Долу ръцете от Феро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_plovdlv
- Контакти:
Re: Долу ръцете от Феро
Съгласен съм че имат школа Литекс.Но видяхте как Вили Вуцов може да е всякакъв но надъха Славия срещу нас.А нашия квото и да ми говорите не може да мотивира играчите Изобщо.Феро е идеален да тренира деца.За мъже не става.Не може всеки мач съдята да ни е заклал а той да казва едно и също -Много хубав мач стана за Българските стандарти.Така се говори ако си треньор в Англия или Германия-Тук видяхте Вили Вуцов как след мача не стига че им зачетаха гол от засада подарък той имал претенции разбираш ли към съдята.Е така трябва да се говори в България
botev_plovdlv написа:Съгласен съм че имат школа Литекс.Но видяхте как Вили Вуцов може да е всякакъв но надъха Славия срещу нас.А нашия квото и да ми говорите не може да мотивира играчите Изобщо.Феро е идеален да тренира деца.За мъже не става.Не може всеки мач съдята да ни е заклал а той да казва едно и също -Много хубав мач стана за Българските стандарти.Така се говори ако си треньор в Англия или Германия-Тук видяхте Вили Вуцов как след мача не стига че им зачетаха гол от засада подарък той имал претенции разбираш ли към съдята.Е така трябва да се говори в България
Аз пък не искам по този арогантен и просташки начин да говори треньор на Ботев.

- botev_plovdlv
- Контакти:
Най важни са точките и класирането за съжаления треньор в България тип Феро интелигентен джентълмен не върви.Не че подкрепям Мъри-нямам отношение към него не го познавам така детайлно
- Rooster1912
- Контакти:
botev_plovdlv написа:Най важни са точките и класирането за съжаления треньор в България тип Феро интелигентен джентълмен не върви.Не че подкрепям Мъри-нямам отношение към него не го познавам така детайлно
Ми че какво ни е на точките и класирането, бе? На 3 точки от 3-тото място и на 1-на от четвъртото! "Не вървели джентълмените" , да ти имам и причината пффф...
Като чуя имената на Стоилов и Цанко Цветанов първите неща за които се сещам са следните:
1. След полуфинала с Ловеч и при радостта след нашите голове 4 момчета скочиха от трибуната да се радват без никакви ексцесии, този мач беше в сряда, а в събота трябваше да играем с отбора на Стоилов в Пловдив, извънредно обаче комисията към БФС се събра в петък и с гласовете на левскарите в нея реши мача в събота да е при закрити врати, а същевременно Стоилов даваше интервюта, че видите ли той не искал мача да се играе без публика. На мен това ми приличаше на страх и лицемерие.
2. На мача миналата година на Беркут между Ботев и Етър при ексцесиите Цанко Цветанов беше излезъл напред въпреки, че беше помолен да стои под козирката и привикваше при него футболистите на Етър с цел да бъдат ударени с някоя бутилка, същевременно след като Цветанов беше ударен с празна бутилка се струполи артистично на земята.
1. След полуфинала с Ловеч и при радостта след нашите голове 4 момчета скочиха от трибуната да се радват без никакви ексцесии, този мач беше в сряда, а в събота трябваше да играем с отбора на Стоилов в Пловдив, извънредно обаче комисията към БФС се събра в петък и с гласовете на левскарите в нея реши мача в събота да е при закрити врати, а същевременно Стоилов даваше интервюта, че видите ли той не искал мача да се играе без публика. На мен това ми приличаше на страх и лицемерие.
2. На мача миналата година на Беркут между Ботев и Етър при ексцесиите Цанко Цветанов беше излезъл напред въпреки, че беше помолен да стои под козирката и привикваше при него футболистите на Етър с цел да бъдат ударени с някоя бутилка, същевременно след като Цветанов беше ударен с празна бутилка се струполи артистично на земята.

- botev_plovdlv
- Контакти:
Rooster1912 ти лично искам да ми кажеш 1 причина Феро да остане.Мотивира ли -Смени ли прави навреме.Според мен да държите Феро да остане толкова е това че ние изтрадахме много години със слаб отбор.И сега не можем да си представим нещо повече от това място.
botev_plovdlv написа:Най важни са точките и класирането за съжаления треньор в България тип Феро интелигентен джентълмен не върви.Не че подкрепям Мъри-нямам отношение към него не го познавам така детайлно
Според мен точките и класирането на всяка цена и независимо с какви средства са най важни за привърженици на други отбори.

