ShtrudeL написа:Според вас кой е МоМ? Въпреки че всички играха на изключително ниво,аз съм за Рио.
WE ARE UNITED, WE BREAK RECORDS!
Определено това е най-силният мач на Рио от 2-3 години насам!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ShtrudeL написа:Според вас кой е МоМ? Въпреки че всички играха на изключително ниво,аз съм за Рио.
ShtrudeL написа:Според вас кой е МоМ?
SUPERSTAR написа:Де Хея-много добър при центриранията,става все по-силен.Спаси няколко наистина невъзможни удара.
Рафа-Изключително силен в атака,в защитата също започва да се подобрява,днес не мисля че имаше грешка в дефанзивен план. + че спечели нарушението за победния гол на РВП.
Рио-Много силен мач и на Рио,истински лидер!
Евънс-Страхотно първо полувреме,и жалко за контузията..
Смолинг-След влизането му имаше няколко неприятни пробива точно през неговата зона,Евра спря повечето от тях,иначе се включи добре като за 40мин.
Евра-Прекрасен както винаги в важните мачове.Като цяло днес бековете ни бяха на изкючително ниво.
Валенсия-Като след няколко мача суша и завръщане след контузия се справи повече от добре,на няколко пъти попиля Клиши,а и помагаше на Рафа в защита.
Ашли-Приятно съм изненадан и от него,асистенция за Рууни,и страшно желание и борба за всяка топка.
Клев-Много добре в центъра,решаващи намеси.
Карик- Всеки отбор има нужда от такъв вид играч(разбивач),Карик отново се справи добре.
Рууни и РВП дори и няма да ги коментирам-ПЕРФЕКТНИ!![]()
GGMU!
rakiQ написа:Абе какво точно се случи с Рио?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:rakiQ написа:Абе какво точно се случи с Рио?
След гола на РВП, докато се радваше край аутлинията, някакъв малоумник от публиката го удари с монета и му направи аркада.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта