Alternative написа:Хах през 80-та година...Хайде да видим до 70-та година,когато 60-те години имахме велик отбор с който станахме шампиони!
1967:
Локомотив 9 победи 3 равни Ботев 8 победи голова разлика 21:19 за Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alternative написа:Хах през 80-та година...Хайде да видим до 70-та година,когато 60-те години имахме велик отбор с който станахме шампиони!
ЕТО МАЛКО ИНФО...ЗНАМ,ЧЕ НЕ ВИ Е ПРИЯТНО,НО "РАМА" МЕ ЗАИНТРИГУВА!
КОГАТО БОТЕВ СТАВА ТРАКИЯ... БОТЕВИСТИТЕ ОСТАВАТ НЕДОВОЛНИ,ЗАЩОТО СЕ ЗАТРИВА СПАРТАК И СЕ ПРОМЕНЯ ИМЕТО НА ПАТРОНА НА ОТБОРА!НИКОЙ НЕ Е ХАРЕСВАЛ КОМУНЯГИТЕ...
plovdivram написа:Абе майна...... Абе аз и по-напред те питах... 'ма явно за пореден път ще повторя... ... Какво общо има историята ви с мачовете между Локомотв Пловдив и Ботев?!! :lol: т.е. как изведнъж от темата за дербитата и твърденията ви, че сте имали "тотално првъзходство" преди да дойде Жоро Илиев, изведнъж ти започна да постваш преписки от историята ви, които /пак казвам/ нямат нищо общо с темата и на всичкото отгоре по никакъв начин нямат връзка с твърдението ви, че сте ни мачкали през годините!!!
Аз лично очаквах да покажете на базата на статистиката от мачовете между двата клуба /линк от която ви дадох/ да ни покажете как сте ни мачкали!!! Вместо това... Получаваме неща, които си касаят само вас!!! ...
Стига празни думи!!! Защитете си поне веднъж както трябва твърденията!!!
plovdivram написа:AlternativeЕТО МАЛКО ИНФО...ЗНАМ,ЧЕ НЕ ВИ Е ПРИЯТНО,НО "РАМА" МЕ ЗАИНТРИГУВА!
КОГАТО БОТЕВ СТАВА ТРАКИЯ... БОТЕВИСТИТЕ ОСТАВАТ НЕДОВОЛНИ,ЗАЩОТО СЕ ЗАТРИВА СПАРТАК И СЕ ПРОМЕНЯ ИМЕТО НА ПАТРОНА НА ОТБОРА!НИКОЙ НЕ Е ХАРЕСВАЛ КОМУНЯГИТЕ...
Ха-ха...Странно, но след като спартаклии също се оказва, че са недоволни, заради доминиращата роля на Ботев при уговорка за равнопоставеност то нещо не ми се връзва... т.е. защо тогава не сте последвали примера на Локомотив и Марица, които няколко години преди вашето се обединяват, но само няколко месеца по-късно се разделят, защото обединението се е оказало неизгодно и за двете страни...
И като сте били толкова недоволни защо се е наложило Локомотив Пловдив да играе решаващата роля при възстановяването на Спартак?!!!...
Alternative написа:plovdivram написа:AlternativeЕТО МАЛКО ИНФО...ЗНАМ,ЧЕ НЕ ВИ Е ПРИЯТНО,НО "РАМА" МЕ ЗАИНТРИГУВА!
Ха-ха...Странно, но след като спартаклии също се оказва, че са недоволни, заради доминиращата роля на Ботев при уговорка за равнопоставеност то нещо не ми се връзва... т.е. защо тогава не сте последвали примера на Локомотив и Марица, които няколко години преди вашето се обединяват, но само няколко месеца по-късно се разделят, защото обединението се е оказало неизгодно и за двете страни...
И като сте били толкова недоволни защо се е наложило Локомотив Пловдив да играе решаващата роля при възстановяването на Спартак?!!!...
Всъщност,не са били доволни привържениците на отбора,но кликата от комуняги е решила отборът на Ботев да стане Тракия...Бкп/народната армия/ беше решила Ботев да стане неин клуб...ако имаш спомени,партията ако реши нещо,просто го прави!
Не съм писал,че сме имали тотално превъзходство в дербитата в годините!Превъзходството се е променяло във времето-това е!Защо според теб ние не празнуваме двете победи с по 5:0,и една с 5:2?
Идеята на Ботев е да победи Левски и Цска/винаги е било така през годините/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта