Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 11:29

Alternative написа:Хах през 80-та година...Хайде да видим до 70-та година,когато 60-те години имахме велик отбор с който станахме шампиони!

1967:
Локомотив 9 победи 3 равни Ботев 8 победи голова разлика 21:19 за Локомотив

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 сеп 2009 11:30

Абе майна... :) ... Абе аз и по-напред те питах... 'ма явно за пореден път ще повторя... ... Какво общо има историята ви с мачовете между Локомотив Пловдив и Ботев?!! :lol: т.е. как изведнъж от темата за дербитата и твърденията ви, че сте имали "тотално првъзходство" преди да дойде Жоро Илиев, изведнъж ти започна да постваш преписки от историята ви, които /пак казвам/ нямат нищо общо с темата и на всичкото отгоре по никакъв начин нямат връзка с твърдението ви, че сте ни мачкали през годините!!!

Аз лично очаквах да покажете на базата на статистиката от мачовете между двата клуба /линк от която ви дадох/ да ни покажете как сте ни мачкали!!! Вместо това :) ... Получаваме неща, които си касаят само вас!!! ...

Стига празни думи!!! Защитете си поне веднъж както трябва твърденията!!!
Последна промяна от plovdivram на 10 сеп 2009 11:38, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 сеп 2009 11:35

Alternative
ЕТО МАЛКО ИНФО...ЗНАМ,ЧЕ НЕ ВИ Е ПРИЯТНО,НО "РАМА" МЕ ЗАИНТРИГУВА!
КОГАТО БОТЕВ СТАВА ТРАКИЯ... БОТЕВИСТИТЕ ОСТАВАТ НЕДОВОЛНИ,ЗАЩОТО СЕ ЗАТРИВА СПАРТАК И СЕ ПРОМЕНЯ ИМЕТО НА ПАТРОНА НА ОТБОРА!НИКОЙ НЕ Е ХАРЕСВАЛ КОМУНЯГИТЕ...

Ха-ха... :) Странно, но след като спартаклии също се оказва, че са недоволни, заради доминиращата роля на Ботев при уговорка за равнопоставеност то нещо не ми се връзва... т.е. защо тогава не сте последвали примера на Локомотив и Марица, които няколко години преди вашето се обединяват, но само няколко месеца по-късно се разделят, защото обединението се е оказало неизгодно и за двете страни...
И като сте били толкова недоволни защо се е наложило Локомотив Пловдив да играе решаващата роля при възстановяването на Спартак?!!!...
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 11:38

plovdivram написа:Абе майна... :) ... Абе аз и по-напред те питах... 'ма явно за пореден път ще повторя... ... Какво общо има историята ви с мачовете между Локомотв Пловдив и Ботев?!! :lol: т.е. как изведнъж от темата за дербитата и твърденията ви, че сте имали "тотално првъзходство" преди да дойде Жоро Илиев, изведнъж ти започна да постваш преписки от историята ви, които /пак казвам/ нямат нищо общо с темата и на всичкото отгоре по никакъв начин нямат връзка с твърдението ви, че сте ни мачкали през годините!!!

Аз лично очаквах да покажете на базата на статистиката от мачовете между двата клуба /линк от която ви дадох/ да ни покажете как сте ни мачкали!!! Вместо това :) ... Получаваме неща, които си касаят само вас!!! ...

Стига празни думи!!! Защитете си поне веднъж както трябва твърденията!!!

Не съм писал,че сме имали тотално превъзходство в дербитата в годините!Превъзходството се е променяло във времето-това е!Защо според теб ние не празнуваме двете победи с по 5:0,и една с 5:2?Идеята на Ботев е да победи Левски и Цска/винаги е било така през годините/,победа над локомотив не е толкова сладка,въпреки,че в настоящето доста неща се промениха заради некадърното управления на лицето Д.х,и една победа над локомотив/в което доста се съмнявам/,ще ни дойде все едно сме били левски или цска.Селяка ни върна доста нива назад....Нормално е да му се радвате,въпреки,че не ви пожелавам подобна участ,защото дербито се обезсмисля,колкото и да пиша за победи над левски и цска...
Последна промяна от Alternative на 10 сеп 2009 11:45, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 11:41

plovdivram написа:Alternative
КОГАТО БОТЕВ СТАВА ТРАКИЯ... БОТЕВИСТИТЕ ОСТАВАТ НЕДОВОЛНИ,ЗАЩОТО СЕ ЗАТРИВА СПАРТАК И СЕ ПРОМЕНЯ ИМЕТО НА ПАТРОНА НА ОТБОРА!НИКОЙ НЕ Е ХАРЕСВАЛ КОМУНЯГИТЕ...

