Селекция и подготовка - зима 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Селекция и подготовка - зима 2012/2013

Мнениеот tsonpen » 06 дек 2012 17:05

[center]Състав в края на есенния полусезон:[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Състав в началото на новия полусезон:[/center]
Програма на Лудогорец за зимната подготовка:

От 10 до 13 януари - медицински изследвания в София

От 14 до 29 януари - лагер в Белек (Турция):
- 26 януари - контрола с Шериф Тираспол (Молдова) - 3:1;
- 28 януари - контрола с Екранас (Литва) - 1:0.

От 2 до 20 февруари - лагер в Малага (Испания):
Марбея Къп:
- 4 февруари - мач с Атлетико Паранаензе (Бразилия) - 2:6;
- 7 февруари - мач с Оцелул Галац (Румъния) - 0:1;
- 10 февруари - мач с Лех Познан (Полша) - 1:2.

- 14 февруари - контрола, Легия Варшава (Полша) -прекратен в 80-та минута при резултат 0:1 и отменени два гола на Лудогорец;
-17 февруари - контрола, мач с Локомотив Москва (Русия) 1:3;
-19 февруари - контрола, мач със Спартак Москва (Русия) 2:1.

На 23 февруари Лудогорец се завръща в Разград.
Последна промяна от tsonpen на 20 фев 2013 11:34, променено общо 20 пъти.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Селекция и подготовка - зима 2012/2013

Мнениеот Red thunderstorm » 06 дек 2012 17:45

Предвид това, че Лудогорец е по-организиран клуб, не е ли ясно вече къде ще се подготвяте, или евентуални съперници за контроли?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 дек 2012 18:12

Red thunderstorm написа:Предвид това, че Лудогорец е по-организиран клуб, не е ли ясно вече къде ще се подготвяте, или евентуални съперници за контроли?

По-скоро предвид, че е клуб с последователна полититка, мисля, че подготовката ще е в Анталия и дори ще отседнат в същия хотел.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 дек 2012 18:46

Четох че ще се подготвят в Анталия и Испания.tsonpen поста на Костадинов е сбъркан той е дефанзивен халф и се конкурура с Генчев,Бургзорг и Дяков.Колкото до Димитров той е централен защитник.

Петев каза че не се интересува от играчи на Рапид Букурещ.Домусчиев спомена че ще се вземат двама нови и евентуално трети ако се продаде Марселинио.Краснодар са отправили оферта за него за близо 2 милиона евро така че най-вероятно ще напусне.Това са постовете според мен на които ще се вземат играчи

Нов качествен нападател

Атакуващ полузащитник

Плеймейкър

Играчите които според мен може да бъдат продадени или освободени :

Кишада,Безяк,Гела,Голубович,Александров
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 дек 2012 19:06

Parmalat написа:tsonpen поста на Костадинов е сбъркан той е дефанзивен халф и се конкурура с Генчев,Бургзорг и Дяков.Колкото до Димитров той е централен защитник.

Костадинов го водят централен полузащитник, а не дефанзивен и според мен той се справя по-добре в по-предни позиции. За Димитров си напълно прав - водят го защитник, но четох, че е готов да играе на различни позиции. За съжаление и двамата много рядко влизат в игра, като вторият дори и в контроли май не съм го виждал през този полусезон.

Parmalat написа:Това са постовете според мен на които ще се вземат играчи

Нов качествен нападател

Атакуващ полузащитник

Плеймейкър

Аз мисля, че задължително трябва да бъдат освободени Голубович, Безяк, (Шоко) и Бакалов.
И задължително да се вземат алтернативи на Бадема, Марселиньо и Чворович. А може би и един краен защитник, една алтернатива на Дяков/Генчев и една на Стоянов. Но май станаха много :)

едит: Картинката с позициите е редактирана.
Последна промяна от tsonpen на 06 дек 2012 19:29, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 дек 2012 19:27

tsonpen написа:
Parmalat написа:tsonpen поста на Костадинов е сбъркан той е дефанзивен халф и се конкурура с Генчев,Бургзорг и Дяков.Колкото до Димитров той е централен защитник.

Костадинов го водят централен полузащитник, а не дефанзивен и според мен той се справя по-добре в по-предни позиции. За Димитров си напълно прав - водят го защитник, но четох, че е готов да играе на различни позиции. За съжаление и двамата много рядко влизат в игра, като вторият дори и в контроли май не съм го виждал през този полусезон.

Parmalat написа:Това са постовете според мен на които ще се вземат играчи

Нов качествен нападател

Атакуващ полузащитник

Плеймейкър

Аз мисля, че задължително трябва да бъдат освободени Голубович, Безяк, Шоко и Бакалов.
И задължително да се вземат алтернативи на Бадема, Марселиньо и Чворович. А може би и един краен защитник, една алтернатива на Дяков/Генчев и една на Стоянов. Но май станаха много :)

едит: Картинката с позициите е редактирана.

Шоко има потенцял и едва ли ще го освободят.Безяк не е нападател за Лудогорец.В първенството на Словения последния сезон е вкарал 15 гола,а от началото на този има 6 мача и 4 гола за Кошице,но А група е по-силна от Първа лига.Голубович е на 36 време е и Аргилашки да влиза от време на време.Ако Марсело напусне може и Мирослав Иванов да играе като плеймейкър ако не се намери качествен заместник.Видя се в няколко мача че може да играе на този пост.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 дек 2012 19:33

Parmalat написа:Шоко има потенцял и едва ли ще го освободят.Безяк не е нападател за Лудогорец.В първенството на Словения последния сезон е вкарал 15 гола,а от началото на този има 6 мача и 4 гола за Кошице,но А група е по-силна от Първа лига.Голубович е на 36 време е и Аргилашки да влиза от време на време.Ако Марсело напусне може и Мирослав Иванов да играе като плеймейкър ако не се намери качествен заместник.Видя се в няколко мача че може да играе на този пост.

Тъкмо го сложих в скоби Шоко, защото наистина е доста неуместно да е до Безяк и Бакалов на база представянето си.
Но той е една дупка в защитата на Лудогорец. Един съществен риск и това във всеки мач, в който играе, наред с качествата, които показва. Ако се мисли за стабилен отбор и пробив в евротурнирите, то трябва да е без Шоко. В същото време той има нужда да играе и да се развива и най-добре да го направи в някой друг отбор, дори и под наем.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 06 дек 2012 20:30

на шокича единствено му липсва опит.. :) мисля че ако се обиграе повечко, и понаучи това онова от минев би излязал страхотен бек, има скорост, техника, усет и страхотен пас! бакалов наистина му е време да си ходи.. а безяк спотед мен е много качествен нападател.. но не е за нашата игра.. иначе наистина има качества спрямо това което съм виждал.. Иван също може да си тръгне.. дори е много вероятно.. :) в дефанзивен план сме много, много ама много добре.. проблем ни е атаката.. и именно поста на централен нападател! трябва ни голаджия с усет към красивите неща :) защото и гъргороф може да изпълнява доста добре позицията на плеймейкър.. :) истината е че не трябва човек като масфуд(оня кипърец) дребен, пъргаф и с отличен усет пред гола :) друг добър вариант ( с подозрения че ще бъда подигран ) е божинката.. квото и да си кажем.. от към физика, и качества( които някога показваше.. наблягам на някога ) е 2 идеи на платини и темподобните от А група.. истината е че му трябва буквално съживяване :) за наша радост, ръководството и екипа показаха че го умеят това.. да вдигат труповете от земята едва ли не ( деко, бадема, данчо минев ). и.. не трябва да се надяваме да привлечем някой млад и перспективен поради простата причина че до 2 максимум 3 години ще запонем да се храним от школата.. щом 6 играча от националния ( 5 от които основни и незаменими ) са от школата на литекс, която работи на 2-3 нива под нашата си мисля че скоро ще дойде деня за нашите манолев, миланов и попов..

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 дек 2012 17:08

kev1n написа:на шокича единствено му липсва опит.. :) мисля че ако се обиграе повечко, и понаучи това онова от минев би излязал страхотен бек, има скорост, техника, усет и страхотен пас! бакалов наистина му е време да си ходи.. а безяк спотед мен е много качествен нападател.. но не е за нашата игра.. иначе наистина има качества спрямо това което съм виждал.. Иван също може да си тръгне.. дори е много вероятно.. :) в дефанзивен план сме много, много ама много добре.. проблем ни е атаката.. и именно поста на централен нападател! трябва ни голаджия с усет към красивите неща :) защото и гъргороф може да изпълнява доста добре позицията на плеймейкър.. :) истината е че не трябва човек като масфуд(оня кипърец) дребен, пъргаф и с отличен усет пред гола :) друг добър вариант ( с подозрения че ще бъда подигран ) е божинката.. квото и да си кажем.. от към физика, и качества( които някога показваше.. наблягам на някога ) е 2 идеи на платини и темподобните от А група.. истината е че му трябва буквално съживяване :) за наша радост, ръководството и екипа показаха че го умеят това.. да вдигат труповете от земята едва ли не ( деко, бадема, данчо минев ). и.. не трябва да се надяваме да привлечем някой млад и перспективен поради простата причина че до 2 максимум 3 години ще запонем да се храним от школата.. щом 6 играча от националния ( 5 от които основни и незаменими ) са от школата на литекс, която работи на 2-3 нива под нашата си мисля че скоро ще дойде деня за нашите манолев, миланов и попов..

Честно казано Зенит дадоха 60 милиона евро за Хълк,но той нищо не играе.Не всичко е до парите.Безяк няма един цял мач за Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 08 дек 2012 12:16

Аз все си мисля,че на тия които им изтичат договорите няма да преподпишат.На пролет състава ще изглежда коренно различно.

Върни се в “Лудогорец”