". Точно скандално високият финансов статус на Черноморец по онова време стана причина Денис Ершов да провокира първо скандала с Митко Събев, а след това да продаде акциите си на Кирсан Илюмжинов. Според първите разговори на представители на световния шахматен лидер и хора на "Петрол" компанията ще преустанови издръжката на Черноморец. Факт, разпореден още от Денис Ершов преди година и половина. Причината никой да не иска да инвестира в бургаския клуб са финансовите му бакии. На практика в момента

Черноморец е бургаско копие на ЦСКА!

Парите, дадени от "Петрол" като издръжка на клуба, сега са трансформирани в дълг на АД към Митко Събев! Което хвърля в опасна зависимост и самата бургаска община, която е съакционер. Говорим за цифра, която е близо 30 милиона лева. Освен това непрекъснато изскачат нови и нови задължения, забъркани при пагубното управление на Душан Буковац, Красимир Балъков, Фреди Бобич и Митко Събев. Става дума за поети финансови ангажименти, които един ден ще изядат главата на клуба.

Последният сензационен иск е от страна на адвокатите на Бобич. Той държи да му бъдат изплатени 100 000 евро, които клубът му дължи за... тв ангажименти. Оказа се, че като директор на Черноморец Фреди е имал договор с бургазлии да му плащат всяка седмица билетите до Германия и обратно, защото имал ангажимент да коментира немското първенство. В същото време пък изкаралият над един милион от Черноморец Красимир Балъков е осъдил клуба за неполучени пари за месец и... 7 дни! Каква наглост наистина. Общо пък клубът дължи на доведени и разкарани от Краси или аверите му чуждестранни футболисти милиони!

Емблематична е докладната за привличането на Паскал Борел. Той е описан като нещо повече от Тони Шумахер, а освен това е излъгано най-нагло и с мачовете му в Бундеслигата. Посочено е, че те са над 200! За такива като Борел, Зайц и прочие ментета

Черноморец е платил през годините над 15 милиона евро под формата на комисиони

трансфери, заплати и други "екстри", както пише в някои контракти. Броена е заплата дори на бившия авер на Балъков и Бобич от времето им в Щутгарт Джоване Елбер, който е бил назначен за скаут на Черноморец в Южна Америка!

Всичко това днес е на главата на Димитър Димитров. Херо трябва да бъде канонизиран в Бургас, че се съгласи да остане в клуба, отхвърляйки заплати от по 400 000 лева на година в Левски и Ботев. Благодарение на Митко и доведените от него Шаешу, Жужу и Асис Черноморец на практика оцелява. От тримата клубът е получил близо 4 милиона евро, от които в клубната каса не влиза нито стотинка. Всичко е платено за покриване на дългове, натрупани от Красимир Балъков. Сега през зимата по същите причини ще бъдат продадени Фо Поре, Боли и поне още един футболист на Херо. Къде обаче е гаранцията, че през лятото Митко ще привлече за без пари нови четирима чужденци от 4-а френска дивизия, които след това да продаде за 5 милиона и да закърпи бюджета!? Още повече че след източването на "Петрол" Митко Събев участва повече от символично в издръжката на Черноморец.

Очаквайте утре: Как източването на Черноморец минира общината и "Лазур"?

http://www.sportline.bg/news/104354/che ... ovtsite-co
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 дек 2012 13:24

Не го прочетох до края, това, което знам е, че задълженията за момента са около 20 милиона, а Шарки вземаше ако не се лъжа към 800 лв. Но той имаше и друга работа в клуба. В момента клуба се издържа изцяло самичък, че и плаща стари задължения към трети лица. Че се източваха пари е ясно и за това хората до сега не могат да дойдат на стадиона. Другите глупости не ги прочетох.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 дек 2012 14:31

Този Зарков е на хранилка при Гришата. За разсипията на Балъков всички знаем. По тези въпроси е писано и говорено многократно. В опита си да отвърне на удара за калпавото съдийство в тяхна полза. Евтино и фалшиво. Ако беше излязло от друг автор и по друго време - да. Но сега си е евтино менте. Не че няма бакии оставени от Балъков, Събев, Бобич и прочие. Фактите са си факти. Общо взето далматинеца на Гришата отвръща на удара, за да се хареса на стопанина си и ако може да усети неговата благословия за юбилея - някоя намачкана двайсетолевка в джоба :)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”