Fabrizio Ravanelli написа:CTAHKO написа:Кажи ми на колко годинки си,от колко гледаш футбол,за да ти кажа какво не си виждал
П.П. Иначе,Ицето си е голямРеспект
Може би и аз като теб съм на... 14/88
Наборче

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Fabrizio Ravanelli написа:CTAHKO написа:Кажи ми на колко годинки си,от колко гледаш футбол,за да ти кажа какво не си виждал
П.П. Иначе,Ицето си е голямРеспект
Може би и аз като теб съм на... 14/88
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
harka1914 написа:Големи сте смешници повечето фенове на розовите, ама честно такива сте! Първо всеки нормален фен на Левски и на футбола на първо място уважава и признава спортните успехи на Стоичков, но защо трябва да го изгигаме в култ и да му лепваме етикети от сорта на "български герой", какво като е добър футболист и е постигнал успехи на международно ниво, просто е добър в професията си, а тя е комерсиална и оттам идва популярността, но не виждам нищо героично в това, особено имайки впредвид какъв уникален галфон е като човек, нещо което ежедневно доказва с поведението си. А относно прословутата анкета, която Гунди спечели, се дразните понеже той е футболист на Левски, ако беше от ЦСКА нямаше да имате нищо против, че е спечелил за сметка на Стоичков. Примерно ако Д.Якимов го бяха избрали за номер 1, всичко щеше да е ок за вас, затова сте и смешни, само ревете за щяло и нещяло, постоянно сте ощетени и онеправдани, не ви ли писна най-накрая!??!??
Аз лично не съм гледал Гунди на живо и немога да дам оценка кой е бил по-добър, а Стоичков съм го гледал и беше много добър според мен(за него като човек си имам отделно мнение, което не е особено положително, но това е друга тема).
П.С. Стоичков е един от най-добрите български футболисти които съм гледал, наред с Любо Пенев и Краси Балъков и определено е най-титулуваният, но като човек е един невъзпитан простак и клоун, на който се смеят не само в България, а и по света.
Fabrizio Ravanelli написа:Що бе, те не ги ли помнят? Нямат ли алеи в техния "луна-парк на свободата", нямат ли си музей на революционния "модерен ЛЯВ (въ секое сношение) футбол" ? Г.А. го няма - да свали някоя и друга власт там (... колко му връзва само) и... да му дойде на 28-мият ден, та да се нарадва харизматично![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Fabrizio Ravanelli написа:Що бе, те не ги ли помнят? Нямат ли алеи в техния "луна-парк на свободата", нямат ли си музей на революционния "модерен ЛЯВ (въ секое сношение) футбол" ? Г.А. го няма - да свали някоя и друга власт там (... колко му връзва само) и... да му дойде на 28-мият ден, та да се нарадва харизматично![]()
![]()
Ужас! Това ми звучи като монолог на Пацо/Пацамун/ след поредната самотна вечер в Биг Брадър
! Нямах си на идея, че "Бялото перо" е свързано и с "бели петна"
! Ама, като го можеш, пък и не ти пречи...
![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта