КБ: Локо София - Черноморец Краен резултат 3-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: КБ: Локо София - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот ntodorov » 06 дек 2012 09:12

Bartolomej написа:Доколкото разбрах , макар и малка и въпреки лошите условия със снеговалежа , агитката ни не е спряла да подкрепя отбора и за благодарност накрая целия отбор е поздравил момчетата , а някои са имали честта да се приберат с автобуса им :)

Явно, когато сме повече не вярват, че сме ние...Над 20 човека ли сме - не ни броят за живи. :mrgreen:
[offtopic]Шегувам се... :P Истината е, че когато сме повече винаги им прави впечатление и имат настроение за игра . Така поне Чилика каза на Хепи.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 08 дек 2012 15:38

ntodorov написа:
Bartolomej написа:Доколкото разбрах , макар и малка и въпреки лошите условия със снеговалежа , агитката ни не е спряла да подкрепя отбора и за благодарност накрая целия отбор е поздравил момчетата , а някои са имали честта да се приберат с автобуса им :)

Явно, когато сме повече не вярват, че сме ние...Над 20 човека ли сме - не ни броят за живи. :mrgreen:
[offtopic]Шегувам се... :P Истината е, че когато сме повече винаги им прави впечатление и имат настроение за игра . Така поне Чилика каза на Хепи.[/offtopic]

Абе .. не знам колко са били нашите в Шопия ама на реванша трябва да сме много ... Трябва да сме силни за да могат и момчетата да си повярват и да изиграят този мач като финал ... за да се класираме за следващата фаза през пролетта !!! Така че даите им нуйната подкрепа !!! ХАИДЕ АКУЛИИИИИИИИИ !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2012 14:27

tyranta написа:
ntodorov написа:

Абе .. не знам колко са били нашите в Шопия ама на реванша трябва да сме много ... Трябва да сме силни за да могат и момчетата да си повярват и да изиграят този мач като финал ... за да се класираме за следващата фаза през пролетта !!! Така че даите им нуйната подкрепа !!! ХАИДЕ АКУЛИИИИИИИИИ !!!

След гостуването в Ловеч няма, как да се съмнявам, че футболистите няма да имат нужната подкрепа.
Един футболист от нашите беше убеден, че ще елиминираме Локо-то...Аз съм реалист. Ще ни бъде трудно, но не и невъзможно де.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2012 17:19

ntodorov написа:
tyranta написа:
ntodorov написа:

След гостуването в Ловеч няма, как да се съмнявам, че футболистите няма да имат нужната подкрепа.
Един футболист от нашите беше убеден, че ще елиминираме Локо-то...Аз съм реалист. Ще ни бъде трудно, но не и невъзможно де.

Ops. След това 1:1 срещу ЦСКА наистина ще ни бъде много, много трудно срещу Локо Сф. Отбор, който явно е играел демонстративно слаб футбол по времето на Тони Велков. Да ги победим може да е по-лесно, но с два чисти гола ще да е трудно, но дай боже...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 дек 2012 18:33

ntodorov написа:Ops. След това 1:1 срещу ЦСКА наистина ще ни бъде много, много трудно срещу Локо Сф. Отбор, който явно е играел демонстративно слаб футбол по времето на Тони Велков. Да ги победим може да е по-лесно, но с два чисти гола ще да е трудно, но дай боже...

Мдаааа,и аз това си мислих. :roll: Дори и след мача в София си го помислих.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2012 18:39

subzero написа:
ntodorov написа:Ops. След това 1:1 срещу ЦСКА наистина ще ни бъде много, много трудно срещу Локо Сф. Отбор, който явно е играел демонстративно слаб футбол по времето на Тони Велков. Да ги победим може да е по-лесно, но с два чисти гола ще да е трудно, но дай боже...

Мдаааа,и аз това си мислих. :roll: Дори и след мача в София си го помислих.

И с Вальо си говорехме, че не може играчи, като Борносузов, Дани Пеев, Гошо Христов, Велев, Добрев, Галчев, Св. Петров, Антонио Павлов, Телкийски и др. да играят толкова слабо. Имаше нещо в този отбор и вече подозирам, какво е било то. Другия вариант е кокала да е новия "висш" трЕнер в БГ. :roll:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 дек 2012 18:43

ntodorov написа:И с Вальо си говорехме, че не може играчи, като Борносузов, Дани Пеев, Гошо Христов, Велев, Добрев, Галчев, Св. Петров, Антонио Павлов, Телкийски и др. да играят толкова слабо. Имаше нещо в този отбор и вече подозирам, какво е било то. Другия вариант е кокала да е новия "висш" трЕнер в БГ. :roll:

А,бе не знам,ама май където е Велков има бойкот.... :mrgreen: А Кокала не е случаен трЕнер и лошото е,че на Херо напоследък не му върви срещу него.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 дек 2012 18:48

Ми само си хабите нервите с рязане от съдии и т.н. Херо може и да е най-добрия треньор,ама явно не знае кво да прай или ПСФК(ръководството) не иска да играе в Европа
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2012 18:53

Тяната Колев каза, че в първия мач буквално не е видял топката за третия гол. :P
Стадиона е станал снежна картинка в края на мача, но на никой не му е дошло на акъл да се смени топката по-рано...Впрочем за този трети гол ( дай боже да не е фатален) всички говореха с насмешка, но никой не вини друг освен себе си. Имало е и доза подценяване, както на обстановката, така и на игровите възможности на Локо Сф...нямаше и как да бъде след, като две седмици преди този мач отнесохме същия този отбор на същия този стадион с такава подозрителна лекота и феерия. :P

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 дек 2012 18:54

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ми само си хабите нервите с рязане от съдии и т.н. Херо може и да е най-добрия треньор,ама явно не знае кво да прай или ПСФК(ръководството) не иска да играе в Европа

Всъщност Черноморец е на 2(две) точки от Европа. Нали се сещаш,че ако не искаха щяха да са около 8-9 място. Не,че е късно де. И като каза за неискане,искаше ли ръководството на ПФК-то да играете в А група този сезон ??? :roll:

Върни се в “Черноморец”