Чуждестранен треньор!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Чуждестранен треньор!!!
и как няма пари- сега има пари да се плащат на 10 човека отговорника!каква работа вършат те ? като се сложи само 1 човек ,ще има пари да му се плаща голямата заплата
the_red_devil написа:Нямам нищо против Стоилов! но на него му се мешат външни и вътрешни хора докато при един евентуален чужденец това няма да става!!!
+1
-
- Контакти:
манолев имал "голямо самочувствие, ама без покритие" - цитат на ловеца! обаче е неизменен титуляр...ташак, драги зрители...
-
- Контакти:
david_villa написа:mikata написа:Чуждестранен треньор трябва
+1. Стига разни Мъровци, Пацовци и пр., котио са лесни за манипулация. Голямо име от чужбина, както направиха в Ейре.
+1
bigbonusprize написа:Защо не искахте чуждестранен треньор последните 20 години, когато начело на национала бяха само чорбари? Сега дойде левскар и се почна. Слаби сме незнам си какво, чуждестранен треньор... Стоилов ще ни класира на следващият мондиал. Помнете ми думата... Снощи създадахме повече положения, от който и да е друг мач...
Лично аз съм за чужд треньор още след провала на Зума. Бях против Тройчо Младенов,против Пламен Марков,Стоичков,пак Марков и после Мъри. За да има обединение трябва чужд треньор. Твърдо съм за чужденец,но само качествен. При това сега е перфектния момент. Така и така не можеме да се класираме за Световното,следващите мачове не са от значение.Повечето първенства са едва в началото.Квалификациите за Евро 2012 започват след година и малко (поне така мисля). Перфектното време за нов треньор. Стига експерименти с "млади и перспективни" треньори. От тях стигнахме до това на мач на националния да се събират по 5-10 000 човека.
110 години любов!
- bigbonusprize
- Контакти:
toni petrovv написа:bigbonusprize написа:Защо не искахте чуждестранен треньор последните 20 години, когато начело на национала бяха само чорбари? Сега дойде левскар и се почна. Слаби сме незнам си какво, чуждестранен треньор... Стоилов ще ни класира на следващият мондиал. Помнете ми думата... Снощи създадахме повече положения, от който и да е друг мач...
абе, брато, италианците играха на ходом второто полувреме! и кажи ми какъв е тоя треньор, който непрекъснато обвинява играчите си за слабата игра - предният мач котев му беше виновен сега манолев!!!!!!!!!!
Да си го чул да обвиняава играчите? Това, че казва кой не се е представил на ниво не означава "заради теб паднахме". Факт е обаче, че Манолев в двата мача не се представи добре. Котев беше повече от слаб в първия мач.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Манолев го обвини Сирака,че бил играл слабо и не мислил за защитата.Което само доказва,че Стоилов има пълен неграмотник като помощник в национала и този неграмотник даже му е посочил поне 3-4 ма играчи които да повика.Двама от тях снощи бяха титуляри Сърмов и Янков пълни бездарници ама имат подходящите договори с правилните мениджърчета.
Да бе, бахти боклука е тоя Бербатов! Пазят го само Киелини, Канаваро и де Роси, пък той не може да ги мини, да измами Буфон и да вкара... пълен некадърник!
YNWA!
-
- Контакти:
"голямо самочувствие, ама без покритие" - цитат на сирака...
-
- Контакти:
е то оставаше и директно да каже заради тебе паднахме, щот си гола вода