Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Re: Табаков и Васев!

Мнениеот sin_gobg » 10 сеп 2009 11:10

DukeUnv написа:Браво на Ратко! Крайно време беше да ги привикат за постоянно в първия отбор. Гледам, че и друг тренира с нас - Борислав Балджийски. Ама сега да но и да ги пускат да играят, а да не ги забият на резервната скамейка и да ги пускат за по 5 минути. А най-силно се надявам да пуснат Табаков срещу цска да им вкара гол.. Изображение

БРАВО РАТКО!!! Наистина беше крайно време Табаков, Балджийски и Васев да започнат да тренират с мъжкия отбор. Все пак това са едни от най-големите таланти на школата в момента. С нетърпение чакам да влязат в някои от мачовете от първенството. НАПРЕД СИНИ ТАЛАНТИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 сеп 2009 11:11

Вие май не разбрахте че са в първия отбор за 2-3 дена :lol: Ще видите, че най-късно в Понеделник няма да са там (макар и на мен да ми се иска да им се даде шанс) ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 11:16

futbolqga написа:Вие май не разбрахте че са в първия отбор за 2-3 дена :lol: Ще видите, че най-късно в Понеделник няма да са там (макар и на мен да ми се иска да им се даде шанс) ;)

Защо така мисиш ,че са за 2-3 дена в първият отбор?

Иначе браво на Радко.Сега вече всичко си зависи от момчетата.Дано покажат хъс и не си вирнат носовете

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 сеп 2009 11:18

ЕМИЛ написа:
futbolqga написа:Вие май не разбрахте че са в първия отбор за 2-3 дена :lol: Ще видите, че най-късно в Понеделник няма да са там (макар и на мен да ми се иска да им се даде шанс) ;)

Иначе браво на Радко.Сега вече всичко си зависи от момчетата.Дано покажат хъс и не си вирнат носовете

Защото нашите са пълни олигофрени - никой талантлив играч не се задържа при нас за дълго време (колкото искаш примери - най-пресен е Цачев)

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 10 сеп 2009 11:22

ЕМИЛ написа:

Абе и аз си мисля, че са в първия отбор до като се върнат националите, просто ги е привикал да запълнят бройката в тренировките. Иначе и на мен ми се иска да ги видя в игра за първия тим!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 11:24

Цачев зимата се прибира.Спокойно.Нека натрупа малко игрови минути.Всеки юноша който е показал качества му е било дадено шанс.Ще дойде времето и на Цачев

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 10 сеп 2009 11:26

gorg написа:Абе и аз си мисля, че са в първия отбор до като се върнат националите, просто ги е привикал да запълнят бройката в тренировките. Иначе и на мен ми се иска да ги видя в игра за първия тим!

Да първоначално е било така, ама прочети статията в гонг:

ТАБАКОВ И ВАСЕВ ОСТАВАТ В ПЪРВИЯ ОТБОР НА ЛЕВСКИ ЗА ПОСТОЯННО

Юношите на Левски Боян Табаков и Андреас Васев остават в първия тим на „сините” за постоянно, научи Гонг. Старши треньорът Ратко Достанич и екипът му са останали доволни от младоците и те ще продължат да тренират с представителната формация. От известно време същото прави и друг талант - Борислав Балджийски.

Младите попълнения обаче ще бъдат пращани да играят и за дублиращия състав, който е воден от Викторио Павлов.

В дублиращия отбор се завръщат да тренират Симеон Иванов и Георги Ангелов, които също се готвеха с мъжете през последните дни, заради отсъствието на националите, които Левски има.

Боян Табаков е централен нападател и е популярен с това, че наказва редовно ЦСКА в срещите между юношите на двата гранда. Андреас Васев пък играе като крило. Той е син на бившия футболист Юри Васев. Анди дебютира в контролата на Левски срещу Металург Скопие, която шампионите на България взеха с 2:0.
Изображение

Blue Man
Контакти:

Мнениеот Blue Man » 10 сеп 2009 11:29

futbolqga написа:
ЕМИЛ написа:

Защото нашите са пълни олигофрени - никой талантлив играч не се задържа при нас за дълго време (колкото искаш примери - най-пресен е Цачев)

Така е, но трябва да се опитва иначе няма въобще смисъл от школа!
Все някой ще има манталитета за упорита работа и раздаване на тренировки и мачове!
Все някой, някой ден! Но съм съгласен че това, което пречи на младите не е липса на талант, а нещо горе в главата - жени, дискотеки, прекомерно внимание и разглезеност, липса на достатъчна мотивация, мързеливост...незнам как се процедира вътре в школата, но явно не е правилно психологическата настройка и мотивация. Не е възможно да излизат само манекени, треньори и разбирачи на играта! а иначе имат толкова много талант, жалко...

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 10 сеп 2009 11:37

При положение,че имат картотека за Лига Европа,надали са дошли за 2-3 дена.Очаквам от Боби Табаков добри неща.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 10 сеп 2009 11:43

Предпочитам юноши пред ортета, тиберканин и др. скъпи наемници. Иначе Табаков е голяма надежда ма доколкото разбирам при него проблема е манталитета и глупави изцепки. Дано се вземе в ръце, че точно в момента при нападателите които имаме може да се наложи.
Изображение

Върни се в “Архив”