За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

haha

Re: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Мнениеот haha » 09 дек 2012 14:53

Ако Тиквата вземе още един мандат (недай Боже), спокойно можем да закриваме държавата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 09 дек 2012 14:58

И аз съм за образователен ценз!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 дек 2012 15:01

dunavfc написа:А за магистралите,дори нямам желание да споря,човек който може да изрече малоумието "Асфалта не се яде" е човек който няма нужда да бъде просветлен,той просто е тъп...

Почти никой не омаловажава магистралите. Просто казваме че не трябваше да бъдат приоритет при тази тежка криза, не трябва да бъде приоритет и сигурността, а трябва на първо място да се мисли за физическото оцеляване на българския народ чрез по-високи доходи. Кратко и ясно.

Образователният ценз е интересна идея, която напълно споделям. Сигурен съм, че ГЕРБ биха загубили много повече от нейното реализиране. :geek:
Последна промяна от doktora25 на 09 дек 2012 16:02, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 дек 2012 15:10

Имам предложение !
На предстоящите избори да гласуваме за СЕБЕ СИ!
Ако някой има воля да учавствува в своето бъдеще и се интересува какъв е варианта това да се случи, нека декларира своята воля сега.
Надявам се да се обединим, независимо от фенските си и доскорошни политически пристрастия около желанието за по-добър, по-справедлив и по-независим от политическите и меркантилни практики живот.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 дек 2012 15:38

varnafen написа:И аз съм за образователен ценз!

хахаха
това е политически удобно за някои нещастни партийки!
също така определено смятам че един солиден процент от негласуващите са точно хора с умствен капацитет и висок образователен ценз! така де, ако спрем глупаците да гласуват, то тогава кой аджеба ще отиде до урните? то и затова всики през последните 20 години правят всичко възможно образователната система да произвежда негоден материал!
и защо трябва да има изискване към гласуващите, а иначе разни съмнителни индивиди да се промъкват в парламента, благодарение на безкрайните партийни листи?!?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 дек 2012 21:36

Не ги бутам,всички са мушмороци от класа.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 дек 2012 22:44

Докторе, комунист си и ти личи отдалече. Не се опитвай да вникнеш в синята идея. Просто баща ти и/или дядо ти са закърмени с "нас червеното знаме роди ни".
Просто недей да разсъждаваш върху концепциите на СДС и ДСБ.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Парламентарни избори - 2013

Мнениеот Foreigner » 09 дек 2012 22:52

obi4am_pirin написа:на предните избори гласувах за ГЕРБ но сега няма сила на света която да ме накара да гласувам пак за тях!

Много ми чудно тогава коя сила те накара да го сториш?
То не останаха партии... ха да видим дали някоя сила няма те блъсне към Пръмова.
...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 дек 2012 23:06

Аз само за ВМРО гласувам. Всичките са маскари, ВМРО поне имат много хубави български инициативи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 дек 2012 01:41

Без име написа:Докторе, комунист си и ти личи отдалече. Не се опитвай да вникнеш в синята идея. Просто баща ти и/или дядо ти са закърмени с "нас червеното знаме роди ни".
Просто недей да разсъждаваш върху концепциите на СДС и ДСБ.

В интерес на истината майка ми и баща ми никога не са се опитвали да влияят върху политическите ми убеждения, а пък баба ми и дядо ми още от малък са ме възпитавали да мразя комунистите и всичко, свързано с тях. Със синята идея може да се каже че отраснах. С годините обаче натрупах опит, образованието също изигра някаква роля и се научих да не гледам толкова тясно и еднопосочно на нещата. Не бих се определил като комунист или голям фен на БСП/БКП, не бих искал да имам нищо общо с която и да е партия, просто считам че:
1. една истинска лява политика, каквато никой в момента не предлага би била по-полезна за страната в този момент, също така и сближаване с Русия.
2. БСП е по-малкото зло от ГЕРБ
3. периодът между 1945-1989 е бил по-успешен за страната, отколкото последните 20 години и хората като цяло са живяли по-добре. Свързвам този период основно с трудолюбието на 2 поколения българи, със строителство, с по-голям ред. От 1989 г. насам има само грабеж, ликвидиране на всичко построено по-рано, ценностен упадък и обедняване, като признавам че т.нар. от вас комунисти също имат голяма роля в този процес.
4. Не мога по никакъв начин да оправдая избиването от тоталитарната власт на политическите противници, затова и като цяло имам отрицателно отношение към режима и в никакъв случай не искам да се върне в същия вид. В същото време обаче считам, че настоящата политика на правителствата е също форма на геноцид към българския народ защото насърчава неговото оглупяване, застаряване, недоживяване до пенсионна възраст и т.н. и т.н.
5. Всъщност лявата с дясната политика трябва да бъдат редувани, за да бъде постигнат баланс, но за тази цел задължително държавата трябва да има много широка намеса в икономиката и да работи с голям бюджет. Така наречените либерализъм и саморегулация на пазара са си чисто и просто управление на мутрите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”