- botev_plovdlv
- Контакти:
аз за мен лично го казах-искам да гледам Ботев в Евротурнирите-а не интелигентния Феро след поредната ни загуба да ме убеждава колко хубав мач станал
Феро Не Намери Приятели В Пловдив, Които Да Го Защитят
"Отговорността носим аз и Феро". Това изречение излезе на няколко пъти от устата на спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров. Бих го допълнил, че всички, които са на заплата в Ботев носят отговорността. От няколко дни в различни медии, се появяват новини за смяната на Феро с Мъри Стоилов. Смяната идва отгоре и е ясно, че ако Цветан Василев е решил, тя ще се осъществи - никой не може да го спре. Защо обаче Феро е оставен на "кучетата" (имам предвид на нас медиите). Не заслужи ли Спасов поне малко уважение от шефовете си, че да бъде защитен от ударите на четвъртата власт. Защо никой не излезе да хвърли поне едно клише в защита на Феро? Клишета по темата колкото искаш: "Нормално е да търсим промяна.", "Когато отборът не върви, винаги треньорът поема вината.", "Ботев има треньор и той се казва Ферарио Спасов.", "Благодарим на Феро, но искаме повече.", "Ще мислим след края на полусезона." Големият бос каза, че харесва Мъри и всички се скриха. Ни вопъл, ни стон.
Създава се впечатлението, че Феро не успя да намери приятели в Ботев. Приятели, които да го защитят. По мъжки. Всички се покриха. Когато трябваше да се плюе по съдиите, сами звъняха на медиите. Сега - нищо... Мълчание. Защо?
Когато Феро отказа да говори в четвъртък на пресконфренция, не трябваше ли някой друг да го направи? Сашо? Палийски? Попов? Някой?... Някой, който да успокои обстановката. Някой да хвърли светлина. Някой да заяви, че има още най-малко 2 мача, в които Феро ще бъде старши треньор и се нуждае от подкрепа и спокойствие. Сега излиза, че всички са се примерили със ситуацията и Ботев просто ще доиграе полусезона. Няма да загуби от Етър и ще си отпадне за Купата. Излиза, че всичко за тази календарна година за Ботев приключи и на Колежа чакат месията с правилния футбол. Иначе ще чакат и 10 000 на реванша със Славия. Ама само ще ги чакат.
"Отговорността носим аз и Феро". Това изречение излезе на няколко пъти от устата на спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров. Бих го допълнил, че всички, които са на заплата в Ботев носят отговорността. От няколко дни в различни медии, се появяват новини за смяната на Феро с Мъри Стоилов. Смяната идва отгоре и е ясно, че ако Цветан Василев е решил, тя ще се осъществи - никой не може да го спре. Защо обаче Феро е оставен на "кучетата" (имам предвид на нас медиите). Не заслужи ли Спасов поне малко уважение от шефовете си, че да бъде защитен от ударите на четвъртата власт. Защо никой не излезе да хвърли поне едно клише в защита на Феро? Клишета по темата колкото искаш: "Нормално е да търсим промяна.", "Когато отборът не върви, винаги треньорът поема вината.", "Ботев има треньор и той се казва Ферарио Спасов.", "Благодарим на Феро, но искаме повече.", "Ще мислим след края на полусезона." Големият бос каза, че харесва Мъри и всички се скриха. Ни вопъл, ни стон.
Създава се впечатлението, че Феро не успя да намери приятели в Ботев. Приятели, които да го защитят. По мъжки. Всички се покриха. Когато трябваше да се плюе по съдиите, сами звъняха на медиите. Сега - нищо... Мълчание. Защо?
Когато Феро отказа да говори в четвъртък на пресконфренция, не трябваше ли някой друг да го направи? Сашо? Палийски? Попов? Някой?... Някой, който да успокои обстановката. Някой да хвърли светлина. Някой да заяви, че има още най-малко 2 мача, в които Феро ще бъде старши треньор и се нуждае от подкрепа и спокойствие. Сега излиза, че всички са се примерили със ситуацията и Ботев просто ще доиграе полусезона. Няма да загуби от Етър и ще си отпадне за Купата. Излиза, че всичко за тази календарна година за Ботев приключи и на Колежа чакат месията с правилния футбол. Иначе ще чакат и 10 000 на реванша със Славия. Ама само ще ги чакат.
- botev_plovdlv
- Контакти:
Абе кое как се пише незнам ама знам че колкото и тъпи темички като тази да пуснете Феро е Пътник и СЛАВА БОГУ.Подари на Цска .Локо Пловдив.Берое и Славия мачовете.Другия продажник е Бобан Грънчаров тоя автогол срещу Лудогорец е умишлен.Също и червения картон срещу Локото който си изкара.Още в началото на сезона някои хора казаха че Бобан е много добър играч ама ПРОДАЖЕН