Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2012 16:05

Живко6461 написа:
Thsmith написа:...Ще ни свърши добра работа... а пък и без пари.

Дали ще ни свърши добра работа? Докога в "Левски" ще бъдат приоритет трансферите без пари?

Е, близнакът си е доста стабилен бранител. Колегата точно отбеляза, че почти никой не го минава ек на ек, аз бих добавил и че исвен това е и изключително сърцат играч. Като може без пари, защо да изпускаме този шанс?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 09 дек 2012 16:06

metodito написа:
bardon_27 написа:Знаете някой сайт откъдето да гледам мачовете? Смисъл след като даден мач е завършил да го гледам на повторение.

Ми известните тракери - маймунда и рутракер-а. Някой друг нещо, ако зне да свирка, и на мен ще ми е интересно.

http://p2pbg.com
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 дек 2012 18:47

metodito написа:Хубава статия. Аз бях един от тези "специалисти"...

Доста бяхме ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 дек 2012 19:12

Карвальо: Заради Левски жена ми ме издържа три месеца

"Платини е супер, ако бием ЦСКА, отивам на дискотека", каза Базил

Голмайсторът на Левски Базил де Карвальо даде обширно интервю за Крум Савов в предаването му по Канал 3. Звездата говори по доста теми, свързани с отбора му и личния живот. Ето какво каза Базил за:

СЕМЕЙСТВОТО СИ И ВЯРАТА

Имам 4 братя и 4 сестри. Аз съм най-малък. Майка ми искаше да работя в църква, но аз избрах футбола. Не пея много добре. Християнин съм, много се моля. Цялото семейство от Сенегал отидохме във Франция. Сега един от братята ми работи в църква, имам сестра в Канадал. Много обичам всички. Брати ми бе по-добър футболист, но така и не проби в големия футбол. Мислех да спра с този спорт заради многото контузии, но не го направих заради майка ми.

ПРЕСТОЯ ВЪВ ФРАНЦИЯ

Направих много силен дебют за Брест. Но и там често бях контузен. Винаги, когато се връщах на терена, аз бележех. Изкарах цели 5 години в този отбор и там всички много ме обичаха - президент, фенове, всички. Вкарах около 25-30 гола за Брест.

НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА СЕНЕГАЛ

Минал съм през всички формации при децата и юношите, като дори станах капитан на юношите. После се скарах с треньорите и не стигнах до мъжете. Реших да играя за Гвинея, защото майка ми е родена там.
ПЪРВИЯ СИ ПЕРИОД В ЛЕВСКИ И ПРОВАЛЕНИЯ ТРАНСФЕР

Две години и половина съм в България. Но и тук тъкмо бях на върха и контузия ме върна на дъното. Говоря за това с рамото, знаете историята. Няколко човека бяха забъркани в нея. Но сега съм щастлив. Тогава бях много отчаян. Беше сън, койно се бе сбъднал, но за кратко. Радвах се като дете, когато подписвах с Левски. После разбрах, че си тръгвам и три месеца бях без работа, нямах пари. Тогава ме издържаше моята жена. Добре е, че Коко Динев пак ме прие в Локомотив Пловдив.
ЛЮБИМИЯ НОМЕР 19

Всеки сезон във Франция сменях номера си. Играл съм с деветка, с десетка. Но с №19 ми спряха контузиите и ми вървеше. Ще приключа футбола с него, до самия край ще нося този номер. Да стана футболист ме накара Джордж Уеа. Той е мой идол и всички в Африка го обичат.
СЛУЧАЯ СЪС СИНЯТА ФЛАНЕЛКА НА "ЛАУТА"

Да, след като вкарах на Левски с екипа на Локо развях една синя фланелка. Надявам се, че в Левски вече са забравили това. Бележа голове, по този начин се извинявам за това. Втори сме, имаме шанс за титлата.

СРАВНЕНИЯТА С ГАРА ДЕМБЕЛЕ

И двамата играхме в Локо Пловдив, а след това в Левски. Нормално е да има такива сравнения, но той е по-млад от мен. Уважавам футбола, той е всичко за мен. Аз се раздавам на 200% във всеки един мач и тренировка. Сега и с Мишел Платини от ЦСКА ме сравняват. Няма лошо, това не ми пречи.
ЗАГУБИТЕ ОТ ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ

Загубихме от ЦСКА, защото те бяха по-добри от Левски в този ден. Ние не изиграхме мача като дерби - да има битка, война. Лудогорец не са добри като миналия сезон. Сега ние сме по-добри и ще бъдем шампиони. Имаха късмет да ни бият с този гол на Станислав Генчев от далечно разстояние. Трябваше да бъде равен мач, но...

СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Проблем е, че много се спира играта и се свири за най-лекото нарушение, за всяко докосване. Не трябва да бъде така. Нужен е повече екшън. Но не искам да коментирам съдиите, просто не е моя работа.

МИШЕЛ ПЛАТИНИ

Има много качества на един модерен нападател. Силен е с глава, а топката я пази перфектно, трудно можеш да му я отнемеш. Той е в добър отбор като ЦСКА и е свикнал с футбола в България. Харесва ми и ако наистина стигне до националния ви отбор, много ще помогне.

