Чуждестранен треньор!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megaslav
Контакти:

Re: Чуждестранен треньор!!!

Мнениеот megaslav » 10 сеп 2009 12:14

Само като видим гърците какво направиха 2004 под ръководството на Ото Рехагел...да видиш какво е немска дисциплина. И не мисля, че тогава те имаха толкова по-класни играчи от нас. Мъри така или иначе има доверието на Боби, но е време за промяна на курса. Трябва класен чуждестранен треньор...все пак е ясно, че без пари няма как да стане, а на БФС не им се дава много много както изглежда, така че няма светлина в тунела :)
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи
Levski Forever

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 12:16

toni petrovv написа:е то оставаше и директно да каже заради тебе паднахме, щот си гола вода

Но реално е точно така

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 10 сеп 2009 12:21

redkiko написа:Да се маха хасковския каун, с него винаги ще сме 16 т. зад първия.

Да, да, да.....дайте пак барцелонския тактик Иця, там ще сме винаги с малко по-напред от последния.....
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 сеп 2009 12:22

megaslav написа:Само като видим гърците какво направиха 2004 под ръководството на Ото Рехагел...да видиш какво е немска дисциплина. И не мисля, че тогава те имаха толкова по-класни играчи от нас. Мъри така или иначе има доверието на Боби, но е време за промяна на курса. Трябва класен чуждестранен треньор...все пак е ясно, че без пари няма как да стане, а на БФС не им се дава много много както изглежда, така че няма светлина в тунела :)

Гърците практикуваха анти-футбол на това първенство,но бяха научени как да печелят мачовете.Много правилна тактика.Да излезнеш да се надиграваш с Испания,Англия,Италия или Холандия си е чиста проба идиотизъм.Не случайно Отто си спечели прозвището Крал. No money,no fun са казали хората . Обаче има и друг момент. Нека Перуци да каже на един бъдещ треньор "заплата еди каква си. Не можеме да си позволиме да ти плащаме,като Русия (например) или Ирландия.Обаче при класиране на европейски печелиш премия от N кинта,от излизане от групите N,за световно повече и т.н." Може да заложиме на наистина силни бонуси при свършване на работата. И без това БФС печели на гърба на успехите на други хора (футболисти,треньори) и на наш гръб. Билети и тем подобни.
110 години любов!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 10 сеп 2009 12:24

haruspex написа:Абсолютно си прав но Компанията на Перуката и Сираков няма да дадат парички от тогава ще секне далаверата от Данчев Танев и сие дръвници мениджъри

:geek: !!! :geek:

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 10 сеп 2009 12:26

groti написа:
bigbonusprize написа:Защо не искахте чуждестранен треньор последните 20 години, когато начело на национала бяха само чорбари? Сега дойде левскар и се почна. Слаби сме незнам си какво, чуждестранен треньор... Стоилов ще ни класира на следващият мондиал. Помнете ми думата... Снощи създадахме повече положения, от който и да е друг мач...

Лично аз съм за чужд треньор още след провала на Зума. Бях против Тройчо Младенов,против Пламен Марков,Стоичков,пак Марков и после Мъри. За да има обединение трябва чужд треньор. Твърдо съм за чужденец,но само качествен. При това сега е перфектния момент. Така и така не можеме да се класираме за Световното,следващите мачове не са от значение.Повечето първенства са едва в началото.Квалификациите за Евро 2012 започват след година и малко (поне така мисля). Перфектното време за нов треньор. Стига експерименти с "млади и перспективни" треньори. От тях стигнахме до това на мач на националния да се събират по 5-10 000 човека.

+10

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2009 12:41

Разберете.....голям треньор в България няма да дойде ! Причините са много !
Така че остава някой като......примерно Неджи Шенсой ! А.....кво ще кажете ? Нали е чужденец ? ! Щото не се заблуждавайте.....ако ще е чужденц, ще се навие някой като този албанец......или нещо подобно ! Публична тайна е, че след смяната на Стоичков от БФС са разговаряли с две големи имена във футболна Европа.....ама са отказали !
Можеби са имали представа, какви условия и футболисти са ги очаквали тук ? !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Simona
Контакти:

Мнениеот Simona » 10 сеп 2009 12:46

По-глобално погледнато според мен, ние никога няма да отидем на голямо първенство, защото нямаме лидер в отбора си. Това поколение няма достатъчно дух, не може да си повярва достатъчно, че може да направи нещо значимо и да победи големите отбори като Италия както се видя снощи. Някои ще кажат, че не сме имали късмет - късметът обаче винаги проработва когато всички си повярват, правят всичко по силите си, за да постигнат целта, тогава и Господ помага. И най-важното е лидерът, който нахъсва останалите и повежда отбора, но Бербатов колкото и да е добър не е призван да бъде водач и не може да се сравнява със Стоичков например. Момчетата от САЩ'94 наистина имаха огромен дух, сърце, воля и смелост да мечтаят и затова и късметът беше на наша страна. А ние в момента чакаме някой друг да сбърка, за да може евентуално някакси да се промъкнем на това Световно...нали ги видях как се разхождаха снощи, не си даваха много зор и изобщо не съжалявам, че няма да отидем! Може би ние твърде много очакваме от тях, едва ли не на всяко Световно и Европейско да присъстваме задължително, а това им тежи. Проблемите са много по-дълбоки отколкото на пръв поглед, всичко е в психиката, а и май толкова си можем... ;)

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 10 сеп 2009 12:54

Прочетете интервюто с Пини Гершон:
Напълно отговаря на състоянието не само на БГ баскета,а и на цялото състояние на спорта у нас

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 сеп 2009 13:15

david_villa написа:
mikata написа:Чуждестранен треньор трябва :idea:

+1. Стига разни Мъровци, Пацовци и пр., котио са лесни за манипулация. Голямо име от чужбина, както направиха в Ейре.

Напълно съм съгласен с теб. Само имаш ли представа ,че едно голямо име от чужбина няма да дойде за по-малко от 2 милиона евро ,което с осигуровките и данъците става над 3 милиона ,а годишния бюджет на БФС е между 8 и 10 милиона лв. Което прави наемането на голямо име от чужбина много рисково за нашата федерация. Разбира се би било чудесно да дойде някой доказан специалист,но трябва да се намери спонсор който да му плаща заплатата. Иначе сравненията на Мъри с Трапатони или Липи звучат малко несериозно. Но според мен е по-важно да бъдат наети специалисти от чужбина да работят с подрастващите ,а не с първия отбор.

Върни се в “Национален отбор”