Играч на полусезон "есен 2012" - Байерн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Играч на полусезон "есен 2012" - Байерн
Предлагам в тази тема да обсъдим кой е най-силно представилият се наш футболист през полусезона с най-големи заслуги за убедителното ни представяне. Дали това е голмайсторът Марио Манджукич, неуморният двигател на отбора Франк Рибери, Тони Кроос или Томас Мюлер, които решиха няколко напечени двубоя в началото на шампионата с красиви голове, Мануел Нойер - заради завидните 6 допуснати гола до момента в бундеслигата или пък някой друг?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Играч на полусезон "есен 2012" - Байерн
За мен, лично, това несъмнено е Тони Кроос 

Франк Рибери! Този играч е в нечовешка форма.
Много добре и постоянно играха Тони Кроос, Томас Мюлер, Филип Лам, Данте.
П.П. Полусезонът още не е свършил
Много добре и постоянно играха Тони Кроос, Томас Мюлер, Филип Лам, Данте.
П.П. Полусезонът още не е свършил

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Кроос изцяло.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Рибери е моя номер едно- той е лидера на отбора.
Манджукич- никой не очакваше да успее да замени Гомес, но го направи по перфектен начин, особено в началото на сезона с важни голове за 1:0 в началото на мачовете, от които тръгна великолепната серия.
Кроос -просто перфектен цял сезон.
Алаба - той вече не е откритие, а звезда. Взаимодействието му с Рибери е перфектно.
Швайни- не е същия този сезон. Бях се изказал като взеха Мартинес, че може да се готви продажбата му догодина, ако има кой да си го позволи.
Робен- да е жив и здрав само..
Нойер - той почти не е играл
Мартинес - вече се приспособява и си личи, че ще стане много добър.
Боатенг- когато го нямаше се вижда колко по-лошо става.
Мюлер- безспорни качества, добра реализация, но според мен не успява да разкрие 100% от огромния си потенциал сред толкова много звезди.
Данте- фенменален трансферен удар. Идеален е за Байерн.
Шакири - показан голям талант, но трудно ще се наложи
Разочарованията- Тимошчук и Густаво
Пожелавам бързо възстановяване на Бадщубер.
Манджукич- никой не очакваше да успее да замени Гомес, но го направи по перфектен начин, особено в началото на сезона с важни голове за 1:0 в началото на мачовете, от които тръгна великолепната серия.
Кроос -просто перфектен цял сезон.
Алаба - той вече не е откритие, а звезда. Взаимодействието му с Рибери е перфектно.
Швайни- не е същия този сезон. Бях се изказал като взеха Мартинес, че може да се готви продажбата му догодина, ако има кой да си го позволи.
Робен- да е жив и здрав само..
Нойер - той почти не е играл

Мартинес - вече се приспособява и си личи, че ще стане много добър.
Боатенг- когато го нямаше се вижда колко по-лошо става.
Мюлер- безспорни качества, добра реализация, но според мен не успява да разкрие 100% от огромния си потенциал сред толкова много звезди.
Данте- фенменален трансферен удар. Идеален е за Байерн.
Шакири - показан голям талант, но трудно ще се наложи
Разочарованията- Тимошчук и Густаво
Пожелавам бързо възстановяване на Бадщубер.
1916
На нас - футболните фенове - обикновено ни харесват футболисти от типа на Кроос, Рибери или Манджукич. Футболисти, които вкарват много и красиви голове и карат съперниците си да сънуват кошмари. Но не трябва да забравяме и другият вид футболисти - черноработниците. Както има една сентенция "Нападението печели двубои, но защитата печели турнири."
Така че в този ред на мисли на мен освен Рибери, Кроос, Швайнщайгер, които ме кефят уникално, също така много ми харесват Лам и Алаба, които не само са уникални в защита, но и много добре се включват по фланговете. Данте също много добре се сработи със състава.
Но все пак за да отговоря на въпроса. За мен тази есен номер 1 определено е Рибери.
Така че в този ред на мисли на мен освен Рибери, Кроос, Швайнщайгер, които ме кефят уникално, също така много ми харесват Лам и Алаба, които не само са уникални в защита, но и много добре се включват по фланговете. Данте също много добре се сработи със състава.
Но все пак за да отговоря на въпроса. За мен тази есен номер 1 определено е Рибери.
[center]
[/center]

Аз бих посочил на първо място Кроос. Просто уникално е неговото израстване за тази половин година. Миналият сезон треньорът му беше гласувал пълно доверие и бе несменяем титуляр, въпреки че трудно можеше да се определи неговия принос при успехите, а под светлините на прожекторите бяха Гомес, Рибери и Робен. В националния отбор макар че получи шансове за изява, оставаше в сянката на Гьотце, Ройс и Йозил. Но тази година може да се каже че е един от лидерите в отбора, въпреки възрастта си и негови уникални изпълнения решиха може би най-важните мачове, заради които дръпнахме напред (като този с Шалке).
Много ми харесват тези твои думи. И аз си мислех напоследък колко важна е ролята на бековете: от една страна заздравяват защитната линия, от друга противодействат именно срещу най-опасните на теория противникови състезатели (още помня как Лам напълно обезличи Роналдо пролетта) и от трета: от тяхната активност зависи цялостния офанзивен облик на отбора. В този ред на мисли невероятни неща прави Алаба целия сезон, много пъргав, техничен и неуловим.
Robbery написа:На нас - футболните фенове - обикновено ни харесват футболисти от типа на Кроос, Рибери или Манджукич. Футболисти, които вкарват много и красиви голове и карат съперниците си да сънуват кошмари. Но не трябва да забравяме и другият вид футболисти - черноработниците. Както има една сентенция "Нападението печели двубои, но защитата печели турнири."
Много ми харесват тези твои думи. И аз си мислех напоследък колко важна е ролята на бековете: от една страна заздравяват защитната линия, от друга противодействат именно срещу най-опасните на теория противникови състезатели (още помня как Лам напълно обезличи Роналдо пролетта) и от трета: от тяхната активност зависи цялостния офанзивен облик на отбора. В този ред на мисли невероятни неща прави Алаба целия сезон, много пъргав, техничен и неуловим.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:... и от трета: от тяхната активност зависи цялостния офанзивен облик на отбора....
Ето такива включвания имам предвид.

[offtopic]Въпросният мач е първият полуфинал между Байерн и Реал 2012. Голът е за 2:1 на Марио Гомез, а асистенцията на Филип Лам.[/offtopic]
[center]
[/center]