Славия - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Честита победа и от мен.Жалко,че се разиграхме на края на сезона,но спечелихме важни мачове.Предстой на глед протокелен мач с Черно Море,но трябва да подходим сериозно към него.Терена пак,ще е ужасен ! Дано се опазим от контузии.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
ralka_levskarka написа:granfor написа:Кога за последно Славия са играли истински срещу Левски????
А голмайстора ви Силва го видяхме срещу Сараево, Лудогорец, Литекс и ЦСКА, то в такива уредени мачове аз ще вкарам 3 гола.
Можете ли да ми кажете И. Вуцов, каква длъжност изпълнява в Левски??????
Мен ми се струва, че го върнахте за да помага в уреждането на мачове.
Цялата власт се е заела с това, не само Вуцов![]()
В кой от тези мачове Силва игра?
срещу ЦСКА кой от половин метър от голлинията не успя да я вкара??????

Stanislav_Ivanov написа:Честита победа и от мен.Жалко,че се разиграхме на края на сезона,но спечелихме важни мачове.Предстой на глед протокелен мач с Черно Море,но трябва да подходим сериозно към него.Терена пак,ще е ужасен ! Дано се опазим от контузии.
"Разиграли сте се", ха ха хах
срещу кого????? Кръводаритея Славия ли?????

granfor ли си галфон ли си, а се поинтересувай малко и тогава пиши глупости в единия мач Силва влиза за около 20 мин 

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
granfor написа:Stanislav_Ivanov написа:Честита победа и от мен.Жалко,че се разиграхме на края на сезона,но спечелихме важни мачове.Предстой на глед протокелен мач с Черно Море,но трябва да подходим сериозно към него.Терена пак,ще е ужасен ! Дано се опазим от контузии.
"Разиграли сте се", ха ха хах
срещу кого????? Кръводаритея Славия ли?????![]()
То всеки отбор който бием е слаб ..

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
granfor написа:
Като си толкова отворена Левскарка, мога да ти кажа, че е играл във всички тези мачове, със Сараево и в двата мача![]()
![]()
Сигурен ?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
harka1914 написа:granfor написа:Кога за последно Славия са играли истински срещу Левски????
А голмайстора ви Силва го видяхме срещу Сараево, Лудогорец, Литекс и ЦСКА, то в такива уредени мачове аз ще вкарам 3 гола.
Айде лапай и се потапяй, палячо! :D А на всички левскари ЧЕСТИТО! Навлизаме във форма, дано през паузата да вземат точните попълнения, повечко и сериозни контроли и май месец шампиони!))
На пролет ще ви секне формата срещу Лудогорец, Литекс и ЦСКА, към края на първенството срещу Славия пак ще изригнете и след това идва поредният Сараево

- ralka_levskarka
- Контакти:
granfor написа:ralka_levskarka написа:granfor написа:Кога за последно Славия са играли истински срещу Левски????
В кой от тези мачове Силва игра?
срещу ЦСКА кой от половин метър от голлинията не успя да я вкара??????![]()
![]()
И колко игра бе?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Честита победа на Левски! Напълно заслужена! Много красив първи гол на Силва! Това е - вкарваш два, три гола от игрови ситуации и неотсъдените дузпи спират да тежат!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
granfor написа:"Разиграли сте се", ха ха хах
срещу кого????? Кръводаритея Славия ли?????![]()
Всички са ни кръводарители.Дори вие