Ха-ха... :) Странно, но след като спартаклии също се оказва, че са недоволни, заради доминиращата роля на Ботев при уговорка за равнопоставеност то нещо не ми се връзва... т.е. защо тогава не сте последвали примера на Локомотив и Марица, които няколко години преди вашето се обединяват, но само няколко месеца по-късно се разделят, защото обединението се е оказало неизгодно и за двете страни...
И като сте били толкова недоволни защо се е наложило Локомотив Пловдив да играе решаващата роля при възстановяването на Спартак?!!!...

Всъщност,не са били доволни привържениците на отбора,но кликата от комуняги е решила отборът на Ботев да стане Тракия...Бкп/народната армия/ беше решила Ботев да стане неин клуб...ако имаш спомени,партията ако реши нещо,просто го прави! :roll:
Изображение
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 11:45

Alternative написа:
plovdivram написа:Alternative

Всъщност,не са били доволни привържениците на отбора,но кликата от комуняги е решила отборът на Ботев да стане Тракия...Бкп/народната армия/ беше решила Ботев да стане неин клуб...ако имаш спомени,партията ако реши нещо,просто го прави! :roll:

Брей, папагалите като говедата ще се изкарат още малко мъченици по време на комунизма. НЕ ПРЕНАПИСВАЙТЕ ИСТОРИЯТА. ВСЕ ОЩЕ ИМА ЖИВИ ХОРА СЪС СПОМЕНИ ОТ ТОВА ВРЕМЕ.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 сеп 2009 11:51

Alternative
Не съм писал,че сме имали тотално превъзходство в дербитата в годините!Превъзходството се е променяло във времето-това е!Защо според теб ние не празнуваме двете победи с по 5:0,и една с 5:2?

Ха-ха... ами то си е ваша работа какво ще празнувате и какво не...
А разликата между онези 5:0 /на два пъти/ и онова 5:2 с това 7:3 е, че тогава не се е налагало някой измежду тези, от които сега се отричате да слиза и да забранява да се вкарват повече голове... т.е. да се смилявате над нас, което си е направо унижение!!!

Alternative
Идеята на Ботев е да победи Левски и Цска/винаги е било така през годините/

Ха-ха... и на това ли си вярвате вече... Ако за Левски мога да се съглася на 100%, че е така... то за ЦСКА си е направо смешно твърдението ти... Та вие им бяхте по-малкия брат бе майна... Та нали точно вие сте първите, които ни спират по пътя към титлата 73-ра година, за да може по-големият брат да триумфира... Като ви е такава "идеята", защо "радетелите за доброто на плодивският футбол" запиват две загуби с по 1:3 от "големият" си противник, а в същото време дават всичко от себе си да "препънат" един отбор, който иначе не им е противник...
'начи к'во излиза...
- Вие хем сте радетели за пловдивския футбол...
- 'ем ние на вас не сме ви градски противник....
- 'ем ЦСКА винаги сте им скачали...
- 'ем накрая ни скачате "като за световно" в мач, който може да донесе на Пловдив още една титла и то за отбор, който не ви е иначе градски противник... и!!!
- 'ем услужливо полягате на иначе "големите" си съперници от ЦСКА, за да може титлата да отиде в София!!!

Много странно майна... Много...
Последна промяна от plovdivram на 10 сеп 2009 11:52, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 11:52

до staria:Абе буфер/защото си такъв/,защо все ми пишеш за комунягите?!Те ли слезнаха на терена на победят Барселона и Байерн?!Може би партията слезна на терена за да достигнем четвърт-финал за купата на купите през сезон 1962/63 година?!Стига,че става много натрапчиво,и започва много да мирише...
Изображение
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 11:56

Локомотив Пловдив:
1 път шампион на България - 2004
1 път вицешампион - 1973
7 бронзов медалист - 1941, 1945, 1947, 1969, 1974, 1992, 2005
1 път носител на Купата на Съветската Армия - 1983
5 пъти финалист за Националната купа - 1942, 1948, 1960, 1971, 1982
1 път носител на Суперкупата на България - 2004

Нека рамчето допълни градски и областни първенства, за тях нямам статистика.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 11:58

Аз ти пиша като привърженик,какво бихме искали да бъде...Факт е,че армията беше разделила отборите.Цска,Ботев,Славия,Сливен...срещу Левски,Локо сф и Локо пд.Всички отбори са били под влиянието на комунизма!Аз трябва ли да споменавам Левски колко пъти си е взимал мачовете срещу вас,и колко пъти са вкарвали по-малко голове от необходимото за да не ви унижава!?
Последна промяна от Alternative на 10 сеп 2009 12:01, променено общо 2 пъти.
Изображение
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”