Лудогорец-есенен първенец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nikoko
Контакти:

Re: Лудогорец-есенен първенец

Мнениеот nikoko » 08 дек 2012 19:30

Аз съм Левскар и признавам, че макар и да имаше мачове, в които съдиите ви подпряха, заслужено сте първи.
Имайте предвид обаче, че формата ви от миналата година върви стремглаво надолу и това ще продължи.
Не може да чакате Миро Иванов, Бадема, Станислав Генчев, Минев и тнт, да заиграят по-добре, това са хора над 30 години, които играят последните си мачове на "високо" ниво, а техни адекватни заместници в отбора ви не виждам....
Миналата година не ви стигна малко да отстраните Динамо Загреб, които между другото бяха доста слаб отбор. Догодина който и да ви хване ви пише две тройки и пак ше избивате комплекси на родна сцена.
Лошото е, че това важи за почти всички български отбори!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 дек 2012 19:34

m.unaited forever написа:Предпочитам Лудогорец да станат 1-ви и да се борят за групите на ШЛ... На Левски и ЦСКА сме се нагледали :)

То нали участваха,какво направиха,че не помня :lol: Нещо 96 минута ми идва в главата ?

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 08 дек 2012 19:39

И аз се присъединявам към болшинството, че Лудогорец заслужено ще зимува на върха. Дори и спадът с 20-30% в играта в сравнение с миналия сезон, не се оказа фатален - очевидно, че в ЦСКА и Левски нивото е още по-ниско в сравнение с миналата година. В директните мачове победите на Лудогорец бяха заслужени, както и срещу Литекс в Ловеч. Единствено срещу Ботев не заслужаваха победата, но понякога и шанса /и съдията/ помага. В интерес на истината и преследвачите имаха мачове, в които не заслужаваха победата или загубата - Левски срещу Черноморец, Ботев Враца и донякъде с Литекс. ЦСКА не заслужаваше да загуби в Ловеч, както пък заслужаваше да победи Ботев, но това е футбола - късметът е много важен. Във всички случаи предстои много интересна пролет като процентите според мен и с оглед програмата са: Лудогорец - 40%, Левски - 30%, ЦСКА - 30%.
Последна промяна от vayk на 08 дек 2012 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 дек 2012 19:40

m.unaited forever написа:Предпочитам Лудогорец да станат 1-ви и да се борят за групите на ШЛ... На Левски и ЦСКА сме се нагледали :)

Я си гледай там английския отбор и не давай много съвети!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 дек 2012 19:41

Иначе,наистина формата и класата на Лудогорец намаля драстично.Имаше един период в играта на Лудогорец,който си мислех,едва ли не,че който и отбор да им се падне,ще го отнесе,сега ги гледам с Монтана и се чудя,дали ще могат да победят лесно,както се очаква...Срящу ЦСКА играха отвратително и двата мача,особено вторият мач беше потресаващ,нямаха нито едно положение до гола.
Последна промяна от dunavfc на 08 дек 2012 19:42, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 дек 2012 19:42

Жоржиньо написа:

То нали участваха,какво направиха,че не помня :lol: Нещо 96 минута ми идва в главата ?

Динамо ако беше набарало Левски щяхме да гледаме два мача в които сините са смачкани,изядени и изплюти от хърватите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 дек 2012 19:43

Жоржиньо написа:

Е те поне стигнаха до 96-та минута,докато други си ги биха рано -рано .... :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 дек 2012 19:43

честито на крейзитата, реално заслужават най - много да са първенци! Дано милия ми ЦСКА да вземе купата, защото титлата и тази година ще е зелен!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 дек 2012 19:45

dunavfc написа:Иначе,наистина формата и класата на Лудогорец намаля драстично.Имаше един период в играта на Лудогорец,който си мислех,едва ли не,че който и отбор да им се падне,ще го отнесе,сега ги гледам с Монтана и се чудя,дали ще могат да победят лесно,както се очаква...Срящу ЦСКА играха отвратително и двата мача,особено вторият мач беше потресаващ,нямаха нито едно положение до гола.

Миналия сезон никой не познаваше играчите и стила на Лудогорец и затова мачкаха така.Все пак много малко са тези които са вярвали,че отбора ще стане шампион в дебютния си сезон.Тази година отборите се пригодиха към стила им и затова е по-трудно да вкарват голове.Да видим какви играчи ще вземат сега,защото ясно се вижда че имат крещяща нужда от качествен нападател.
Последна промяна от Parmalat на 08 дек 2012 19:46, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 дек 2012 19:46

Parmalat написа:
Жоржиньо написа:

Динамо ако беше набарало Левски щяхме да гледаме два мача в които сините са смачкани,изядени и изплюти от хърватите.

Кратко,точно и ясно.

Върни се в “Лудогорец”