ЛЕВСКИ - Жилина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски Жилина - НИЩО СЕ НЕЗНАЕ!!!
Ти не е лощо да разбереш че това не ти е квартално дерби а Футболен мач на който два отбора се изправят един срещу друг за влизане в групите на УЕФА ,щом за тебе е една игра значи много много не разбираш от ФУТБОЛ МОМКО!
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
- POPCORN
- Контакти:
Аз не виждам кой за какво ще плаче!Очаква се Левски да бият най-после, но ако отпаднат определено ще е голям смях!Освен, за реване ако имаш предвит феновете на Левски.Но ако отпаднат , найстина може би ще е голям резил вече
Но все пак не ми се вярвя и тоя път да отпаднат!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Определено си е просто една игра, нека резултатът от нея не те кара да се напиеш от радост или мъка и съвсем да зарежеш часовете по български 

Е, много ясно, че нищо се "незнае", ама...ще ги мачкаме сигурно....влезем ли в групите нещата ще потръгнат затова...прасетата да мълчат!!!
Е,какво не се знае?Лефски не са толкова зле,че да паднат от (У)жилина,нали?!?Все пак 1:1 като гости им дава сериозни шансове,пък и Жилина са доста по-слаби от БАТЕ като гледам.Абе незнам би трябвало левски да продължи напред.Може би 0:0 или 1:0 .
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
XARHTNA написа:Е, много ясно, че нищо се "незнае", ама...ще ги мачкаме сигурно....влезем ли в групите нещата ще потръгнат затова...прасетата да мълчат!!!
Сега и турнира за "бедните" е спасение за Левски, а пък точеха зъби за ШЛ и дори 7-те милиона го бяха похарчили. Няма да потръгнат нещата, защото ГЕРЕН означава говеждо или овче пасище, а там където говеда или овце пасат нищо свястно не може да излезне.
Незнам защо тези момчета-чорбета изобщо пишат за европейски турнири тази година. А ко не ме лъже паметта те проиграха тази си привилегия. Дали Левски ще бие оставете на на слевскарите да коментираме, защото ние все още сме там зад граница а вие няма и да отидете. А относно мача, единствения по-слаб отбор от Жилина е този на Бате Борисов, независимо от резултата снощи. 

- POPCORN
- Контакти:
Аре вземи млкъни !Зад граница ти е и мозъка то е ясно!То от 3 години нямате победа в Европа и ми се фукаш, че сте зад граница!Амана от идиоти!Ако моя отбор беше така щеше да ме е срам а не се хваля!Амана от сини .. бе!И не си ти този който ще казва кой какво да коментира и какво да не коментира!Както днеска сте зад граница утре може да не сте...така, че не ми се хвали много много!Аман от простотиите ви
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- ***cska***
- Контакти:
gencho написа:Незнам защо тези момчета-чорбета изобщо пишат за европейски турнири тази година. А ко не ме лъже паметта те проиграха тази си привилегия. Дали Левски ще бие оставете на на слевскарите да коментираме, защото ние все още сме там зад граница а вие няма и да отидете. А относно мача, единствения по-слаб отбор от Жилина е този на Бате Борисов, независимо от резултата снощи.
Вие като не сте в Шампинската лига,не коментирате ли мачовете от снощи?

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
До отворенгясите в червено: Ало прасенца, утре да няма жални квичения във форумите.