Петичката на Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Петичката на Бербатов

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 09:37

E как трябваше със задна ножица да я отиграе и после Буфон като избие да го довърши с едно мощно воле от упор :) ;) .
Сега малко по сериозно.Нещо много бързо забравяте няколкото добри паса които даде по време на мача,които бяха орезилени от съотборниците му,да не говорим,че през цялото първо полувреме халфовете даваха топката на него или Рангелов и ги оставяха сами да се оправят срещу 5-6 италиански защитници.Както каза един човек малко по нагоре това да не са Кипър или Черна гора да навърже 4-5 човека и после да пусне на някой да вкара на празна врата.
Това ако някой хора не разбраха беше Италия покрай тия момчета топката може и да мине ама човека не.За да се цъздават положения трябва и халфовете да помагат и като дадат топката на нападателя да продължат да тичат напред,а не да ми се спират и да му гледат сеира.
Да не говорим,че нито Съръмов нито Ч.Янков можаха да вържат един свестен пас за целия мач,аз тия двамата нито в защита ги видях нито в атака,като изключим бездарните им удари към вратата първото полувреме.

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 10 сеп 2009 09:45

Мдам, пред телевизора е лесно да се питаме защо не я пропусна, що не направи еди-какво си. Като си на терена и имаш половин секунда да решиш е бая по-трудно.

Като локомотивец, а и не само, продължава да ми е непонятно защо Мартин Камбуров не е в националния, при положение, че стана голмайстор на елитната ни група за един полусезон. :roll:

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 10 сеп 2009 09:53

Бербатов си е изградил реноме на твърд титуляр и това няма как да се промени,въпреки че според мене е трагичен.Да българин е и какво от това,ако забелязахте имахме възможност да направим няколко бързи контраатки и да изненадаме италианската отбрана..Но Берба с неговата ленивост задържаше топката и я връщаше обратно към нашто поле..А за тези които още си мислят че сме надиграли италианците защото имаше и такива мнения,нека да ходат да се лекуват.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 10 сеп 2009 10:00

stannn написа:Пак ли Бербатов ви е виновен. Трябва да се разбере от някой хора, че футбола е колективна игра. Един играч не може да бие цял отбор. Бербатов играел по един начин в Юнайтед по друг в националния. Ми да нормално е. Замислете се в Юнайтед кои са около него. Мисля, че няма две мнения, че Гигс, Руни и Флечър са много над нивото на футболисти като Чавдар Янков, Рангелов и Телкийски. Като сложим и треньор който е доказал, че е един от най -големите в спорта се разбира къде е разликата и защо отделни футболисти се представят по един начин на клубно ниво и по друг на национално. Затова предлагам да спрете да плюете по Най -големия ни футболист в момента.

Нямаш и представа колко си прав, като даваш горните при-
мери, като основа за оценка на играта на Бербатов. За съжаление изводите ти са най-меко казано неточни.
1. Големият футболист е наистина голям, когато се раздава
на терена при всякаква ситуация и при каквито и да е
партньори.
Да не би Стилиян да си партнира с други играчи за да
показва еталонна игра, да пробяга над 11 км между
двете врати, винаги да има хъс и мотивация?
2. Напълно приемам, че треньорът на Манчестер юнайтед
е един изключителен специалист, но и той не си спестява
критики към българския лидер. Показателен е факта, че
все по-често Бербатов е оставян на резервната скамейка.
Ако Митко продължава да играе бездушно и в Манчестер,
бъдете сигурни, че железният анцуг ще бъде облечен.
3. В никакъв случай не омаловажавам качествата на
Бербатов и именно затова ме е яд на него. Защото гос-
под му е дарил изключителни футболни достойнства, но
единственото, което той трябва да си извоююва само-
стоятелно, е да бъде лидер и всеотдайна личност на терена, За съжаление Бербатов не е сторил ни една йота
в това отношение!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 10 сеп 2009 10:06

Бербатов я изигра като егоист тази ситуация, просто искаше да стане героя на мача....това е!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 10 сеп 2009 10:06

може ли едно видео към тая петичка, защото тогава бях в тоалетната, докато приятелите ми крещяха като луди :lol: . В смисъл не я видях

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 10 сеп 2009 10:06

България отпадна заради петата на Бербатов! :shock: Само тая на Ахил може да й е достойна по значимост...
Стига глупости, през целия цикъл имаше хора в щаба и на терена, които не им беше там мястото. И аз се нервирах, но отстрани е лесно, явно трябва да прави по 3 асистенции и гол всеки мач, за да не бъде плют.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 10:07

Е да де Сърмов беше най добрия на терена :) :P .И къв е тоя Бербатов само него налагат дайте да пробваме с Гонзо Виелицата дето има два гола на Малта и 50 срещу Арсенал розова долина и Шумен .

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 10 сеп 2009 10:09

stannn написа:Пак ли Бербатов ви е виновен. Трябва да се разбере от някой хора, че футбола е колективна игра. Един играч не може да бие цял отбор. Бербатов играел по един начин в Юнайтед по друг в националния. Ми да нормално е. Замислете се в Юнайтед кои са около него. Мисля, че няма две мнения, че Гигс, Руни и Флечър са много над нивото на футболисти като Чавдар Янков, Рангелов и Телкийски. Като сложим и треньор който е доказал, че е един от най -големите в спорта се разбира къде е разликата и защо отделни футболисти се представят по един начин на клубно ниво и по друг на национално. Затова предлагам да спрете да плюете по Най -големия ни футболист в момента.

Като е най-големия ни футболист да направи нещо?!? ;) Знам, че не може да износи целия отбор, но нещо направи ли срещу силен отбор? Черна Гора имат потенциал, но в момента не са нищо особено и Барби игра добре, но защо само срещу слаби отбори. Аз не чух името му в мача срещу Италия. Коментатора веднъж не спомена "Бербатов е с топката"
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 10:15

Ами значи ще трябва да ходиш на ушен лекар да те прегледа.Аз пък на няколко пъти чух как казва великолепе пас на Бербатов и пропуск от Рангелов :) .Или много добро подаване на Бербатов но Ч.Янков сбърка тука и му взеха топката.

Върни се в “Национален отбор”