за мястото на Фо Поре има Румен Трифонов които аз мисля ще свърши същата работа, а защо не и по-добре. Гледам че взехме централен защитник и ме води на мисълта че все по сериозно се търси отбор на Г.Терзиев .. Чета коментари за Манев и Петков да си ги връщаме но си мисля че им е още рано и на двамата ... още повече ако се върне Петков какво ? къде ще играе ? в смисал че Херо няма да го пуска титуляр всеки мач да играе и така ще му се наруши ритъма .. по добре за него е да трупа мачове към момента ... нефтохимик да бие и да се класират за А група .. ето и младейки национал почнаха да го викат .. момчето се вийда че израства всеки мач евентуалното му връщане ще му се спре развитието .. така поне мисля аз мойе и да бъркам.
И ето Порето и Терзиев ... евентуално още 1 да продадат от тримата ни чернокойи в атака ... другите според мен не трябва да се барат а да се вземат нови популнения пак фрее трансфер и да се гради над тях отбора за пролетта..
Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Момчета, който е свободен да посети утре контролата от 14.00 часа на Кампуса. Оказва се, че същата е по настояване на Херо. Днес вечерта се видях с Пинко, който беше много ядосан от загубата, но ми каза, че в отбора в момента има един литовец, който засега оставя отлични впечатления и Херо иска да го види в игрова обстановка, за да вземе по-бързо решение, защото се страхува да не го отмъкнат.
-
- Контакти:
Левски поиска да подпише със сина на Пеле
Sportni.bg 06.12.2012
Ново попълнение очакват в Левски в началото на зимния трансферен прозорец. Това е младият талант на Черноморец Пламен Димов, пише вестник "Тема Спорт".
22-годишният защитник е син на скаута на бургазлии Диян Петков, известен още като Диди Пелето. Той направи доста добро впечатление с изявите си тази есен.
Младокът изигра 13 мача за "акулите" заради контузии и наказания на основните футболисти в тази зона Траян Дянков и Николай Николов.
"Сините" вече са пратили официално запитване за цената на бранителя. Тя е около 200 хил. евро. Още разговори ще има след края на есенния дял на шампионата.
Освен с Димов, Черноморец може да се раздели с още един основен играч. Този път обаче посоката е чужбина, а не "А" група.
Дефанзивният халф Цветомир Цонков, който стига и до националния отбор, е поискан от турския Коняспор.
Тепърва трябва да има преговори, но бургазлии няма да поискат баснословна сума. Все пак Цонков е на 32 години.
Sportni.bg 06.12.2012
Ново попълнение очакват в Левски в началото на зимния трансферен прозорец. Това е младият талант на Черноморец Пламен Димов, пише вестник "Тема Спорт".
22-годишният защитник е син на скаута на бургазлии Диян Петков, известен още като Диди Пелето. Той направи доста добро впечатление с изявите си тази есен.
Младокът изигра 13 мача за "акулите" заради контузии и наказания на основните футболисти в тази зона Траян Дянков и Николай Николов.
"Сините" вече са пратили официално запитване за цената на бранителя. Тя е около 200 хил. евро. Още разговори ще има след края на есенния дял на шампионата.
Освен с Димов, Черноморец може да се раздели с още един основен играч. Този път обаче посоката е чужбина, а не "А" група.
Дефанзивният халф Цветомир Цонков, който стига и до националния отбор, е поискан от турския Коняспор.
Тепърва трябва да има преговори, но бургазлии няма да поискат баснословна сума. Все пак Цонков е на 32 години.
Ай стига са ни взимали играчи Левски.Абсурд е да платят 200 000 евро,а и ако отиде и него ще го съсипят като Старокин,а може и да е резерва,което пак ще спре развитието му за сметка на някой анонимник от чужбина.При нас ще може да се развие още и да го продадем в някой приличен отбор от Европа за поне 400 000 евро.
Мисля че трябва да продадем Цонков ако вземем 150 000 евро е добра сделка за футболист на 32 години.
Мисля че трябва да продадем Цонков ако вземем 150 000 евро е добра сделка за футболист на 32 години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Ето едно мнение на фен на акулите .
vannistelroy Бургас, България
09:00 06.12.2012
Пламен Димов се включи много добре в защитата на Черноморец. Това момче има потенциал да играе в голям отбор. Не ми се иска обаче този отбор да е Левски,но какво ли не прави безпаричието...
Така ще е,докато "акулите" нямат основен спонсор,който да ги стабилизира финансово,те ще си продават добрите футболисти на големите отбори за да закърпят положението.
Мога само да се радвам,че Черноморец винаги вади някой талант,който да е в полезрението на "големите"
Да е жив и здрав Херо,и дано да имаме късмета някой ден тези момчета да си останат в Черноморец и да се развият там,а не само да разпродаваме!
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:Ай стига са ни взимали играчи Левски.Абсурд е да платят 200 000 евро,а и ако отиде и него ще го съсипят като Старокин,а може и да е резерва,което пак ще спре развитието му за сметка на някой анонимник от чужбина.При нас ще може да се развие още и да го продадем в някой приличен отбор от Европа за поне 400 000 евро.
и аз мисля че за ЦОНКОВ едни 150 000 евро са добри пари с оглед на годинките му апък и тои сам разбира че това е последна възмойност да искара някои лев още от футбола преди да се окачи обувките на пирона ... Там имаме Балтанов на тази позиция и липсата му няма да е фатална.
Чуват се едни работи за Румен Трифонов за Локо сф .. за Дани Младенов и Черно море ... не ми се иска да са вярни ... ще гледаме ще видиме

Не чакайте трансфер за Цонков
още дълго време ще продължи да ни радва.

