За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес
Още не съм решил. Със сигурност няма да гласувам за ДПС & БСП.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Гласувайте, кой за когото иска, САМО НЕ ЗА БСП и сателитите - Кунка Мегленова и ДПС!
ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но са 1000 пъти по-добри от червените и техните подлоги от ДПС или май беше обратното БСП бяха подлоги на ДПС!
Дойдат ли пак червените, пак ще играе АЗЕР МЕЛИКОВ ПО ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ ПРЕД СЕРГЕЙКО и това ли забравихте?
Пак ли ще почнат с гласуването с чуждите карти, пак ли ще правим магистрала за 15 години?
Пак ли Р.Овч. ще подарява пари на Русия?
Достатъчно съм възрастен, за да помня и "ХУБАВОТО ТАТОВО ВРЕМЕ" и това сега!
Гади ми се от тая лява идея пълна с лъжи, измами и престъпления!
Като толкова червените бяха вдигнали пенсиите, защо пак са си най-ниски?
ГЕРБ не са намалявали пенсии, просто не ги увеличиха, ако бяха при червените по 1000-2000 лв. щеше ли на някой да му пука...
Това е поредната порция претоплена червена лъжа!
ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но са 1000 пъти по-добри от червените и техните подлоги от ДПС или май беше обратното БСП бяха подлоги на ДПС!
Дойдат ли пак червените, пак ще играе АЗЕР МЕЛИКОВ ПО ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ ПРЕД СЕРГЕЙКО и това ли забравихте?
Пак ли ще почнат с гласуването с чуждите карти, пак ли ще правим магистрала за 15 години?
Пак ли Р.Овч. ще подарява пари на Русия?
Достатъчно съм възрастен, за да помня и "ХУБАВОТО ТАТОВО ВРЕМЕ" и това сега!
Гади ми се от тая лява идея пълна с лъжи, измами и престъпления!
Като толкова червените бяха вдигнали пенсиите, защо пак са си най-ниски?
ГЕРБ не са намалявали пенсии, просто не ги увеличиха, ако бяха при червените по 1000-2000 лв. щеше ли на някой да му пука...
Това е поредната порция претоплена червена лъжа!
БСП----ИСКАМЕ СОЦИАЛИЗЪМ ОТНОВО...РАЗБИРА СЕ СЪВРЕМЕНЕН КАТО СКАНДИНАВЦИТЕ
гарфилд написа:НФСБ.Гласувах за тях на последните избори за президент и кметове,сега отново ще пусна за тях.
+1
- Jorkorazporko
Да си гласуват и да си се избират тия нещастници, мене не ми дреме! Властта не се променя, променя си само представителите, така че не виждам смисъл да си губя времето с пускане на бюлетина! Който и да е на власт ще е същото, единственото решение е пълна анархия ...
- Син до гроб
- Контакти:
За най-пробългарската и стара организация ВМРО !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
- KategorieC
- Контакти:
MCMXIII написа:Още не съм решил. Със сигурност няма да гласувам за ДПС & БСП.
+1916 . Доказано най-долната пасмина са либералите и левите!
Последна промяна от KategorieC на 09 дек 2012 10:52, променено общо 1 път.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
KategorieC написа:MCMXIII написа:Още не съм решил. Със сигурност няма да гласувам за ДПС & БСП.
+1916 . Доказано долната пасмина са либералите и левите!
и аз съм ЗА!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Ще гласувам с недействителна бюлетина ! 

Пфффф.... "За кой", човек....
Турбоеродираната тема за начетените интелектуалци (каквито сме всички в този форум), в която има фрапантна грешка още в заглавието...
По темата:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103350053077055&set=pb.100457570032970.-2207520000.1355041649&type=3&theater
На миналите избори Станишката плашеше бабите, че ако гласуват за Бойко ще получат Костов. На тези избори спокойно ще може да стресира по-младите, че ако гласуват за Костов и за СДС ще получат Бойко.

Положението в момента е мнго зле. Общо взето като да трябва да избереш кое л****о да изядеш, е**ти
Но ТРЯБВА да се гласува! Най-малкото защото точно неплатените, неманипулирани и непромити негласуващи биха могли да вземат някакво що годе смислено решение в стаичката за гласуване.
Аз гласувах за СДС в тази анкета... Въпреки че осъзнавам, колкото и нелепо да звучи, че май само комунягите биха могли да предотвратят задаващия се бойковски тоталитаризъм...

Турбоеродираната тема за начетените интелектуалци (каквито сме всички в този форум), в която има фрапантна грешка още в заглавието...

По темата:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103350053077055&set=pb.100457570032970.-2207520000.1355041649&type=3&theater
На миналите избори Станишката плашеше бабите, че ако гласуват за Бойко ще получат Костов. На тези избори спокойно ще може да стресира по-младите, че ако гласуват за Костов и за СДС ще получат Бойко.

Положението в момента е мнго зле. Общо взето като да трябва да избереш кое л****о да изядеш, е**ти

Аз гласувах за СДС в тази анкета... Въпреки че осъзнавам, колкото и нелепо да звучи, че май само комунягите биха могли да предотвратят задаващия се бойковски тоталитаризъм...