как може

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: как може

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 11:21

Vas.s.il написа:ЕМИЛ айде няма нужда да защитавате вашия любимец т.нар. Мъри.Всички го видяхме какъв тренъор е.Налага си разни некадърници от бившия и настоящ Левски и ей го разултата(резила).Като е голям тренъор я ми кажи защо Бате му скриха топката???Айде вън на и на Мърита и на Насковци и всякакви други боклуци!!!

Защо да не го защитавам?На мен ми харесва като треньор.Снощи просто ни липсваше гол.Това е.Ако бяха зачели гола на Стилян италианците умираха.А за това ,че БАТЭ са му скрили топката какво да кажа?Играчите на Литекс просто нямат манталитет на победители.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 сеп 2009 11:21

DukeUnv написа:
Vas.s.il написа:ЕМИЛ айде няма нужда да защитавате вашия любимец т.нар. Мъри.Всички го видяхме какъв тренъор е.Налага си разни некадърници от бившия и настоящ Левски и ей го разултата(резила).Като е голям тренъор я ми кажи защо Бате му скриха топката???Айде вън на и на Мърита и на Насковци и всякакви други боклуци!!!

Малко ли е направил за Левски и като цяло за коефициента на България, че да не го защитаваме? А и ти какво искаш да направим срещу Световния шампион?? Камо ли като гости.. Айде малко гледайте реалистично на нещата. Аз незнам вие победа ли очаквахте или какво? Беше ясно, че ще ни опукат яко. Само да дойде една загуба и се почва с некадърността? Когато бихме 4:1 Черна Гора никой нищо не каза? Като сте толкова разбирачи, професори бягайте да ставате треньори и проблема е решен с нашия състав, нали така? :)

Аз казах и в друга тема:Радвам се за успехите на Левски,Моля вземете си го отново в комплект със Сираков.Жънете красиви загуби и рейтинг.Само отървете България от тях

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 10 сеп 2009 11:24

hetfield написа:Аз казах и в друга тема:Радвам се за успехите на Левски,Моля вземете си го отново в комплект със Сираков.Жънете красиви загуби и рейтинг.Само отървете България от тях

А на негово място кой предлагаш да дойде? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 10 сеп 2009 11:25

Най-нормалното нещо беше да загубим от Италия няма какво да се заблуждаваме.А като защитавате отбора я ми кажете тогава защо не биха великите сили като Черна Гора,Грузия,Албания,Ейре и много много други.От тия вече футболисти не става или поне от по-голямата част.За ръководителите също.Само да дойде един германец начело и ще изгони половината играчи и ще е коренно различно положението.Ама вие май яко живеете в някаква заблуда за български футбол и като сте казали Левски та Левски.Не всичко се върти около тоя отбор разберете го.И вие сте на същия хал като националния.Раздваме се на победа над Черна Гора вече.Браво!!!Големи сме.А вие се радвате че сте били фк Баку.Браво и на вас.Страхотни сте :) :) :) Махайте розовите очила че иначе нищо добро не ни чака.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

shamar
Контакти:

Мнениеот shamar » 10 сеп 2009 11:27

кадърен и НЕ българин , просто защото такива няма

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 сеп 2009 11:27

DukeUnv написа:
hetfield написа:Аз казах и в друга тема:Радвам се за успехите на Левски,Моля вземете си го отново в комплект със Сираков.Жънете красиви загуби и рейтинг.Само отървете България от тях

А на негово място кой предлагаш да дойде? :roll:

Надявам се да не е българин,а ако все пак е такъв се надявам да не вика само играчи с които се познава и е работил,да не става както снощи Ювентус : Левски

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 11:34

Аз издигам кандидатурата на Любо Пенев за национален треньор по футбол

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 сеп 2009 11:36

hetfield написа:Надявам се да не е българин,а ако все пак е такъв се надявам да не вика само играчи с които се познава и е работил,да не става както снощи Ювентус : Левски

Аз освен Сърмов друг футболист на Левски не видях вчера. Сигурно Бербатов или Марто Петров? Хайде като си толкова запознат спретни ти един състав за вчеращния мач срещу Италия.. Ама да не е Ювентус : ЦСКА,че така не може.

Иначе най-нормалното се случи. Изпуснахме да биеме Ирландия и Черна Гора (там),решихме да скачаме на Италия,като гости. Прилична игра,липса на късмет и естествено бяхме по-слаби от Световният шампион.
110 години любов!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 11:37

ЕМИЛ написа:Аз издигам кандидатурата на Любо Пенев за национален треньор по футбол

Айде няма нужда. Любо да стои в ЦСКА и толкова.
Клаус Топмьолер, беше свободен, но не, Перуков назначи Стоилов. Грузия могат да си го позволят, България не може...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 11:41

AceVentura написа:
ЕМИЛ написа:Аз издигам кандидатурата на Любо Пенев за национален треньор по футбол

Айде няма нужда. Любо да стои в ЦСКА и толкова.
Клаус Топмьолер, беше свободен, но не, Перуков назначи Стоилов. Грузия могат да си го позволят, България не може...

Що бе?След треньор левскар е редно да дойде цесекар.Да има малко кръговрат в природата

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”