Със сигурност за Румен каквото и да пише е грешно,пък да не говорим точно за Локо Сф.

Чуват се едни работи за Румен Трифонов за Локо сф .. за Дани Младенов и Черно море ... не ми се иска да са вярни ... ще гледаме ще видиме
Със сигурност за Румен каквото и да пише е грешно,пък да не говорим точно за Локо Сф.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
От ръководството на Черноморец вече умуват къде да проведат зимната си подготовка. Засега има вероятност отборът да се готви в Анталия и в Агиа Напа. Сериозна е и възможността обаче „акулите“ да прекарат подготовката си в България, всичко зависи от финансовите разчети и каква сума ръководството може да отдели за зимния подготвителен цикъл. Един 10-дневен лагер в чужбина заедно с таксите за тренировки и контроли струва около 40 000 евро. В България сумата е значително по-малка, но и условията ще са много по-тежки, отбелязва "Меридиан Мач". Все пак предвид очакваните трансфери на Георги Тезиев, Яник Боли, Юсуф Уатара и Пламен Димов „акулите“ могат да регистрират добри приходи и да заминат за по-топла дестинация през януари и февруари.
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:От ръководството на Черноморец вече умуват къде да проведат зимната си подготовка. Засега има вероятност отборът да се готви в Анталия и в Агиа Напа. Сериозна е и възможността обаче „акулите“ да прекарат подготовката си в България, всичко зависи от финансовите разчети и каква сума ръководството може да отдели за зимния подготвителен цикъл. Един 10-дневен лагер в чужбина заедно с таксите за тренировки и контроли струва около 40 000 евро. В България сумата е значително по-малка, но и условията ще са много по-тежки, отбелязва "Меридиан Мач". Все пак предвид очакваните трансфери на Георги Тезиев, Яник Боли, Юсуф Уатара и Пламен Димов „акулите“ могат да регистрират добри приходи и да заминат за по-топла дестинация през януари и февруари.
Малко не е вярна информацията.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Руският Амкар Перм ще се окаже спасителен бряг за финансовите проблеми на Черноморец. "7 дни спорт" научи, че бившият клуб на Димитър Димитров-Херо и Мартин Кушев е готов да извади сериозна сума за левия бек на бургазлии Жереми Фо-Поре. Руснаците дори скоро са идваш, за да наблюдават изявите на французина. От Черноморец са категорични, че той ще струва между 400 и 500 хил. евро.
Съгледвачите от Перм са харесали и Георги Терзиев, но централният бранител се е оказал прекалено скъп за тях. Почти сигурно обаче и той ще напусне "Лазур", след като тимът има да изчиства още финансови задължения. Неговата цена обаче е около 1,5 млн. евро.
След загубата от Литекс в последния есенен кръг на "А" група в Черноморец насочват вниманието си изцяло към реванша за купата срещу Локомотив Сф. Бургазлии паднаха в първия двубой с 1:3 и имат да заличават пасив от два гола. Въпреки това те отчитат като предимство попадението си на чужд терен.
За мача в събота на стадион "Лазур" Херо няма да може да разчита на защитника Венелин Филипов, който получи червен картон на мача в Ловеч. Ще отсъства и офанзивният халф Гаел, който се лекува от разкъсани мускулни влакна на бедрото.
500 хилки за Поре е добре,но цената на Георги Терзиев ме разби.
cena62 Каква е вярната информация?
Съгледвачите от Перм са харесали и Георги Терзиев, но централният бранител се е оказал прекалено скъп за тях. Почти сигурно обаче и той ще напусне "Лазур", след като тимът има да изчиства още финансови задължения. Неговата цена обаче е около 1,5 млн. евро.
След загубата от Литекс в последния есенен кръг на "А" група в Черноморец насочват вниманието си изцяло към реванша за купата срещу Локомотив Сф. Бургазлии паднаха в първия двубой с 1:3 и имат да заличават пасив от два гола. Въпреки това те отчитат като предимство попадението си на чужд терен.
За мача в събота на стадион "Лазур" Херо няма да може да разчита на защитника Венелин Филипов, който получи червен картон на мача в Ловеч. Ще отсъства и офанзивният халф Гаел, който се лекува от разкъсани мускулни влакна на бедрото.
500 хилки за Поре е добре,но цената на Георги Терзиев ме разби.

[center]R.I.P[/center]