РАСИЗМА В БЪЛГАРИЯ

Да, има такъв и знам добре това. Част от феновете на Левски не се държаха добре с мен преди време, провокираха ме. Аз защитавам цветовете на отбора, а те се хванаха за този на кожата ми. Тези хора не са прави. Но постъпката им ме мотивира двойно, не ме съсипа.
ДИСКОТЕКИТЕ И НОЩНИЯ ЖИВОТ

Аз не обичам да ходя по заведения. Предпочитам да съм си вкъщи, а в дискотеките. В Пловдив два пъти съм ходил с отбора на заведение, а в София все още не съм. Хайде, ако бием ЦСКА и Лудогорец, ще отида на дискотека.
НАЙ-ДОБРИТЕ НАШИ ФУТБОЛИСТИ КАТО ЦЯЛО И В МОМЕНТА

В исторически план те са трима - Христо Стоичков, Христо Бонев и Георги Аспарухов. Знам много за Гунди. Иначе много ми харесва Димитър Бербатов, не знам защо не играеше често в Манчестър Юнайтед. От моите колеги в "А" група бих отличил Емил Гъргоров, с който играх в Страсбург, Георги Миланов, Иван Цветков и Мишел Платини от ЦСКА.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 дек 2012 19:47

добре де ,няма ли да се отвори тази пуста тема за зимните трансфери и подготовка,че много скука.
Нека поне там малко се разтоварим с някои партенки,то е ясно че няма да познаем новите футболери,дано поне всичко вече да е наред с тях и зимата да почват рано-рано с отбора.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Прощално от Синьо сърце към форум ''Левски""

Мнениеот Old_death » 09 дек 2012 19:54

Синьо сърце написа:Момчета и момичета, аз напускам този форум. Бяхме заедно години, които не бяха лоши. Имахме спорове, имахме радости, правихме това-онова и прочее... Както и да е, искам да ви кажа едно: ЛЕВСКИ е над всичко, ЛЕВСКИ е отборът на сърцата ни! Никога не забравяйте това, критикувайте, хулете, псувайте, кълнете-но ОБИЧАЙТЕ! Това е нашият отбор, радост и мъка, болка и тръпка! Просто любов, нищо повече! Никога не забравяйте, че любовта носи и болка, и то жестока! Колкото и да боли, само напред и това е! През цялото време съм защитавал тази идея, къде добре, къде не толкова... Останалото са подробности. Левски го е имало преди нас, ще го има и след нас. Просто любов!
Ами това е. Друго няма. Господ здраве да ви дава и успех на всички!

Продължавай напред с другата си регистрация, sin4ec!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2012 22:12

Old_death написа:
Синьо сърце написа:Момчета и момичета, аз напускам този форум. Бяхме заедно години, които не бяха лоши. Имахме спорове, имахме радости, правихме това-онова и прочее... Както и да е, искам да ви кажа едно: ЛЕВСКИ е над всичко, ЛЕВСКИ е отборът на сърцата ни! Никога не забравяйте това, критикувайте, хулете, псувайте, кълнете-но ОБИЧАЙТЕ! Това е нашият отбор, радост и мъка, болка и тръпка! Просто любов, нищо повече! Никога не забравяйте, че любовта носи и болка, и то жестока! Колкото и да боли, само напред и това е! През цялото време съм защитавал тази идея, къде добре, къде не толкова... Останалото са подробности. Левски го е имало преди нас, ще го има и след нас. Просто любов!

Можеш да го поздравиш все пак. Това е един от малкото съфорумници, които истински обичат и вярват в отбора и голямата синя идея, уважават историята и противника, презират червеното безочие, но в същото време са чисто човечни и оригинални събеседници :!: Самият факт че си се ровил известно време, за да установиш че евентуално може и да има друг профил, е показателен за скрития ти респект към него.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 дек 2012 00:31

Имал съм дрязги със Синьо сърце и не сме били на едно мнение често, но определено е форумец, когото уважавам.
Само добро, Синьо сърце!
П.С. А защо...? :|
@Old_death: Това за sin4ec не е вярно!
Пич, определено не си им следил мненията...но няма да навлизам в подробности.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 дек 2012 11:04

metodito написа:Имал съм дрязги със Синьо сърце и не сме били на едно мнение често, но определено е форумец, когото уважавам.
Само добро, Синьо сърце!
П.С. А защо...? :|
@Old_death: Това за sin4ec не е вярно!
Пич, определено не си им следил мненията...но няма да навлизам в подробности.

Когато твърдя нещо съм сигурен в правотата си.Има начини да се проследи регистрацията на един потребител.Sin4ec и Синьо сърце са една и съща личност,която под ника си Синьо сърце се стараеше да демонстрира някаква толерантност,но явно му е писнало и сега го дава по хард с другата си регистрация.Проследявайки датите на регистрирането,стигам до извода,че е писано и с два ника.На тоя фон прощалните писма на Синьо сърце са меко казано лицемерни.Не искам да коментирам и заобикалянето на бан с втора регистрация.Не бих си поставил за цел да го разгледам,ако не бе отворил една глупава тема с втората си регистрация.Тук става дума за морал и честност,но явно вие си нямате понятие какво се крие зад тия думи.Да ви е жив и здрав!Типичен ваш представител ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 дек 2012 11:06

TristaNNN написа:
Old_death написа:

Можеш да го поздравиш все пак. Това е един от малкото съфорумници, които истински обичат и вярват в отбора и голямата синя идея, уважават историята и противника, презират червеното безочие, но в същото време са чисто човечни и оригинални събеседници :!: Самият факт че си се ровил известно време, за да установиш че евентуално може и да има друг профил, е показателен за скрития ти респект към него.

Малко си в грешка.Мога да имам респект към един честен човек,зачитащ правилата.Във въпросния индивид не видях нещо,което да ме накара да имам респект.Има и такива сини фенове,но за съжаление са прекалено малко.

Върни се в “Левски”